Viktor Orbán döms till att be Soros om ursäkt

ABSURDISTAN. En domstol i Budapest har dömt den ungerska regeringen till att be den judiske rovkapitalisten George Soros om ursäkt.

En ungersk domstol har dömt den ungerska regeringen och dess premiärminister Viktor Orbán att be om ursäkt till den judiske multimiljardären George Soros organisation ”Helsingforskommittén för mänskliga rättigheter” efter att Orbáns parti Fidesz sagt att kommittén hjälper kriminella invandrare att få stanna i Ungern.

Enligt domen ska regeringen göra en officiell ursäkt till Soros och den ska vara synlig på regeringens hemsida inom 30 dagar. Utöver det fastställde domstolen en tidigare underrättsdom som tvingade regeringen att betala runt 70 000 kronor i skadestånd till Soros organisation.

Not: Den så kallade Helsingforskommittén för mänskliga rättigheter har i Sverige bytt namn till Civil Rights Defenders. Att Sorosorganisationen har ortsnamnet Helsingfors i sitt organisationsnamn är till för att förvilla. Staden Helsingfors har ingenting med organisationen att göra, utan hänvisar bara till ett dokument som globalistiska regeringsföreträdare signerade i Helsingfors 1 augusti 1975.

Källa:
Orban’s Government Ordered to Apologize to NGO After Soros Dispute

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
GrottbjörnenKarlSenasteVictorKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

6 700$ i böter för att säga sanningen om den lögnaktiga Helsingforskommittén är bra investerade pengar.

Vad dispyten handlar om är 35 000 ”flyktingar” som anlände till Ungern 2014, varav endast 17,3% från länder i krig, enligt den ungerska regeringen som gör noggranna asylutredningar. De övriga klassas som välfärdflyktingar och saknar helt asylskäl. De 17,3 procenten har heller inga asylskäl i Ungern eftersom de korsat 4-5 säkra länder under sin ”flykt” till Ungern.

I Sverige hade naturligtvis samtliga 35 000 fått stanna och sen hade 5 gånger till så många anhöriga anlänt.

Grottbjörnen
Medlem

ja, borde inte zoros bli gladare för lite ((glimmande guldmynt)) än en ursäkt, saker som att säga tack, förlåt, att vara ärlig osv. är väl inte deras starka sida?

Victor
Medlem

Stå på er

Senaste
Medlem

Men i Ungern har ju globalisterna ingen makt, det har jag hört av rödpillrade youtubare.

Som sagt, det vi behöver är ingen svensk eller nordisk Orbán, vi behöver en helt ny grund att stå på!

Karl-Путин A
Medlem

Det finns inget land i världen som inte har några NGOs, inte ens Iran eller Nord-Korea (sen 1995). Det som pågår i Ungern är att den ungerska regeringen har tagit striden med George Soros och alla NGOs som han kontrollerar, varav Helsingforskommittén är en. Ungern har även försökt stoppa systemet med att (judiska) lobbyister kan köpa EU-parlamentariker, men då fick Orbán på pälsen och kallades fascist och odemokratisk. NGOs i Ungern måste även redovisa sina intäkter och vad pengarna används till – Ungern ligger alltså ljusår före Sverige på de här punkterna. I Sverige finns en NGO som heter Expo… Läs mer »

Karl
Medlem

Orbán! VIK DIG INTE!