Viktor Orbán: ”Mörka moln drar ihop sig över Europa på grund av invandringen”

UTRIKES. Under ett tal gick Ungerns premiärminister Viktor Orbán ut och varnade för att europeiska länder kommer att sluta existera om Europa inte vaknar upp och ser sanningen gällande invandringen.

Ungerns premiärminister Viktor Orbán gick till kraftig attack mot massinvandringen som pågår till europeiska länder och varnade under sitt årliga tal för att Europa står inför ett enormt existentiellt hot om man inte vaknar upp till sanningen om massinvandringen. Han varnade även att en del länder helt och hållet kommer att sluta att existera om inget görs för att vända på trenden.

— Mörka moln hopar sig över Europa på grund av invandringen. Länder kommer att upphöra att existera, väst kommer att falla, medan Europa inte ens inser att det har invaderats, sa Orbán.

Orbán gick även till kraftig kritik mot EU som kontinuerligt hotat samt provocerat medlemsländer som inte accepterat Bryssels vansinnespolitik om vidöppna gränser även för icke-européer. Framförallt fick de västeuropeiska länderna motta kritik för att konstant pressa östeuropeiska länder till en politik som inte gynnar folket. Han passade samtidigt på att lyfta fram EU-byråkraternas hat mot traditionella kristna värderingar som är djupt rotade i framförallt Östeuropa.

— De vill att vi ska anamma den politik som gjort dem till invandringsländer, som har försvagat kristendomen och bidragit till spridningen av islam … Kristendomen är Europas sista hopp, menade premiärministern.

Under talet som i mångt och mycket inledde slutspurten i de ungerska valkampanjerna inför valet som hålls i april månad tog Orbán tillfället i akt att lyfta fram hotet som judiska ”filantroper” såsom George Soros utgör för europeiska länder. Enligt Orbán är kampen mot framförallt Soros en central del i kampen mot invandring och överstatliga påtryckningar från FN och EU.

Källa:
Orbán: Kristendomen är Europas sista hopp

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SigfridVeraErnstChristian HamiltonAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Han har rätt Orbán; västra Europa kommer snart att vara en enda stor gulag där Lenins och Stalins blodtörstiga bolsjeviker ersatts av rasfrämlingar från sydligare breddgrader.

Men vad bryr sig dumsvensken om såna triviala saker. Iphone ska få kraftfullare batteri och Claes Malmberg är utsedd till Let´s dance – här snackar vi viktiga saker som engagerar en absolut majoritet det svenska folket.

Anders Jonsson
Medlem

JUDE-makten har förklarat Europas vita folk krig:

https://youtu.be/ztF7YR59KWQ

Christian Hamilton
Medlem

Orban pekade ut Soros som han menade köpte politikerna i EU parlamentet att agera efter Soros agenda.

Orban och hans landsmän glömmer inte Aron Cohn alias Bela Kun och betackar sig för liknande figurer inblandning i Ungerns inre angelägenheter.

Karl-Путин A
Medlem

Att Soros köper parlamentariker i EU är inte bara en anklagelse, utan en dyster sanning. När Ungern för några år sen ville förändra regelverket i EU så att det inte skulle gå för främmande länder eller personer att köpa EU-parlamentariker. så fick Ungern en rejäl knäpp på näsan och blev anklagade för att vara ”odemokratiska” – men man får väl i alla fall tacka EU för att de definierat begreppet ”demokrati”.

Ernst
Medlem

jag älskar ungern! jag älskar orban! vilket land! vilket folk! jämför med det kulturmarxistiska sverige!!!!!

Vera
Medlem

Om Victor Orban nu är så bra – varför fick inte Horst Mahler asyl? . Det är synd att det alltid skall finnas ”smolk i bägaren” men medger att Orbans tal var en glädjande överraskning.

Karl-Путин A
Medlem

Det beror helt enkelt på att Ungerns regering är inte nationalsocialistisk utan kristdemokratisk. Orbán försöker ge ungrarna något som alla ungrare kan samlas under; kristendomen vs islam. Visserligen en haltande verklighetsbeskrivning, men den är lättsmält för alla ungrare med tanke på 1000 år av turkisk/muslimsk terror. Hade han gett Mahler asyl så hade Ungern fått hela världssamfundet på sig – det var helt enkelt inte värt att leka Robin Hood och ge makten tillbaka till liberalbolsjevikerna. Ger man sig in i ett parti schack så måste man vara beredd på ett antal bondeoffer för att kunna vinna partiet. Mahler är… Läs mer »

Ernst
Medlem

insiktsfullt! spot on! orbans parti fidesz är nog nationalkonservativt till sin karaktär. sedan har ungern ju jobik, som ju är mer explicita i sin retorik. men glädjande är det! hoppas jag får uppleva den dag då en svensk statsminister talar som orban!

Karl-Путин A
Medlem

Jobbik har tyvärr kört en SD och är beredda att regera ihop med liberalerna och kommunisterna – i dagsläget finns inget nationalsocialistiskt parti i Ungern värd namnet. Det pågår dock stora interna stridigheter inom Jobbik, så det är inte omöjligt att partiet kommer att spricka.

Jobbik är starkt på landsbygden där den ungerska befolkningen får ta smällarna av de ungerska ”eu-migranterna”.

Karl-Путин A
Medlem

En kort sammanfattning av Jobbiks ideologier: Ungersk nationalism, ungersk turanism (påstådd samhörighet med turkar), nationalkonservatism, ”högerpopulism”, socialkonservatism, ekonomisk nationalism, euroskepticism och antiglobalism.

Förra året skickade partiledaren Gábor Vona glada Hanukkah-hälsningar till Budapests judiska församling och blev som tack intervjuad av flera judiska tidningar.

https://en.wikipedia.org/wiki/Jobbik

Sigfrid
Medlem

Bra att det finns några ledare i Europa som inser vansinnet i att släppa in mängder av blattar och negrer innanför våra gränser.Frågan är om fler vaknar upp och reagerar på eländet innan det är för sent.