WEBBTV:
Hur röstar du på Motståndsrörelsen i EU-valet?

WEBBTV. Nicklas Norling från Nordfront TV berättar om hur du röstar på Nordiska motståndsrörelsen i söndagens EU-val.

Nicklas Norling från Nordfront TV går i detta korta reportage igenom exakt hur man gör då man röstar på Nordiska motståndsrörelsen i EU-valet som hålls nu på söndag.

Webbplatsen som Norling tipsar om går att besöka här: Frittnorden.nu och innehåller massvis med intressant information om EU och Motståndsrörelsens alternativ till globalistunionen.

Se reportaget (1080p):

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
GunnarEthny Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ethny
Medlem

Tänkte rösta Alternativ för Sionism (innan de gick till attack mot NMR och börja göra sig löjliga) enbart för deras intresse för att gå ut ur EU. Däremot måste man drivas av en ideologi för att man ska lyckas och fortsätta även efter nederlag och påtryckningar. Bara att notera Svekarnas Parti hur de gav upp efter första valet, de trodde väl att de skulle få någon procent i riksdagen för att ”tjäna” lite pengar. Samma sak med Alternativ för Sionism som skapar motsättningar mellan oss nationalsocialister och dessa ”Svärjevänner”. Helt onödigt att skapa sådan uppståndelse och börja bråka sinsemellan när… Läs mer »

Ethny
Medlem

Nyvaken som jag var så läste jag ”Hur kommer du rösta i EU-valet”.

/facepalm

Gunnar
Medlem

Då har man varit och röstat. Självklart blev det Nordiska motståndsrörelsen!