WEBBTV:
Kulturbunkern #9: Hippies, Hells Angels och judiska Varg

Av ,
Kulturskribent
2

KULTUR. Här kommer den nionde delen av Kulturbunkern.

I år är det 50 år sedan den första upplagan av musikfestivalen Woodstock gick av stapeln. Genom årens lopp har festivalen blivit alltmer mytomspunnen men var verkligen slutet av sextiotalet och alla festivaler så lyckliga och kärleksfulla? Daniel och Linus har fördjupat sig i ämnet och berättar mer i detta avsnitt. Kulturduon har även sett den nya blackmetal-filmen Lords of Chaos vilket leder in på ett något mindre kärleksfullt spår. Avsnittet är uppdelat i två delar så man kan se dem direkt i webbläsaren här nedan:

Tycker ni att programmet är bra Swisha gärna en slant till en ny kamera till 070-2518079, märk donationen Kulturbunkern. Då ingen vinnare av tygmärket med Zifir kunnat utses fortsätter tävlingen i några avsnitt till. Skicka in en motivation varför just du borde få tygmärket till oss. Ni får gärna även komma med synpunkter eller förslag till oss på kulturbunkern@nordfront.se

 

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Sigrid
Nybörjare
Sigrid
1 år sedan

Störde mig extremt mycket på hur de framställde personerna i Lords of chaos. Riktigt elakt ändå, och det blev nästan fånigt. Filmen gav en väldigt annorlunda bild av händelsen än jag själv har.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan
Reply to  Sigrid

Det var nog herr Åkerlunds hämnd för att majoriteten av bm-scenen inte ville medverka eller låta honom använda deras musik