WEBBTV:
Kulturbunkern #1: ”Vad f*n är kultur?”

WEBBTV. Missade du nylanseringen av Kulturbunkern i senaste avsnittet av Studio Bothnia? Daniel Olofsson och Linus Persson försöker i det första avsnittet att reda ut vad kultur verkligen är.

Kulturbunkern är ett nytt kulturprogram som skapats inom ramen för Studio Bothnia. Programledare är Nordfronts kulturskribent Daniel Olofsson och Linus ”Satirgubben” Persson, som båda har ett brinnande kulturintresse.

I första avsnittet gör Olofsson och Persson sitt bästa för att försöka reda ut vad kultur verkligen är. Man diskuterar också kulturmarxismen och vad som skiljer den från god kultur.

Avsnittet sändes ursprungligen i Studio Bothnia #9.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
GunnarTobias LindbergAnders JonssonChiefRagnar Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ragnar
Medlem

Fantastisk innslag…Har enormt potensial!
Helt rett personer til å lede et sånt program….

Chief
Medlem

Riktigt bra inslag! Jag kommer definitivt att följa denna serie. En liten fråga har jag dock, är ni såna som inte anser att datorspel är konst/kultur eftersom ni inte tog upp det som ett framtida ämne? Hade varit kul om ni i alla fall gjorde ett avsnitt om det.

– Chief

Anders Jonsson
Medlem

Daniel Olofsson och Linus Persson presenterar en skarp och viktig analys i det första avsnittet av ”Kulturbunkern”:

Kultur och konst är någonting fint och bra och värdefullt, men har precis som med så mycket annat förfulats och förvanskats av (((sjuka))) makthavare som inte vill någon annan människa väl utan som istället vill förstöra och pervertera andra människors sinnen och själar genom kontroll och makt.

Det gör man bland annat genom att stödja och uppmuntra pervers, sinnessjuk och destruktiv konst och kultur.

Det krävs sannerligen en kulturrevolution. Denna gång en nationalsocialistisk sådan.

HS!

Tobias Lindberg
Redaktör

Mycket trevligt! Gällande skräpkultur och barbarer så har jag faktiskt samtliga Conan-serietidningar som gavs ut på svensk i en liten samling. :)

Gunnar
Medlem

Riktigt intressant och underhållande. Jag skulle vilja dra det så långt som att säga att detta är den bästa TV-satsningen hittills.