WEBBTV:
Livestream direkt från Mynttorget — Pär Sjögren talade

LIVESTREAM. Nordfront TV bevakade under dagen manifestationen på Mynttorget där bland annat Pär Sjögren från Motståndsrörelsen höll tal.

Vid 14-tiden kommer Nordfront TV att direktsända ifrån manifestationen vid Mynttoget där bland annat Motståndsrörelsens Pär Sjögren ska tala under temat åsiktscensur och ”hets mot folkgrupp”.

Se på direktsändningen:

Har du problem att se streamen? Klicka dig in på klippet på VK i så fall. Har du mobiltelefon rekommenderar vi att använda VK-appen som finns för Android och iPhone.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
JimAnders Jonsson.db.Motståndsman i BoråsFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
David
Medlem

En personlig hyllning (klipp) till Simon Lindberg, Per Sjögren och NMR. Lycka till idag
https://vk.com/video529725794_456239017

Fredrika
Medlem

De där falska ”Svärjevennena” har med sitt avståndstagande från åsiktsfrihet redan skjutit sin egen manifestation för åsiktsfrihet i sank. Hycklande, värdelösa kontraproduktiva kvasidebattörer. Finspång väntar på er.

Motståndsman i Borås
Medlem

Så sant så!

b¤d
Medlem

Bra tal från alla talare.
Härlig kyla och ingen varm kaffe i hand dock.
såg att flera vänner hade sina termosar med sig, jag har lärt mig ta med dig egen termos med varmt kaffe.
:-) I övrigt, bra talare, snutar på häst och en bråkande röding.

6 färska lingon. (Frysta dock)

Anders Jonsson
Medlem

Ett mycket stark, sant och viktigt tal. Vi lever i ett samhälle av samma karaktär som det i George Orwells ”1984” . Våra makthavare är kriminella globalist JUDAR som hävdar att de står för demokrati och åsiktsfrihet när de i själva verket leder en demokratur som hatar Europas vita ursprungsbefolkningar och vill ersätta oss med negrer, araber och afghaner. Och människor som protesterar mot detta döms till fängelse för hets mot folkgrupp. Jag vill citera Dan Park: ”Vad fan är hets mot folkgrupp? Svaret är att det är JUDENS sätt att skrämma och tysta vita människor att göra sin röst… Läs mer »

Jim
Medlem

Fasiken va bra du var Pär!
Rakt, ärligt, och påläst!