WEBBTV:
Kulturbunkern #6 – Giallo

Av ,
Kulturskribent
1

KULTUR. Nordfront presenterar här det senaste avsnittet av Kulturbunkern där den italienska filmgenren Giallo avhandlas.

I det senaste avsnittet av Studio Bothnia bakades det bröd på äkta norrländskt vis. Robert Eklund och Simon Holmqvist diskuterade också aktuella ämnen som vanligt, bland annat norrländska otrohetsaffärer och miljöutsläpp. Givetvis var även kulturduon Daniel Olofsson och Linus Persson med på ett hörn med ett extra nördigt avsnitt av Kulturbunkern där den italienska filmgenren Giallo diskuterades. Avsnittet är uppdelat i två delar så det enkelt går att se direkt i webbläsaren.

Tycker ni att programmet är bra Swisha gärna en slant till en ny kamera till 070-2518079, märk donationen Kulturbunkern. Då ingen vinnare av tygmärket med Zifir kunnat utses fortsätter tävlingen till nästa avsnitt. Maila oss på kulturbunkern@nordfront.se om just du vill vinna tygmärket.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Rokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

Var finns länken?