Läsarna: Sätt Arnstad och SDU:s före detta ledare framför mikrofonen

VECKANS FRÅGA. Nordfronts läsare vill att bluffhistorikern Henrik Arnstad och före detta SDU-ordföranden Gustav Kasselstrand och William Hahne intervjuas i Radio Nordfront.

veckans-fråga-kändisarRadio Nordfront intervjuade förra veckan den kände svenske komikern Jonas Inde. Intervjun gick viral och Inde visade, kanske till fördomasfulla människors förvåning, att det är fullt möjligt att föra en sansad diskussion med dödsknarkarnazister från Motståndsrörelsen.

Med anledning av detta ställde Nordfront frågan vilken annan känd person som läsarna vill att Radio Nordfront intervjuar.

Nu är omröstningen avslutad och det verkar som att RN:s lyssnare suktar efter mer humor. Det är nämligen bluffhistorikern Henrik Arnstad som fått flest röster. 20 procent vill höra Arnstad i radion.

Efter honom kommer två mer seriösa alternativ, de tidigare SDU-ledarna Gustav Kasselstrand och William Hahne på 18 procent och därefter Marcus Birro på 15 procent.

I kommentarsfältet ville signaturen Vattenkammad lyssna på Kasselstrands och Hahnes tankar:

Kasselstrand och Hahne, helt klart.
Skulle väldigt gärna höra dem utveckla sina tankar i ett fritt forum utan PK-pekpinnar vinande genom luften.

Åsikterna om Arnstad var något mer spridda. Caesar ansåg att ”Arnstberg är nog den av de i listan som skulle kunna ge den mest intressanta intervjun” medan Lisa menade att ”Arnstad vore lyteskomik”. Samma Lisa skrev om Kasselstrand och Hahne att det ”vore mkt intressant att höra deras planer, samt deras tid i SD…”. I kommentarsfältet föreslogs en mängd andra mer kända personer, bland andra Merit Wager, debattör i invandrarfrågor, och Pär Hulkoff, sångare i bandet Raubtier.

Som utlovat kommer Radio Nordfront att tillfråga de mest populära kandidaterna.

Veckans fråga är nu borttagen. På grund av att vår sida legat nere ett par dagar kommer en ny fråga upp först nästa vecka.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om