Vit 61-åring brutalt misshandlad av dussintals ”tonåringar” under Baltimore-upploppen

USA. 61-årige Richard Fletcher bad två tonårsflickor att sluta slåss uppe på motorhuven till hans bil. Då attackerade ett mångkulturellt gäng av ”dussintals tonåringar”.

Antonie Lawson är en av dem som misstänks för mordförsök.

Antonie Lawson är en av dem som misstänks för mordförsök.

Richard Fletcher försökte bara avstyra ett bråk men blev istället brutalt överfallen. Med sparkar och slag fortsatte gänget misshandla Fletcher när han låg på marken. Den brutalt misshandlade mannen skadades allvarligt och måste nu genomgå flera operationer.

Enligt polisen ska ”dussintals” tonåringar ha attackerat Fletcher. Polisen har nu gripit sju av dem. De är i åldrarna 15-20 år och ska alla prövas som vuxna. De är alla misstänkta för mordförsök.

Den brutala misshandeln inträffade den 22 april, då Baltimore-upploppen nyss startat i Dundalk som ligger 10 km från Baltimore. Trots detta har intresset att rapportera om den brutala misshandeln varit svalt från massmedia. Få riksmedier i USA har tagit upp saken och inga av de större medierna i Sverige har skrivit om mordförsöket.

richardfletcher1

richardfletcher2

richardfletcher3

Källa:
More teenagers charged as adults in beating of Dundalk man

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments