Vinnare i aktivisttävlingen under Almedalsveckan

TÄVLING. Som utlovat presenteras här vinnarna från tävlingen #RevolutionAlmedalen.

Nordiska motståndsrörelsen gjorde enorm succé under Almedalsveckan och kom även att dominera i media. Många är de aktivister som bör äras för detta, både sådana som varit verksamma framför och bakom scenen. Fantastiska talare och konferencier, duktiga debattörer, van säkerhetspersonal, flitiga skribenter, filmare och fotografer, auktoritära gruppchefer, modiga aktivister, kamrater som ställt upp för varandra, ansvariga för logi och sådana som gjort stora materiella uppoffringar.

Det har varit oerhört svårt att bara kora tio personer, när det egentligen är ytterligare runt hundra som gjort tillräckligt mycket för att förtjäna att vinna, men efter hård överläggning från juryn kommer här resultatet.

Vinnare – alltså årets aktivist under Almedalsveckan – heter Emma Andersson. Hon är trogen medlem i Näste 2 och var under vecken extremt driftig, totalt orädd och stod dessutom på sig väl mot yttrandefrihetshatande provokatörer. Emma Andersson vinner för detta, förutom stor ära, också en stödtröja, ett diplom, Motståndsrörelsens 20-års bok, en av Nordiska motståndsrörelsens stödfanor, ett exemplar av samtliga nummer av tidningen Nationellt motstånd som fortfarande finns i lager samt ett exemplar av den nytryckta versionen (så ny att den ännu inte finns till försäljning) av skriften Nationalsocialismen den biologiska världsåskådningen.

På plats 2-10 och därför vinnare av varsin stödtröja och ett exemplar av den nytryckta versionen av Nationalsocialismen den biologiska världsåskådningen är följande:

2. Martin Stiegedal, Norge.
3. D, Gotland.
4. M, Näste 1.
5. Rickard Björkman, Näste 2.
6. V, Värmland.
7. Jacob Ivarsson, Näste 5.
8. C, Näste 3.
9. Simon Engelin, Näste 2.

10. Tobias Lindberg, Informationskriget.

Bra kämpat alla, nämnda som onämnda. Stort tack för denna gång!

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GunnarIngemarStephen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Stephen
Medlem

Gratulerer til alle. Vi har så mange fantastiske aktivister.

Ingemar
Medlem

Grattis Emma Andersson till segern!

Gunnar
Medlem

Grattis Emma och ni andra. Föredömen!