Walmart säljer AFA-tröjor – vägrar ta bort dem ur sortimentet

USA. Det har nu uppdagats att den amerikanska butikskedjan Walmart säljer tröjor med vänsterextrema budskap. I sortimentet hittas bland annat tröjor med tryck som ”Antifa” och ”Black Lives Matter”.

Den kapitalistiska kedjan Walmart säljer gärna kläder med vänsterextrema motiv.

Den amerikanska detaljhandelsjätten Walmart har nu ertappats med att sälja tröjor med vänsterextrema budskap. Bland de olika trycken så finns olika tröjor med tryck som ”Antifa”  och ”Black Lives Matter”. ”Kom bara ihåg att fortsätta skapa en bättre värld” skriver butikskedjan om tröjorna. Detta trots att Antifa terrorstämplades av Obama-regeringen redan i april 2016.

De båda grupperna har gjort sig kända för sina antivita budskap och för att attackera nationalistiska manifestationer, samtidigt som grupperna hyllats av de judiskägda medierna både i USA och Europa.

Walmart tog tidigare en tröja med texten ”Bulletproof” ur sortimentet efter protester från polisen, men vägrade ta bort de andra tröjorna. Komiskt nog så vägrar man dock sälja produkter med sydstatsflaggan.

— Vi vill aldrig att de produkter vi erbjuder ska kränka någon. Vi har därför vidtagit åtgärder för att ta bort alla produkter som visar sydstatsflaggan från vårt sortiment, både i våra butiker och på hemsidan, skrev kedjan i ett uttalande i juni 2015.

Källa:
Walmart Selling ‘Antifa’ Fan Gear

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RichardDanielFredrikaSerbisk Sverigevän Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Serbisk Sverigevän
Medlem

Fight the system amirite Antifa ;D

Fredrika
Medlem

Jag tror att det var på WalMart man åtminstone förra året kunde köpa IS-flaggor och belt buckles. Det var en diskussion om det bland Alt-Rightfolk eftersom just sydstatsflaggan var klassad som hatsymbol men IS-terorrflaggan var godkänd. Jag vet inte om det fortfarande gäller.

d´b
Medlem

Mer solklart kan man inte få det.
Många företag stöder den destruktiva globalismen.
De spottar oss i ansiktet.

Richard
Medlem

Återigen så bevisar dom att den riggade kapitalismen och kommunismen är endast två ansikten av samma förtryckar-ideologi…