WEBBTV:
Livestream direkt från Mynttorget — Pär Sjögren talade

LIVESTREAM. Nordfront TV bevakade under dagen manifestationen på Mynttorget där bland annat Pär Sjögren från Motståndsrörelsen höll tal.

Vid 14-tiden kommer Nordfront TV att direktsända ifrån manifestationen vid Mynttoget där bland annat Motståndsrörelsens Pär Sjögren ska tala under temat åsiktscensur och ”hets mot folkgrupp”.

Se på direktsändningen:

Har du problem att se streamen? Klicka dig in på klippet på VK i så fall. Har du mobiltelefon rekommenderar vi att använda VK-appen som finns för Android och iPhone.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
6 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
David
Nybörjare
David
1 år sedan

En personlig hyllning (klipp) till Simon Lindberg, Per Sjögren och NMR. Lycka till idag
https://vk.com/video529725794_456239017

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
1 år sedan

De där falska ”Svärjevennena” har med sitt avståndstagande från åsiktsfrihet redan skjutit sin egen manifestation för åsiktsfrihet i sank. Hycklande, värdelösa kontraproduktiva kvasidebattörer. Finspång väntar på er.

Motståndsman i Borås
Nybörjare
Motståndsman i Borås
1 år sedan
Reply to  Fredrika

Så sant så!

.db.
Nybörjare
.db.
1 år sedan

Bra tal från alla talare.
Härlig kyla och ingen varm kaffe i hand dock.
såg att flera vänner hade sina termosar med sig, jag har lärt mig ta med dig egen termos med varmt kaffe.
:-) I övrigt, bra talare, snutar på häst och en bråkande röding.

6 färska lingon. (Frysta dock)

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
1 år sedan

Ett mycket stark, sant och viktigt tal. Vi lever i ett samhälle av samma karaktär som det i George Orwells ”1984” . Våra makthavare är kriminella globalist JUDAR som hävdar att de står för demokrati och åsiktsfrihet när de i själva verket leder en demokratur som hatar Europas vita ursprungsbefolkningar och vill ersätta oss med negrer, araber och afghaner. Och människor som protesterar mot detta döms till fängelse för hets mot folkgrupp. Jag vill citera Dan Park: ”Vad fan är hets mot folkgrupp? Svaret är att det är JUDENS sätt att skrämma och tysta vita människor att göra sin röst… Läs mer »

Jim
Nybörjare
Jim
1 år sedan

Fasiken va bra du var Pär!
Rakt, ärligt, och påläst!