Ville bygga moské i Kramfors – hoppar av SD

INRIKES. Sverigedemokraten Mark Collins som kallar Kramforsbornas samhälle för ”Skithåla” och vill byta ut befolkningen mot muslimer. Nu hoppar han av SD och kuppar deras mandat, sannolikt till Miljöpartiet eller Centerpartiet. Samtidigt kan Fjällsjö Nyheter avslöja att Collins trollande om massinvandring av muslimer till Kramfors har kopplingar till Islamisk terrorism.

Vänsterextremisten Mark Collins i Kramfors som krävt att Sverigedemokraterna gör Kramfors till ett islamiskt centrum i Sverige genom byggandet av ett muslimskt kulturcentrum och en praktfull moské, förekommer sitt pågående uteslutningsärende genom att lämna partiet innan han med tvång kastas ut.

Av Mark Collins egna utsagor kan man dra slutsatsen att det rör det sig om ett trollningsförsök. Detta eftersom Mark Collins i sina angrepp på SD använder sig av en vänsterextrem retorik som både är motsägelsefull och rent felaktig på just det sätt som är typiskt för vänsterns retorik mot partiet.

Bland annat talar Mark Collins om att han inte (längre?) kan stödja Sverigedemokraternas ”texter om främlingsfientlighet”, SD:s ”Nürnberglagar”, att Sverigedemokraterna står för ”hat”, att det är ”oacceptabelt”, och att han ”varit naiv”. Det hela låter som ett valtal av Stefan Löfven.

Det Mark Collins gör är att han på klassiskt vänstervis sprider lögner istället för sakliga argument.

Mark Collins trollande om moskébygge i Kramfors har fått ett massivt stöd av SVT, som i en aldrig sinande ström av positiva artiklar vinklat nyheten som att Mark Collins är en seriös representant för SD och vill bedriva legitim SD-politik. Bedömningen bland allmänheten är dock den motsatta:

”Detta kan väl kallas för infiltration. När personer går med i ett parti trots att deras åsikter inte alls hör hemma i det partiet. Men så har ju hänt med flera andra partier i Sverige då Lööf tog över C och Reinfeldt tog över M till exempel”, skriver en användare på sociala medier.

Men något ”Nya Sverigedemokraterna” blir det alltså nu inte, efter att det vänsterextrema förslaget om att Kramforsborna ska satsa sina skattepengar på att sprida islam stoppats av SD:s riksorganisation.

Mark Collins SVT-stödda moskéförslag har kopplingar till islamism
Sverigedemokraterna i Kramfors har fem mandat i kommunfullmäktige och tre ersättare, men Mark Collins är på väg att kuppa bort ett av SD-mandaten och troligtvis söka medlemskap i Centerpartiet eller Miljöpartiet, två partier som är ökända för att flirta med islam.

Förslaget att göra Kramfors till ett nationellt centrum för islamism utarbetade Mark Collins i samarbete med Förenade Islamiska Föreningar i Sverige (FIFS), som är en front för Muslimska brödraskapet.

FIFS är det trossamfund som IFiS, Islamiska Förbundet i Sverige, har sina moskéer anslutna till, och båda organisationerna delar adress och flera styrelseledamöter. Den 15 november 2014 publicerade Förenade Arabemiraten en lista på farliga terroristorganisationer, och på terrorlistan fanns Islamiska Förbundet i Sverige (IFiS).

Under sig har IFiS Islamic Relief, Sveriges Muslimska Stiftelse, Sveriges Unga Muslimer, Islamiska informationsföreningen och Sveriges imamråd. Genom FIFS finns även kopplingar till Islamiska samarbetsrådet (ISR) och dess medlemsorganisationer som exempelvis Sveriges muslimska förbund (SMF), Islamiska kulturcenterunionen i Sverige (IKUS), Svenska islamiska församlingarna (SIF), Islamiska shiasamfunden i Sverige (ISS) och Bosniakiska islamiska samfundet (BIS). Kopplingar finns även till Sveriges muslimska råd och Nämnden för statligt stöd till trossamfund.

Muslimska brödraskapets terroristkopplade organisationer har byggts upp i Sverige av Socialdemokraterna och Miljöpartiet, och kan existera tack vare skattepengar som skänks till organisationerna via lurade svenska väljare.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
1 år sedan

ja, det verkade lite konstigt, nästan som om homosexualitet skulle vara tillåtet i islam. men det är faktiskt å”ett liknande sätt som Jesus Kristus är citerad att ha sagt-

profet: But Islam does not allow for homosexuality?

Jesus: ”It will. This new brand of Islam will; the Mahdi will be a homosexual.”

https://www.youtube.com/watch?v=BxOpu1_FGd4

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan
Reply to  Child-Of-God

Islam uppstod 500 senare än efter kristendom.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Det finns mycket om veterinären Mark Collins på internet. Jag trodde först han hör till Rothschild’s MI6. Islam bestämmer vilka djur är tillåten som husdjur.

Victor
Nybörjare
Victor
1 år sedan

Vad är problemet verkar ju passa perfekt in vänstervridna SD. Vart inte någon utesluten ur partiet nyligen för att ha kritiserat islam också typ?

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

Med risk för att bli kallad dummare än den ene och den andre.
Vad är det här för någonting..?

Är detta en avancerad trollning för att få redan hjärntrötta SD-väljare att börja förstå att något är riktigt galet med SD-ledningen (och den utbredda angiverikulturen som pågår inom partiet).

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

Man kom ihåg när nuvarande SD-ledning stod samlade för en pressträff inför alla gediget äckliga representanter från (((MSM))) året efter den kända invasionsvågen under 2014-15. (((SD-ledningen))) står där och säger att dom har skickat ner folk till Italien/Grekland med flygblad som beskrev att ”det finns inget att hämta här” osv. Bara det att när bieler står där och säger att det är akut läge så skickar hon fram samtidigt ett psykotiskt honflin på en snabb sekund – likaså när pygmen morgan höll pressträff med Inger Støjberg under den mediala invasionen så såg man på henne att hon försökte få ögonkontakt… Läs mer »

Vera
Nybörjare
Vera
1 år sedan

En som hoppar av SD självmant – är heller inte välkommen hos oss , kan så sitt ogräs hos miljöpartisanerna.