Viktig information gällande demonstrationen i Falun 1 maj

DEMONSTRATION. Här kommer samlingsplats och tid, samt information om rutten.

Klockan 13:15 samlas vi på regementsområdet i Falun. Kommer ni med bil så sikta in er på Ica Maxi där det finns goda parkeringsmöjligheter i närområdet. Tåg- och busstation finns ca 3-400 meter bort. Se till att vara i god tid då vi tidigare varit med om att polisen vägrat släppa fram människor som kommit bara några minuter sent.

Vill du se över möjligheterna att samåka till Falun finner du kontaktinformation om det här.

Marschen går sedan via Bataljonsvägen-Regementsvägen-Korsnäsvägen-Åsgatan fram till Stora torget. Sträckan är lite drygt 2 km och kommer att gås i lugnt tempo så att alla hinner med utan problem.

Framme på Stora torget beräknas vi vara runt klockan 15:00, även om en exakt tid är svår att sia om. Där kommer tal att hållas av flera representanter från Motståndsrörelsen och även livemusik utlovas. Alla som vill ta del av detta rekommenderas starkt att gå med i demonstrationståget, detta då vi flera gånger tidigare varit med om att polisen hindrar allmänheten från att ta sig in på området.

Hjälp till att sprida kännedom om demonstrationen genom att distribuera flygblad och affischer som du hittar här!

Mer information, som exempelvis ordningsregler och talarlista, kommer att uppdateras här på Nordfront under de närmsta veckorna.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments