Vita ofruktsamma kvinnor

Tidigare i veckan skrev Nordfront om att allt fler svenska kvinnor är infertila. Men de fysiska hindren är långt ifrån de enda.

I årtusenden har livet kretsat kring två ting, barnafödande och införskaffande av mat. De två sakerna är de absolut mest grundläggande aspekterna för fortsatt överlevnad. I en allt mer konstlad och snedvriden tidsålder har fokus istället lagts vid annat. En oundviklig del av evolutionen skulle kanske vissa påstå. Men stämmer detta verkligen? Är det en naturlig utveckling som vi bevittnar idag? Ska det accepteras som en del av utvecklingen att kvinnor inte skaffar barn eller kanske inte ens kan göra det, rent fysiskt? Den stora frågan är vad det här kommer att ha för inverkan på kommande generationer och vad effekterna på längre sikt blir av detta ofruktsamma leverne.

Så som notisen tidigare i veckan påvisade, är det många kvinnor som väntar med att skaffa barn. Den biologiska klockan tickar mot sitt slut när de kommer på att de faktiskt skulle vilja ha ett barn eller två. Forskare är helt eniga om att det här är den största orsaken till att allt fler är infertila. Jag skulle vilja påstå att de har fel. Det största problemet och hotet mot kvinnors barnafödande och fertilitet är det rådande samhällsklimatet och den destruktiva feministpropagandan som strategiskt påverkar kvinnors val i livet. I årtionden har kvinnor manats att bryta sig fria och tänka på sig själva. Propagandan har ivrigt tutat i oss att den rätta vägen att välja är karriärvägen. Självklart behöver inte det ena utesluta det andra men för många kvinnor blir det så, om än ofrivilligt. En allt högre ambition att klättra på de höga karriärstegarna har tyvärr visat sig ha ett oväntat högt pris, i form av barnlöshet.

Allt sedan den så kallade kvinnofrigörelsen har den här propagandan gått på högvarv. Det som har haft med så kallade traditionella kvinnosysslor att göra har nedvärderats kraftigt och ses än idag som något simpelt och förtryckande. Den starka instinkten och längtan efter att få barn ersätts med andra kommersiella nöjen och inte minst ekonomisk vinning. Tomrummet efter en avkomma stöts bort och man väntar. Många kvinnor väntar som sagt så länge att kroppen hunnit åldrats så mycket att den helt enkelt inte kan frambringa liv.

Det finns andra högst viktiga orsaker till det minskande barnafödandet bland vita kvinnor. Den stora spridningen av könssjukdomen klamydia är en. En annan, många gånger, nedtystad bov i dramat är p-pillret som visat sig ha en klar negativ inverkan på kvinnokroppens fertilitet senare i livet. Men detta är inte allt. Den nedsmutsade miljön påverkar också i stor grad våra könsorgan. Forskare har länge larmat om de höga halterna av syntetiska hormoner som finns i vårt vatten. Är man intresserad av att läsa mer om p-pillret och hur miljöförstörelse påverkar våra kroppar kan man göra det här.

Hur banar man in på rätt väg igen? Hur kringgår man effekterna av den här utstuderade ”anti-barn/familj” propagandan? Ett steg i rätt riktning är att faktiskt belysa problemet. Att berätta vilka risker det innebär att skaffa barn allt senare i livet och att det kan innebära infertilitet. Vi behöver också jobba för en mer familjevänlig attityd och uppmuntra rätt människor att bilda familjer och avkomma. Bekämpandet av den kvinno/mans-fientliga feminismen bör ligga i alla sunda människors intresse. Vår existens är starkt beroende av att barn föds, att nya generationer uppfostras och tar över efter oss. Utan fruktsamheten stagnerar allt liv och dör ut. Vi är inget undantag.

 
Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Fredrik N says:

  Jag har aldrig varit för att skaffa barn och detta motstånd ökar allt mer ju mer jag ser hur samhället blir otryggare. Mitt sinne har varit helt infekterat av kulturmarxistiska strömningar påtvingade av ett sjukt samhälle där invällandet av rasfrämligar gjort och gör mig illamående.

  Än idag vill jag inte sätta ett barn till världen. Det vore inhumant med tanke på hur sverige ser ut. Enda gången jag skulle kunna tänka mig att bistå med den ariska rasens fortlevnad är under förutsättning att rasfrämligarna likt myror ur annan koloni förvinner ur min stack.

  Men med dina ord brinner hoppet och kanske detta blir sanning en dag även om jag då sedan länge blivit en infertil krigare för sverige och den vita rasen.

  Tack för en bra artikel.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • P-pillren är säkert en given faktor i detta fall, men enligt min mening så beror en stor del av svenska kvinnor ofruktsamhet på stress och oro. Många svenska kvinnor jobbar alldeles för hårt och det sätter sina spår. Här har ett förändrat leverne tillsammans med exempelvis meditation och akupunktur visat sig vara framgångsrikt.
  Kan även rekomendera filmen (komedi) Idiotrepubliken, som visar hur framtiden kommer att bli när begåvningsreserven skaffar fler barn än de intelligenta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Rikard says:

  Kände precis som Fredrik förut men har nu två barn och det har bara gett mig en större vilja att förändra samhället.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • AKtivist1 says:

  två barn her!
  kör på bara!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Spetz says:

  Undrar ifall det går att vända mentaliteten hos folket utan att ha makten. Majoriteten av mina vänner är inte i närheten av att skaffa sig fru och barn. De har ingen drift till det. Hellre vara en level 85 Paladin än en god familjefar, det verkar vara mottot. Enda man kan göra är att försöka motivera dem, men de materiella distraktionerna är alldeles för starka.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • kvinnlig aktivist says:

  Barn behövs verkligen för att säkra vår fortsatta överlevnad. Se bara hur många barn ”kulturberikarna” föder!!
  Inom några generationer är vi minoritet även i Norden om inte fler vita barn föds!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • 11-02 says:

  om du inte har barn så finns
  det heller ingen som tar hand
  om dej när du blir gammal.
  åldringsvården är ju redan under
  all kritik.dessutom är det roligt
  och berikande med barn.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Pontus says:

  Lågt barnafödande är inget problem, det kan vi så enkelt kompensera med att ta hit några fler somalier :)

  Nej men seriöst så hoppas jag att jag får barn innom en snar framtid, ekonomiskt obra ja, men hur kul är det att bli förälder som gammal?jag hoppas på 3 barn för egen del.
  Är 25 år nu och min klocka ringer…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Klart man måste skaffa barn om man vill landets bästa, dock tycker jag att man skall få skaffa så många eller få som man vill… har sett mycket klagomål vad gäller folk som bara skaffar ett barn.
  Själv är jag 22 år och nybliven mamma.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Linda says:

  Förstår inte hur kvinnorna i dagens samhälle tänker. Tyvärr har detta samhälle stor inverkan på alla och då är det ju karriär och pengar som ska gå i första hand. Visst är det väl bra att ha en god ekonomi men om det innebär inferilitet så är det ju inte värt det för fem öre. Själv har jag två barn och är endast 20 år gammal. Och visst förut ville jag inte ha barn pga att jag inte ville se dem växa upp i denna skruvade värld, men ska vi ha en chans så är det ända sättet och jag har aldrig varit så motiverad till förändring son jag är nu!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Nathalie says:

  Jag är 27 år, sambon är lika gammal och vi har inga planer på att skaffa barn än på några år. Vi vill inte satsa på någon karriär, vi är vanliga knegare och kommer så att förbli. Men tanken på barn är ingenting som lockar oss just nu helt enkelt, barn är inget som man bara skaffar, det kräver planering rent praktiskt samt även ekonomiskt. Vi ska även ansvara för detta barn i (minst) 18 år med allt vad det innebär, ett stort ansvar att axla! Så sluta gnäll på oss som väntar med att skaffa barn! Det finns annat värdefullt i livet!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Joakim Wenell says:

   Att, om och när skaffa barn är självklart upp till paret i fråga. Jag uppfattar inte heller artikeln som en klagan på att inte alla skaffar barn i ”ung” ålder.

   Men din punkt om ekonomi förstår jag inte. Bebisar och barn är inte en speciellt stor ekonomisk börda om man inte själv gör det till det. Min familj klarar sig gott och väl på min inkomst. Min son har vi hemma och skickade inte honom till dagis innan han ens lärt sig gå, som många andra gör. Barn behöver inte de nyaste sakerna eller kläderna. Vi har löst det mesta genom att ärva kläder, barnvagn osv osv. Kläder växer de ur så fort att de knappt hinner använda dem. Loppis är perfekta ställen för begagnade leksaker. Sen behöver de inte 2000 leksaker, de fastnar oftast för ett par favoriter och så ligger resten och samlar damm. Bättre att gå ut i skog och mark, av egen erfarenhet uppskattar de det mer än att sitta inomhus.

   Har glömt mycket men kontentan är att det ekonomiska är ett alibi-argument utan förankring i verkligheten.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Kvinnlig aktivist says:

  Hej Natalie!

  Jag tycker väl inte artikeln gick ut på att gnälla på folk som inte skaffar barn tidigt. Jag förstår absolut att man kan vilja vänta pga olika anledningar. Vad jag däremot hade velat se i vårt samhälle är ett bättre fungerande nätverk för de som faktiskt väljer att skaffa barn tidigare (alltså innan avslutade studier etc). Var finns skyddet för dessa personer? Det är inte konstigt att
  de flesta resonerar som du och din sambo om det inte känns ekonomiskt hållbart att få barn tidigare. Samhället borde uppmuntra kvinnor att skaffa barn liiite tidigare (menar inte i tonår nu utan runt 25 ca). Läkare är helt överens om att kvinnans kropp är som absolut bäst vid den tiden då det gäller att skaffa barn. Då hade vi kanske sluppit att så många svenskor väntat så länge att de inte längre kan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Ett helt annat problem som visst inte tagits upp är ju att få tag i en duglig partner att vilja skaffa barn med. Själv är jag 23 och har aldrig ens haft ett förhållande. Har skitsvårt att hitta ”den rätte”..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *