”Vit ungdom – Slå tillbaka!”

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under förmiddagen genomförde Näste 7 en banderollaktion utanför Astrid Lindgrens skola i Vimmerby. Detta med anledning av den enorma mångkulturella otryggheten på skolan.

Under en längre tid har det inträffat olika incidenter på Astrid Lindgrens skola i Vimmerby som har gjort att både elever och lärare känner sig otrygga. Lärare på skolan har slagit larm till skyddsombudet Magnus Lindberg om att elever bär vapen och att de inte längre vågar gå till jobbet.

— Går man till jobbet är det med en klump i magen. Vad ska hända i dag? säger en av lärarna angående situationen på skolan.

Trots att lärarna har slagit larm så vidtas inga åtgärder mot problemen.
Redan i september förra året anmälde personalen på skolan problemen men skolledningen gjorde inget åt saken då heller. Ytterligare en anmälan upprättades efter detta.
Skyddsombudet Magnus Lindberg skickade även in en anmälan till Arbetsmiljöverket. Men eleverna och lärarna får inget gehör.

Nordiska motståndsrörelsen har blivit kontaktade av elever på skolan med anledning av en misshandel som nyligen ägt rum mellan svenska ungdomar och rasfrämlingar. På grund av detta valde aktivister i Näste 7 under förmiddagen att genomföra en aktion utanför skolan. För att visa eleverna sitt stöd ställde aktivisterna upp sig med en banderoll med det tydliga budskapet: ”VIT UNGDOM. GÅ IHOP – SLÅ TILLBAKA!”

Då skolan undervisar elever från klass 1-9 var lärarna snabba med att avlägsna de minsta barnen till en plats så långt borta från aktivisterna som möjligt. Därefter började flertalet elever och lärare att samlas vid entrén. Några ungdomar vågade sig modigt över till aktivisterna för att diskutera situationen på skolan och för att visa sin uppskattning över aktivisternas närvaro

Under årens lopp har flera lärare sagt upp sig med anledning av otryggheten på skolan då andelen ”nyanlända” elever snabbt har ökat. Eleverna som kom fram intygade att detta också är orsaken till våldsamheterna.

Efter en stund kom även en lärare fram och meddelade Motståndsrörelsens representanter att polis var tillkallad. Då det ligger en polisstation i anslutning till samma gata skämtade eleverna och sa ”vi får se om det går snabbare nu”. Tydligen så har det tagit lång tid för polisen att dyka upp tidigare när bråk har uppstått. Rasfrämmande elever ställde upp sig en bit framför banderollen för att posera som ”gangstrar”.

Polisen anlände till slut men lät aktionen fortgå. En journalist från Dagens Vimmerby dök även upp och ville intervjua ansvarig på plats men blev avvisad och fick därmed skriva utifrån sina egna slutsatser.

Aktionen avslutades sedan och Näste 7 uppmanar återigen de nordiska ungdomarna på skolan att ”slå tillbaka!”.

Källor:
Elever tar med vapen till skolan och kränker lärare
Lärare flyr Astrid Lindgrens skola

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
DanielFredrikaSigridpeckerwoodAndreas Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Bo
Medlem

Mycket bra och tydligen välbehövlig aktion. Viktigt att visa våra ungdomar att det trots allt finns ett ärligt och uppriktigt stöd från några i samhället. Det här kommer garanterat att kommas ihåg av förtryckta elever i ett ohållbart och folkfientligt (((system))). Etablissemangets företrädare är de stora svikarna och ska behandlas därefter.

Caesar-Aurelius
Medlem

Aktionen avslutades sedan och Näste 7 uppmanar återigen de nordiska ungdomarna på skolan att ”slå tillbaka!”.

Ja, slå tillbaka är det absolut bästa man kan, ska och måste göra.

Daniel
Medlem

Den moderna föräldern uppfostrar sina barn att inte slåss ihuvudtaget, oavsett situation. ”Det är fel att använda våld”.

I helvete heller säger jag! Lär era barn att man står upp för sig själv, och var stolt över den man är. Låt inga främlingar trycka ner en och trakassera.

När dem börjar i skolan och stöter på sina första problem med mångkulturen, då är det bara börja träna självförsvar och kampteknik med ungarna!

Vi måste bygga en stark ungdom för att fostra en stark framtid för vårt land.

Hell seger!

Robin Nordlund
Medlem

Kanonaktion!

Melvin Hellström
Medlem
Melvin Hellström

Bra aktion!

Kristian
Medlem

Mycket bra jobbat kamrater

Andreas
Medlem

Mycket bra aktion! Dessa ungdomar behöver veta att det finns de som stödjer dem och förstår den situation som våra ryggradslösa företrädare och byråkrater har försatt dem i.

peckerwood
Medlem

spennede å se om systemet ser på hmf loven om vit ungdom er rasistisk.rasisme å være hvit i 2018

Sigrid
Medlem

Grymt! Kommer film?

Fredrika
Medlem

Om detta må framtida generationer berätta : Hur Nordiska motståndsrörelsen var de enda som stod på folkets sida. Låt de som vill ”ta avstånd” från alla kommande räddningsaktioner.

Bra gjort! Särskilt nu när självaste Pippi Långstrump har avlivat sin ”neborkung” till pappa, själv blivit en transrasperson och numera är shudra-zigenare som ”kämpar för rättvisan” enligt vänsterpartistisk värdegrund.