Visselblåsare: Berlins polishögskola fuskar med krav för att få in rasfrämlingar i kåren

UTRIKES. Enligt en visselblåsare har polishögskolan i Berlin fuskat med antagningskrav för att få in rasfrämlingar i poliskåren.

Enligt en visselblåsare har polishögskolan i Berlin fuskat med antagningskrav för att få in rasfrämlingar i den tyska poliskåren. Visselblåsaren, som kallar sig Lee Roy, hävdar att man tillåter sökande att göra antagningsprov tills man lyckas få ett godkänt betyg och att man delat ut ett dokument med provsvar till migranter.

Förutom att man vill få in fler främlingar menar Lee Roy även att det råder en allmän personalbrist, varför detta tillåts fortgå.

Thomas Neuendorf, talesman för polisen, menar att anklagelserna är svåra att bemöta och att personer som Lee Roy borde vända sig till polishögskolans ledning. Visselblåsaren anser dock att detta vore att förstöra hela sin karriär.

Neurendorf förnekar att man vill öka antalet främlingar i poliskåren, även om han anser att det vore bra att ha personal som kan förstå rasfrämlingar och lösa potentiellt farliga situationer.

Lee Roy varnar för att allmänheten kommer få se följderna av detta förfarande ute på gatorna inom bara några år.

Källa:
Berlin Police Academy Rigging Exams For Migrants – Report

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
André DevecseriSigfridEthnyKlausMotståndsman i Borås Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

Berlin har alltid varit en sjuk stad undantaget mellan 1933 – 44 . Nu finns ingen Goebbels som håller rent, eller?

Motståndsman i Borås
Medlem

Helt korrekt Vera!

Klaus
Medlem

Det fanns redan en låt
”Du bist verrückt mein Kind, du musst nach Berlin,
wo die Verrückten sind, da gehörst du hin.”

André Devecseri
Medlem

Also die Irrenanstalt Deutschlands? Det var som fan!

Klaus
Medlem

Tro inte på ”radioleaks” eller liknande tjänster. De fungerar inte anonymt. Systemet vill bara hitta (potentiella) visselblåsare och ”leaks”.

Ethny
Medlem

Ytterligare ett sätt att fortsätta folkmordet mot vita. Kan bara tänka mig att det är flest vita som kommer att drabbas, falla offer. Genom att använda dödligt våld i en icke hotfull situation där skottlossning ej är berättigat.

Sedan kommer dessa händelser att mörkas, förutom några fall som kommer att spridas ut och uppmärksammas på andra sätt, men med många mörkertal. Vi får väl se om några år om det är såsom denne påstår. Ifall det inte har blivit någon (bättre) förändring förrän dess dvs.

Det är i alla fall vad jag tror.

Sigfrid
Medlem

Det är väl som i Sverige allt görs för att släppa in svartingarna i rättsväsendet så att korruptionen kan öka.