WEBBTV:
Intervjuer med franska nationalister

WEBBTV. Som utlovat kommer här videointervjuer med företrädare för Franska nationalistpartiet, vilka ger en djupare inblick i situationen i Frankrike.

Julius Blomberg skakar hand med Yvan Benedetti, ledare för Franska nationalistpartiet och överlämnar Motståndsrörelsens fana.

En delegation från Motståndsrörelsen och Nordfront TV besökte under föregående helg Frankrike och passade då på att träffa och intervjua företrädare för Franska nationalistpartiet.

En som intervjuades var bland annat partiets ledare Yvan Benedetti. Intervjuerna skedde i samband med en konferens arrangerad av olika aktörer involverade i Gula västarna-rörelsen.

Se intervjuerna för att förstå bakomliggande orsaker till Gula västerna-rörelsen och den nuvarande situationen i Frankrike. Missa ej heller resereportaget som publicerades under föregående vecka.

Se intervjuerna:

Har du problem att se klippet? Klicka dig in på klippet på VK i så fall.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
nordboPer Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Per
Medlem

F-n vad stolt man blir över NMR, som är med och representerar och smider när/där järnet är varmt!

nordbo
Medlem

Ni nämde i ”mer än ord” att ni borde närvara där osv – min första tanke blev att för helvete inte som aktivister, men kort senare observerar ni händelserna där med er TV – Superb!