Vit sydafrikansk familj nekas asyl i Sverige

INRIKES. En vit sydafrikansk familj som lever i skräck för att tvingas återvända till sitt land, där svarta män flera gånger försökt kidnappa deras dotter för ”medicinska ändamål”, har sökt asyl i Sverige.

Foto: Youtube

Den sydafrikanska familjen har fått avslag från Migrationsverket på sin ansökan om asyl i Sverige. Nu väntar de spänt på Migrationsdomstolens beslut.

Familjen har länge levt i skräck i Sydafrika, där svarta män vid upprepade tillfällen har försökt kidnappa deras nu femåriga dotter för ”medicinska ändamål”.

Redan när dottern var i tvåårsåldern kom två svarta män fram till henne och hennes mamma och förklarade att de ville köpa flickan och använda henne i ”traditionell medicin”.

– De tror att om man har sex med ett litet barn som är oskuld, blir de friska från aids och olika kroppsdelar kan sedan användas till ”mediciner”, berättar pappan i en intervju med Palaestra Media.

Vid ett tillfälle fick männen tag i flickan. Hon, mamman och mormodern var på ett köpcentrum när de rusade fram och slet flickan ur mormoderns famn.

Mamman i familjen gick till polisen och berättade vad de hade utsatts för, men polisen valde att bortse från anmälan med motiveringen att ”flickan är frisk och inget brott har begåtts”.

Att Migrationsverket inte klassificerar familjen som tillhörande en förföljd minoritet med skyddsbehov har med all säkerhet med deras ”felaktiga” etnicitet att göra.

Hela intervjun med de båda sydafrikanska föräldrarna kan ses här.

Källa:
Sydafrikansk familj nekas asyl i Sverige

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

20
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
11 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
VictorVintGrottbjörnenDanish NaziSenaste Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Till alla svenska fega uslingar som inte vågar engagera sig och ta kampen; detta kommer snart att bli verklighet även i Sverige och då går det inte att vrida klockan tillbaka.

_DH_
Medlem
_DH_

Så det är alltså sant det de säger, att verkliga flyktingar nekas asyl i Sverige. Vårt samhälle är dock mycket piggt på att massimportera ”flyktingar” som däremot är trygga i sina hemländer, men endast är ute efter att leva på de svenska skattebetalarna.

Och tar vi in tillräckligt många negrer så kommer nog även svenska barnfamiljer utsättas för trakasserier som dessa… Fy för negerarten och de saker den gör.

Karl-Путин A
Medlem

Våra (((härskare))) här i Sverige delar samma intressen som det afrikanska kulturfolket. Tsarfamiljen i Ryssland användes ju också för ”medicinska ändamål” när de utsattes för ritualmord. Men det är bara en promille av en promille av alla som råkat ut för samma sak.

Klaus
Medlem

De marxistiska antivita (= rasistiska) Illuminati-judarna (Rothschild, Kissinger, George Soros m.fl.) regerar i Sydafrika (ANC) och Sverige där tråkigt svarta parasiter välkomnas i ideologisk vanföreställning bara pga den mörka hudfärgen.
En vit sydafrikansk boer startade en framgångsrik ”vineyard” i Texas/USA
https://rightoftheright.com/white-south-african-farmer-starts-a-successful-new-vineyard-in-east-texas/
(hoppas han sysselsättar inte afroamerikaner.)

Den-Kristne
Medlem

Varför söker inte familjen asyl i Ryssland?

Leif Eriksson
Redaktör

Man blir mållös. Syftet var alltså att kidnappa, våldta och plåga ihjäl ett tvåårigt barn, för att sedan ta kroppsdelar ”för medicinska ändamål”. Detta beteende är varken betingat av kultur eller tradition, utan av primitiva folkslag utan empati och mänsklighet. Hur många andra av våra fränder utsätts för samma sak i detta nu? Och varför ser vi inga svenska humanister och filantroper som protesterar mot folkmordet på våra torg?

Påläst
Medlem

I Sydafrika och USA kan man se resultatet av integration. Det var i stort sett lugnt i dessa länder tidigare och USA hade världens bästa utbildningssystem. Nu har USA sämst skolresultat i västvärlden trots att man har många fler lärare per elev än på den gamla goda tiden. Det lär väl dessvärre inte dröja länge innan Sverige går förbi USA och blir bäst på att vara sämst. Om SD får makten kan vi vänta oss ännu mer integration.

Karl-Путин A
Medlem

USA och Sverige tävlar om vem som blir ett u-land först. Just nu är prognosen år 2050 för bägge länderna. Nån som vet om det finns nån bettingsajt där man kan satsa pengar?

Det skulle bli en välkommen gåva till barnbarnen när Sverige blivit helt obeboeligt.

Senaste
Medlem

Det är klart de får avslag, asyl är ju bara en förevändning för att få realisera rasblandarprojektet och har ingenting med några humana värderingar att göra. De är av fel ras och är därför inte intressanta för makthavarna.

Danish Nazi
Medlem
Grottbjörnen
Medlem

har de någonstans att gömma sig?i det här fallet vore det ju moraliskt riktigt att hjälpa dom

Karl-Путин A
Medlem

De första 50 har fått asyl i Ryssland -återstår bara 3 999 950 boer. Ju färre som blir kvar desto snabbare kommer de att slaktas.

Vint
Medlem

Och, vist, alla 3 999 950 boer är vallkomna
till Ryssland.Och om den här familjen befiner sig på svenk mark jag är bered att hjälpa de
söka asyl i rysk ambasaden i Stockholm

Karl-Путин A
Medlem

Nej, alla boer är inte välkomna i Ryssland, utan bara de som har minst motsvarande 5 miljoner kronor med sig och investerar dem i Ryssland. Den här regeln utesluter de flesta boerna.

Vint
Medlem

Välkomna om jag kunde bestäma…..

Men för att söka politisk asyl i Ryssland behover man inte att ha 5 mln sek.Dessutom Putin kan få politisk poeng med den

Victor
Medlem

Tänk vilket lyft för Sveriges ekonomi på sikt om vi hade tagit emot dessa vita sydafrikaner istället för dessa andra oduglingar.

Grottbjörnen
Medlem

ja Holland översvämmas av negrer och andra folk för de är ju ett av de länder som har svalt White guilt-grejen med hull och hår, sen har de extra dåligt samvete för att de hade kolonier också, men folk som urpsrungligen kommer från till största delen Holland får inte komma tillbaka dit

Grottbjörnen
Medlem

ja vafan, ge dom varsin gammal svensk bondgård som ingen brukar längre och bara står o förfaller ändå

Victor
Medlem

Man kanske borde bli asylaktivist. För vita människor.

Vint
Medlem

då bodde man ordna protest aktion vid Migrationverket och kräva politisk asyl för den här familien.