Vita kvinnor avrättas i rapvideo – 7,5 miljoner tittare

HOLLAND. En holländsk rapvideo där vita kvinnor avrättas har 7,5 miljoner tittare och många gilla från bandets supportrar.

Rapkollektivet ”The blockparty & Esko” har gjort en video som i nuvarande stund fått 7,5 miljoner views och 79 000 likes.

Videon visar hur kvinnor – i vilka samtliga fall till synes är vita sådana – jämförs med får på väg till slaktbänken där de avrättas med kalashnikovs. Detta efter att kvinnorna först dansat för nyholländarna.

Även om det inte sägs rakt ut menar många att det är uppenbart att den mångkulturella gruppen vill förnedra holländska män (och kvinnor) med texter såsom: ”Hon vill inte ha dig. Hon sitter på min kuk medan du spelar Fortnite.”

Videon är upplagd på Youtube som på senare tid gått extremt hårt fram för att censurera politiskt oliktänkande budskap. Att vita kvinnor avrättas är dock ett budskap som Youtube verkar ställa sig bakom.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
RokvikenBoKlausAndreasStefan Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Stefan
Medlem

Varför sjunger de inte om deras förkärlek till får och getter? Avskum

Andreas
Medlem

Rapporterade videon som hatfullt innehåll mot (vita)kvinnor. Tragiskt att den fått 80k likes…

Klaus
Medlem

Det är en voodoo-liknande dokumentärfilm om de degenerade Nederländerna och den Talmud-perversa ”västen”,ingen europeisk värdegrund.

Bo
Medlem

Anmälde videon för hatiskt, våldsamt och rasistiskt innehåll, som även kan uppmuntra till terrorhandlingar. Grundtipset är att de inte kommer att plocka bort (censurera) skiten. Får- och getvänner av det där slaget ska det väl gullas maximalt med i ”god” Kalergi-anda.

Rokviken
Medlem

Gjorde samma sak.