Vita kvinnor vägrar föda barn av rädsla för klimatet

UTRIKES. Kvinnor i Storbritannien har bildat en grupp som vägrar föda barn av rädsla för klimathotet och att de tror att jorden går mot sin undergång.


BBC intervjuar vita kvinnor som på grund av det påstådda klimathotet vägrar att föröka sig.

I Storbritannien samlas kvinnor i sin vägran att föda barn, då man tror att något sådant skulle påskynda apokalypsen.

Blythe Pepino, grundaren av gruppen BirthStrike, intervjuades tillsammans med en annan vit kvinna, Alice Brown, av BBC under förra veckan.

Kvinnorna uttryckte sin rädsla för klimatförändringarna och Pepino beskrev hur besviken hon är att inget har gjorts när det gäller klimatfrågan.

Enligt Pepino håller jorden på att kollapsa och hon har efter ett långt övervägande bestämt sig för att inte föda ett barn till den jord som hon ändå menar ska gå under.

Alice går ännu längre. För henne är varje dag en kamp och hon säger sig känna en total hopplöshet över det som pågår, en ständig rädsla. Detta har gjort henne deprimerad.

Alice berättar också hur hon får information från tv, tidningar och sociala medier varje dag om insekter som försvinner, den stigande havsnivån, isar som smälter och samtidigt öknar som breder ut sig.

Enligt Pepino har de fått mycket medhåll på Facebook och andra sociala medier av kvinnor i framförallt Europa, varför man valde att bilda BirthStrike. Man hoppas nu på att fler kvinnor ska komma med och vägra föda barn.

Varför just vita kvinnor – och inte kvinnor i den överbefolkade delen av världen – ska sluta föda barn framgår dock inte.

Källa:
The women too scared of climate change to have children

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
RickardCaesar-AureliusKlausThorFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Men det är nog bara ett fåtal kvinnor som är så här tokiga. Förr ville en del inte sätta barn till världen på grund av atombombskriget som skulle komma på 80-talet.Skälen till födsloångesten varierar ned mediernas domedagspropaganda. Att (((BBC))) lyfter fram denna lilla grupp (2 kvinnor?) I Greta Ernmann-gänget är inte konstigt för de talar ju till vita tittare och de vita ska utplånas. Att den svarta majoriteten inte inkluderas i klimatångesten beror nog på att de inte är så intelligenta. Det krävs en viss intelligens för att man ska ha sån otur när man tänker så att allt slår… Läs mer »

Klaus
Medlem

Världsundergång är inte möjligt eftersom 13.13.13 är ömöjligt. Men folkundergång fanns det redan.
Ett cyniskt svar: Rothschild’s 2 brittiska kvinnor är inte genetiskt värdefulla, de kunde hjärntvättas för djupt. Det är bättre att de inte reproducerar sig.

Thor
Medlem

De invasiva arterna som håller på att ta över Europa tänker inte så. De förökar sig som …
Det är alltid ett vinnande koncept i naturen att föröka sig bäst

Caesar-Aurelius
Medlem

Sinnessjuka och genetiskt defekta människor av europeisk ras ska inte föda barn. Om de här mindervärdiga exemplaren i BirthStrike inte håller vad de lovat, då borde de tvångssteriliseras.

Rickard
Medlem

Globalistprogrammerade köttrobotar