Vita pillret uppmärksammade Motståndsrörelsens insamling

ALTERNATIVMEDIA. Under gårdagens livesändning av Vita pillret uppmärksammades Nordiska motståndsrörelsens insamling för att starta en juridisk process mot bankerna som bland annat försöker hindra Motståndsrörelsen från att bedriva en normal valrörelse i år.

Listen to ”Vita Pillret #44 – Halvvägs där” on Spreaker.

Igår inledde Nordiska motståndsrörelsen en insamling för att kunna ta en rättslig strid mot de banker som gång på gång stängt ner konton och andra tjänster kopplade till Motståndsrörelsen, Nordfront och andra nationalistiska aktörer.

På mindre än ett dygn har insamlingen kommit upp i över 140 000 kronor och kontakt med advokater som är intresserade av fallet har upprättats.

Insamlingen har bland annat stötts av Nordisk alternativhöger som donerade 1 000 kronor och uppmärksammade insamlingen i deras podd. Det var cirka 20 minuter in i gårdagens livesändning av Vita pillret som insamlingen diskuterades. I övrigt handlade gårdagens sändning bland annat om humorbefriade jurister som jagar memer på nätet, något som drabbat såväl alternativhögern som Nordfront den senaste tiden. Det nämndes också att Nordisk alternativhöger lanserat en webbshop på sin hemsida där det säljs klistermärken och pikéer.

Stöd kampen mot bankerna
Nordfront TV:s konto stängs den 15 maj så fram tills dess kan du stödja Motståndsrörelsens motangrepp mot bankväldet med Nordea i spetsen, därefter kommer banken att stänga det.

Via Swish: 0736 38 44 93

— eller: —

Bankkonto: 3118 00 85531 (clearingnumret är de fyra första siffrorna)
Betalningsmottagare: Robin Palmblad

— för betalningar från utlandet: —
IBAN: SE0230000000031180085531
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
RichardnordboSenasteGunnarDavid Nilsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
David Nilsson
Medlem

bra att andra nationella uppmärksammar detta. men jag förväntar mig inte att Magnus och gänget kommer säga så mycket, men dom är väll upptagna med att hånskratta åt sina medlemmar och ta ut feta arvoden ur sin kassa. Ett fint hus kanske de kommer få iallafall.

Gunnar
Medlem

Ingrid ska väl böla lite igen om att folk borde skänkt pengar till hennes Marocko-resa istället för till extremist-nazisterna i Motståndsrörelsen.

nordbo
Medlem

Det anses vara extremt att vara nationalist idag – men i framtiden så är det helt naturligt Gunnar.

kackelqvist har nog råd med den resan ändå,men du förtydligade lite avsättanden i deras budget.

Senaste
Medlem

Underlig analys av Dulny att Åkesson/SD står på tur att råka ut för förbudsprocessen om den tillåts fortsätta.

Richard
Medlem

Nja, vad jag har för mig så menade han först och främst AFS, men poängen var att systemet alltid går efter det mest radikala som finns oavsett hur radikalt det egentligen är. Hade inte vi funnits så hade det varit AFS. Hade inte de funnits hade det varit MED eller SD. Så slutsatsen är att anpassning i retorik inte skyddar en från angrepp, det visar snarare på svaghet… det är därför systemet hatar oss så hårt, vi blir snarare endast mer radikala av deras angrepp

nordbo
Medlem

Hedersvärt ändå – memes är ett bra vertyg att förlöjliga och bevisa marxismens dårskap som förstör vårt samhälle. Tycker dock att Herr Dulny lyfter fram memes för mycket så att det blir mättat i sin effekt istället,rent av usla memes under senare tid.

Chilla lite och tala klarspråk som du länge varit duktig och tydlig med, du har ju trots allt levt och verkat i maktens korridorer – göm inte bort det i memes :)