Viktig information från Motståndsrörelsens webbutik rörande senaste tidens ordrar

WEBBUTIK. Ett tekniskt fel har gjort att kunder har fakturerats för produkter som redan är betalda. Dessa fakturor kan helt bortses ifrån.

Sedan Nordiska motståndsrörelsens svenska webbutik öppnades igen har ett flertalet kunder hört av sig angående att de fått en faktura för sina ordrar, trots att de redan betalt sina produkter i förskott.

— Det är ett tekniskt fel som gjort att kunderna har fått dessa fakturor. Man behöver alltså inte betala fakturorna ifall produkterna redan är betalda, säger Jimmy Björk, som är ansvarig för webbutiken.

För frågor kan man kontakta webbutiken på jimmy.bjork@nordfront.se eller 070 – 481 5523.

I skrivande stund är endast ett fåtal exemplar av jubileumsboken ”Motståndsrörelsen – 20 år av revolutionär kamp” kvar. Passa på och besök vår webbutik och beställ ett eget exemplar HÄR.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
nordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
nordbo
Medlem

Får hoppas att fakturan hamnande igen hos den mentalt störda ärkefittan ”Loan” eller liknande.

Dagens post är inte alls att lita på så en halv ide från en höft här skulle kunna vara att den som skickat en peng även skriver det i ett mail till er – mailet verifierar kuvertet.