Viktor Orbán: Vi skall bekämpa Soros med alla medel!

UTRIKES. Ungerns statsminister sade under fredagen att Ungern tänker använda alla tänkbara medel för att stoppa globalistjuden George Soros.

Viktor Orbans kamp mot finansjuden George Soros fortsätter.

I en nyligen släppt video med den globalistiska juden och finansmannen Geroge Soros kan man höra honom säga att Ungern är mer ”förtryckande” än någonsin sedan slutet av kalla kriget. I videon påstår Soros bland annat att Ungerns statsminister Viktor Orbán förtrycker landets opposition.

— Han kan inte nå mig, men han förtrycker människor som står i opposition, sade Soros

Nu går dock Ungerns statsminister Orbán ut med ett kraftigt uttalande där han varnar Soros för hans försök till att manipulera landets kommande val. Orbán säger att landet tänker sätta in alla tänkbara medel för att säkerställa att Soros inte ska kunna påverka det kommande ungerska valet.

— Det är min plikt att sätta in alla tänkbara statliga medel. Detta inkluderar säkerhets- och underrättelsetjänster […] Därför beställde vi en underrättelserapport på uppbyggnaden och funktionerna av Soros maskineri gentemot Ungern och Europa, sade Orbán i en intervju till ungersk public service.

Enligt Orbán blev rapporten gällande Soros nätverk av icke-statliga och andra organisationer i Ungern och Europa klar under veckan. Vad rapportens slutsatser är säger inte Orbán i nuläget. Vad Orbán dock säger är att han förutsätter att Soros nätverk kommer att sättas in under nästa års val och att Soros samarbetar med massinvandringsvänliga grupper.

— De stödjer publikationer, sprider propaganda, stödjer civilrättsgrupper och betalar hundratals, tusentals människor, sade Orbán och fortsatte:

– När valen kör igång kommer de att upprätta ”civilrättscentraler” som kommer att arbeta som kampanjande parter, vilket betyder att Soros trätt in i det ungerska valet.

Nästa ungerska val hålls under april månad år 2018. Det parti som just nu leder samtliga mätningar är Orbáns regeringsparti Fidesz.

Källa:
Hungary PM Orban, U.S. financier Soros clash as elections loom

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
JakobKarlNorgrenRamonAnders Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
André Devecseri
Medlem

Kräket är redan 87, saa förhoppningsvis hinner han inte aasamka saa mycket mer skada

Ramón Mercader
Medlem

Han ser nog till att hålla sig vid liv ett tag till om han ej avrättas. Han kan säkert köpa organ om något skulle behöva bytas och skulle ha få cancer så skulle han till skillnad från t.ex. svenskar få hjälp att botas från det.

Om inte annat så finns det förmodligen någon av hans avkommor villig att ta över hans roll.

Han brukar ursäkta sig när han får lite lätt kritik ”att om inte han gör det så gör någon annan det”.

Sigfrid
Medlem

Kräket Soras måste bekämpas med alla medel för att annars går det civiliserade Europa under.

Anders Jonsson
Medlem

JUDEN Soros förtjänar dödsstraff för sina förbrytelser mot Europas vita folk.

Hell seger!

Norgren
Medlem

Viktor Orbán, en frisk fläkt i dagens dekadens!

Karl-Путин A
Medlem

”Alla medel” betyder tex ett ”bulgariskt paraply” – så blir det överstökat på några timmar.

Jakob
Medlem

Intressant. Synd bara att judisk makt kontrollerar i stort sett all msm, det hade varit fint att få denna rapport publicerad vitt och brett…