Vice ordförande i Hässleholms kommunstyrelse ”granskad” av Expo

HETSJAKT. Den 1 mars tillträdde sverigedemokraten Ulf Erlandsson posten som vice ordförande i Hässleholms kommunstyrelse. Idag, mindre än en vecka senare, publicerar svenskfientliga tidskriften Expo en intetsägande artikel om antalet delade texter från Fria tider på Ulf Erlandssons facebooksida i syfte att få honom utesluten ur Sverigedemokraterna.

Nytillträdde vice ordföranden i Hässleholms kommunstyrelse, sverigedemokraten Ulf Erlandsson, delade i december 2015 en artikel från Fria Tider på sin Facebooksida. Artikeln, skriven av den pensionerade docenten Sture Eriksson, hade titeln ”Låg IQ förklarar varför invandrare inte kan integreras” och tar upp hur befolkningen i ett flertal afrikanska länder har så pass låg IQ att det enligt västerländska mått skulle klassas som en kognitiv utvecklingsstörning.

Utöver detta ”kartlade” juden Jonathan Leman och Daniel Vergara att Ulf Erlandsson hade delat ytterligare närmare 130 texter från Fria Tider och dessutom ”gillamarkerat” en så kallad ”pronazistisk” podd. Då Expo har kontaktat Sverigedemokraternas riksledning är det troligtvis bara en tidsfråga innan ett uteslutningsärende inleds mot Ulf Erlandsson. Detta med tanke på de senaste åren då Sverigedemokraterna rutinmässigt offrat svenskvänliga krafter inom partiet i sin strävan att bli ”rumsrena” inom svensk politik.

Källa:
SD-kommunalråd sprider myter om afrikaners IQ

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments