WEBBTV:
Hur röstar du på Motståndsrörelsen i EU-valet?

WEBBTV. Nicklas Norling från Nordfront TV berättar om hur du röstar på Nordiska motståndsrörelsen i söndagens EU-val.

Nicklas Norling från Nordfront TV går i detta korta reportage igenom exakt hur man gör då man röstar på Nordiska motståndsrörelsen i EU-valet som hålls nu på söndag.

Webbplatsen som Norling tipsar om går att besöka här: Frittnorden.nu och innehåller massvis med intressant information om EU och Motståndsrörelsens alternativ till globalistunionen.

Se reportaget (1080p):

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Ethny says:

  Tänkte rösta Alternativ för Sionism (innan de gick till attack mot NMR och börja göra sig löjliga) enbart för deras intresse för att gå ut ur EU. Däremot måste man drivas av en ideologi för att man ska lyckas och fortsätta även efter nederlag och påtryckningar.

  Bara att notera Svekarnas Parti hur de gav upp efter första valet, de trodde väl att de skulle få någon procent i riksdagen för att ”tjäna” lite pengar.

  Samma sak med Alternativ för Sionism som skapar motsättningar mellan oss nationalsocialister och dessa ”Svärjevänner”. Helt onödigt att skapa sådan uppståndelse och börja bråka sinsemellan när man vill ta tillbaka Sverige och det som tillhör oss.

  Vi utsätts för in i helvete för ett folkmord och Alternativ för Sionism måste såklart ta avstånd mot de som verkligen VILL Sverige väl, undrar vad fan de håller på med egentligen?

  Nä, de kan dra åt helvete om de inte vill svenskarnas väl och inte har något intresse för vårt folks överlevnad, vilket märks.

  Som ni skrev i en artikel också, det kommer inte att hjälpa att enbart rösta på ett parti som vi gör i dagens läge för att lämna (((EU))), bara se på Brexit. Då är det bättre att rösta på den enda riktiga oppositionen som vill Sveriges- och folkets bästa, och det är Nordiska motståndsrörelsen!

  Det ger bättre politisk propaganda ifall många röstar på ett nationalsocialistsikt parti såsom NMR även om de inte ställer upp.

  Att rösta AfS är helt onödigt, de vill oss ändå inget väl, och Sionistdemokraterna är det ens ingen mening med att kommentera. De vill ens inte lämna EU längre på order av deras kära mästare i Israhell. Även att de vill gå steget längre än andra partier (för tillfället) och assimilera. Varför rösta på dem när de t.o.m vill ha ännu mer invandring? I sådana fall är man korkad och inte har någon nämnvärd intelligens om man fortfarande efter 15 års tid inte lärt sig vad Sionistdummokraterna agenda är efter att partiet kuppades.

  https://galnegunnarsblogg.files.wordpress.com/2015/07/avner-ben-yisrael-svenskjudiskdialog-jomshof-sds-valvaka-2014.jpg

  Nordiska motståndsrörelsen har dock inte ändrat sin politik eller försökt anpassa sig efter folkmördarna, och det säger allt som man behöver veta.

 • Gunnar says:

  Då har man varit och röstat. Självklart blev det Nordiska motståndsrörelsen!


 • Lämna ett svar