Vildmarksaktivitet i Uddevalla

Lördagen den 16 mars samlades Kampgrupp 203 samt medlemsgruppen i Uddevalla för en vildmarksaktivitet. Vandringen påbörjades och man hade ett antal stopp längs vägen för att njuta av den otroligt vackra naturen, framför allt stannade man till vid ett antal väldigt fina utsiktsplatser.

När man väl hade nått målet för dagen så var det dags att göra upp eld, vilket naturligtvis skedde med tändstål. Det gavs även några tips på småsaker man kan ha med sig i ryggsäcken för att underlätta att få eld under dåliga förhållanden.

Efter att alla hade fått lite mat i sig så lästes de 88 föreskrifterna upp. Efter det så var det dags för lite kampsportsträning, som gick väldigt bra.

På vägen tillbaka fanns det vissa som hade lite väl mycket energi kvar vilket gjorde att samtliga belönades med ett litet extra träningspass.

Sammanfattat så var det en otroligt lyckad dag – alla var nöjda med aktiviteten!

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Motståndsman i BoråsAxel Eriksson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Axel Eriksson
Redaktör

Grymt bra jobbat!

Motståndsman i Borås
Medlem

Ser riktigt kul ut! Bra kämpat!