Vilt slagsmål på skola i Västervik

SVERIGE. Ett vilt slagsmål bröt under tisdagsförmiddagen ut i kafeterian på Västerviks gymnasium. Enligt uppgifter var det nyanlända invandrare som var inblandade i bråket.

Det var under tisdagsförmiddagen som pollisen fick in ett larm om att ett vilt slagsmål hade brutit ut i kafeterian på Västerviks gymnasium. Ett 20-tal elever ska ha varit inblandade i bråket där tillhyggen ska ha använts, bland annat stolar. Slagsmålet ska även ha fortsatt ute på skolgården. Enligt uppgifter ska det ha varit nyanlända invandrare som var inblandade i bråket.

Flera polispatruller ryckte ut till platsen och situationen ska då ha lugnat ner sig. Tre personer in åldrarna 15-18 år greps och är nu misstänkta för misshandel och olaga hot.

Flera personer fick lättare skador i samband med bråket. I en video från slagsmålet som lagts upp i sociala medier kan man se en grupp, som filmar delar av bråket med en mobil, snabbt samlar ihop sina saker och flyr från platsen.

Se klipp från händelsen nedanför:

Källa:
Polispådrag efter stort bråk på skola

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments