Vit boxare biten av pakistanier – kallar honom för ”djur”

UTRIKES. Under en boxningsmatch blev David Price biten flera gånger av motståndaren Kash Ali. Efteråt kallade Price sin motståndare för ”ett djur”.

I helgen mötte engelsmannen David Price den Pakistanien-ättade Kash Ali i en boxningsmatch i Liverpool. I den femte ronden avbröts dock matchen efter att Ali upprepade gånger bitit sin motståndare.

Kash Ali diskvalificerades för sitt beteende, har blivit avstängd av det brittiska boxningsförbundet samt fått böta drygt 240 000 kronor.

David Price sa att han aldrig mer kommer att möta pakistaniern:

— Jag vill inte gå upp i ringen med ett sådant djur igen, sa han till Sky Sports.

Relationerna mellan pakistanier och engelsmän i England har sedan tidigare inte gått särskilt smidigt. De senaste åren har det nämligen framkommit att tiotusentals brittiska flickor ”groomats” och förslavats i prostituiton av gäng som dominerats av pakistanier.

Källa:
Boxare avstängd – bet motståndare

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Dissident
Nybörjare
Dissident
1 år sedan

Pakistan är det land som toppar Googles internetsökningar på pedofili, djursex, snuffmovies, våldsporr, bögporr och allt möjligt sjukt: https://www.stormfront.org/forum/t777582/ Se även https://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=165223841&page=1 Etologins (läran om djuren) fader, Konrad Lorenz, https://www.nordfront.se/konrad-lorenz.smr, gjorde noteringen att när olika arter av fåglar fick avkomma, så uppvisade den blandade avkomman märkliga (=”perversa”) sexualbeteenden (som att jucka mot träd bl a om jag inte minns fel). Ur Nordfronts artikel om Lorenz: ”Lorenz bedrev, etologins fader, under trettiotalet bland annat studier kring domesticering av fågelhybrider (blandningar mellan olika arter) i fångenskap vilka visade upp avvikande sociala och sexuella beteenden och drog paralleller med liknande beteenden inom den… Läs mer »

Victor
Nybörjare
Victor
1 år sedan

Konstigt att han inte blev inburad för utalandet.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan

ALLA hatar verkligen pakistanier.
Indier,araber, perser,kineser..jag har aldrig hört några andra från det området tala väl om pakistanier