VIDEO: Före detta delstatssenator tagen på bar gärning med minderårig pojke

USA. En före detta delstatssenator i Oklahoma ertappades på bar gärning med en minderårig pojke. Nu släpper polisen video på det hela.

Den före detta delstatssenatorn i Oklahoma Ralph Shortey greps den nionde mars i år då polisen ertappade mannen på ett hotellrum med en minderårig pojke. Nu har han erkänt sig vara skyldig till brott mot barnprostitution och barnpornografi.

Polisen har även släppt videon från Super 8 Motel i Moore, Oklahoma där man kan se dem gå in i Shorteys hotellrum. I videon kan man även höra hur Shortey säger till polisen när han konfronteras med att pojken är 17 år gammal med ett ”okej” följt av att ”jag visste inte”. Från videon att döma fanns även droger i motellrummet.

I videon kan man även se hur den förre senatorn försöker komma runt problematiken med att be polisen om bevis på att pojken faktiskt bara är 17 år gammal. En taktik som polisen inte faller för. Istället väljer man att göra det klart för Shorty att det han sysslar med inte är okej:

– Hör här, vad det än är du gör här, så är det en riktigt jävla dålig idé, förstår du? säger polismannen och fortsätter:

– Att gå och bli hög med en minderårig är en dålig idé oavsett om de är 17 eller 20… om du vill ha kul, eller om du har saker som du försöker ta dig igenom, och gör det för dig själv så får du leva ditt liv som du vill, men när du blandar in barn i det hela så blir det ett allvarligt problem.

Under incidenten bar Shorty tröja på sig med ett citat från bibeln om hur kvinnor bör underställa sig sin man. Shorty är gift och har fyra barn. Det var efter gripandet som han avgick som delstatssenator.

Se film från händelsen:

Källa:
Video shows Oklahoma senator caught with teen boy in hotel

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments