”Vi välkomnar stormen!”

KOMMENTAR. Motståndsrörelsens ledare i Norge, Haakon Forwald, reflekterar kring demonstrationen i Göteborg och organisationens position i Norden.

Den 30 september gick Nordiska motståndsrörelsens omtalade Göteborgsdemonstration av stapeln. Trots att demonstrationen hade motarbetats kraftigt av både politiker, polis och lögnpress så mötte över 650 rakryggade män och kvinnor upp. Lägger man till de cirka 150 som mötte upp på den officiella samlingsplatsen, samt de som stoppades vid gränsen, så hamnar vi inte långt från vår målsättning på 1 000 personer. Vi kan i vilket fall som helst konstatera att med 650 deltagare så genomfördes den största nationella demonstrationen i Göteborg i modern tid.

Demonstrationen omtalades i både nordisk och internationell media, samtidigt som rekordmånga besökte våra hemsidor för att ta reda på sanningen om vad som försiggick. Vi satte dagordningen, och det var vår organisation och vår politik som diskuterades under veckan före och efter den 30 september.

En linje har dragits i sanden
Demonstrationen var också dagen då Motståndsrörelsen utmanade systemet, och på ett listigt sätt tvingade det till att visa sina kort – vilken sida det står på. En linje drogs i sanden. På ena sidan står folket och motståndet – på den andra: systemet, lögnpressen, globalisterna, sionisterna och deras lakejer och nyttiga idioter.

Ifall man ser tillbaka några månader så blir det svårt att inte dra paralleller till den tilltänkta demonstrationen i Fredrikstad. Polisen kom med ett förbud, men polisen stod likväl redo med över 300 man i närheten av Fredrikstad den 29 juli. Ville de provocera fram en reaktion från Motståndsrörelsen? Hade de förhoppningar om att organisationen skulle trotsa förbudet så att de kunde genomföra massgripanden? Inte omöjligt.

LÄS ÄVEN: ”Historia har skrivits!”

Motståndsrörelsens position i Norden
Det är ett faktum att man själv ofta är sin egen värsta kritiker, och så är det definitivt med den nationella oppositionen och inte minst Nordiska motståndsrörelsen. Vi undervärderar oss själva, och i vissa fall skulle man nästan kunna tro att vi själva köper fiendens propaganda om oss.

Ett bevis för vår tillväxt, och något som även Adolf Hitler använde som måttstock för ens kamparbete, är hetsen man blir utsatt för i sionistpressen. Nordiska motståndsrörelsen har under både våren och sommaren blivit utsatt för en svartmålning utan dess like i fiendepressen. Det hela kulminerade i en hetskampanj av ofattbara dimensioner i framförallt nordisk, men även internationell, press – som både föregick och fortsatte efter demonstrationen den 30 september.

Hetsen och svartmålningen har inte endast ökat i omfattning och frekvens, utan också i intensitet. Från de sedvanligt vinklade propagandaartiklarna har man nu kastat handsken och gått till frontalangrepp med den värsta sortens lögner.

Några andra som också har kastat både handsken och masken är systemet – mer specifikt politikerna och polisen. I Finland har polisen satt igång med den juridiska processen där man försöker förbjuda organisationen, medan man i Sverige försöker att kraftigt inskränka nationalsocialisters grundlagsstadgade rättigheter.

Den svenska polisledningen har också intagit en direkt fientlig inställning till Motståndsrörelsen, där man tidigare åtminstone försökte ge ett intryck av att man upprätthöll någon slags likhet inför lagen. Jag skriver polisledningen, då detta naturligtvis inte gäller samtliga polismän, utan snarare ledningen och de som lydigt följer order.

Att polisen i lögnpressen erkänner att de bevisligen hade gillrat en fälla för att fängsla så många motståndsmän som möjligt den 30 september, samt att man var villig att bruka massivt våld för ändamålet, är ett exempel på detta. Att man misshandlar och utvisar personer från andra länder, som endast vill delta på en tillståndsgiven demonstration, är ett annat.

Journalister, kulturpersonligheter, förståsigpåare, polischefer och politiker tar också öppet till orda om att förbjuda Motståndsrörelsen. Men varför sker allt detta just nu, och varför med just Motståndsrörelsen?

Det beror på att stödet för organisationen bland gemene man och kvinna kontinuerligt växer och att allt fler vill donera, bidra eller helt enkelt engagera sig i kampen. Vi når ut till folket genom våra hemsidor, genom våra radioprogram, genom våra torgmöten, flygbladsutdelningar och inte minst genom våra demonstrationer. Trots att fienden hetsar sig hes och trots att systemet både motarbetar och trakasserar – så växer det folkliga stödet.

De vet att vi har vind i seglen och ett brett och växande stöd bland Nordens befolkning. De vet också att vi besitter både viljan, kunskapen och förmågan att nyttja oss av detta för att förverkliga våra mål.

Fienden skakar av skräck vid tanken på att vi ska bli en folkrörelse. De skakar av skräck vid tanken på att folkrörelsen ska kulminera i en folkstorm, en nordisk revolution, och att vårt mål om ett fritt Norden ska bli verklighet.

Vi däremot – vi välkomnar stormen!

Mörka tider må vänta oss, men om den enda vägen framåt går genom helvetet, ja, då måste vi bryta fram den vägen och nedkämpa allt som ställer sig i vår väg.

— Citat ur Handbok för aktivister i Nordiska motståndsrörelsen

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

46 Kommentarer till "”Vi välkomnar stormen!”"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Laban
Gäst
Nybörjare
Laban

Hell seger!

Simon Holmqvist
Redaktör
Nybörjare

Hell stormen!

Dr slice
Gäst
Nybörjare
Dr slice

Ja!

Amon88
Gäst
Nybörjare
Amon88

bra jobbat kamrater som våra stora ledare A.H sa ja citerar vi ska krossa rödingarna&hänga folkförädarna .rösta Nmr 2018 trevlig tisdag vänner Hell seger 🇸🇪😊

Sverker
Gäst
Nybörjare
Sverker

Vikingablodet kommer ånyo att svalla i svenskens ådror när vi skyfflar ut folkförrädarna tillsammans med främlingarna.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

En mycket bra artikel av Haakon Forwald.

Citatet från Handbok för aktivister är ett episkt citat. Värt att reflektera över, igen och igen.

Det är vårt folks överlevnad som står på spel. Det vill säga precis ALLT, står på spel.

Hell seger!

Имя
Gäst
Nybörjare
Имя

Nun, Volk, steh auf und Sturm brich los!

David Böhlin
Gäst
Nybörjare
David Böhlin

Det är ju Nordiska motståndsrörelsen som är som en orkan dvs lämnar ingen oberörd.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Väl talat av Haakon Forwald. Visst är det så att Mörka tider må vänta oss, men om den enda vägen framåt går genom helvetet, ja, då måste vi bryta fram den vägen och nedkämpa allt som ställer sig i vår väg. och eftersom vi redan befinner oss i helvetet så finns det bara två vägar; gilla helvetet eller ta den enda vägen ut ur helvetet.

Dora
Gäst
Nybörjare
Dora

”Citat hur den hemliga handboken” Ska det väl ändå stå? ;) Eller hade Aftonbladet fel i att den är hemlig haha?

Dora
Gäst
Nybörjare
Dora

ur*

Bettan
Gäst
Nybörjare
Bettan

Nej du kan köpa den som privatperson, och således inte hemlig, tror du på slaskmedia?

NMR 2018
Gäst
Nybörjare
NMR 2018

Det blåser upp friska vindar nu!

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

En god sak i det ..jag hittar inte rätt ord, mediadrevet, är att Svenne banan ser vad som pågår, och drar sina egna slutsatser.
Svenne banan är inte korkad, bara indragen i en hjärntvätt som MSM oc eliten tror att de köper allt med hull och hår.
Men i dessa fall tror jag Svenne banan tar sig en funderare, det verkar inte stå rätt till, i vår favör.

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Det är i alla fall så jag kom närmare motståndsrörelsen och altright som jag för närvarande stöder 100%

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Motståndsrörelsen är nationalsocialistisk.

En revolutionär rörelse.

Altright är inte det.

Vad är altright?

Dom verkar vara ett mycket löst sammansatt internet-nätverk, ett hopkok av nationellt sinnade amerikaner.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

”Alt-right” är ett paraply begrepp för Vita Nationalister
där ingår även National Socialister som TWP och NSM

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare

Mycket medryckande, positivt och bra skrivet Haakon!

HELL SEGER!

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Sow the storm and reap the whirlwind! Som det gamla talesättet säger. Eller gräv en grop och fall själv däri eller liten tuva stjälper ofta stort lass.

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Har för mig att detta citat är från Paulo Coelho, en författare som jag inte har någonting till övers för, men nog är det vackra och sanna ord i alla fall:

”Ödet viskar till krigaren: ‘Du kommer inte att klara dig genom stormen.’ Och krigaren viskar tillbaka: ‘Jag är stormen'”.

Bombad
Gäst
Nybörjare
Bombad

Hans mästerverk ”Alkemisten” är en av de bästa böckerna jag läst någonsin.

Enkel, lättläst och fullständigt trollbindande.

Axel
Gäst
Nybörjare

Även ett citat av den mytomspunne mytiske karaktären Euron Greyjoy innan denne dödar sin bror Balon.

”I am the storm brother”

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Adolf Hitler är den enda person som kunde axla rollen som mänsklighetens frälsare.

Dröm vidare och gör oss en tjänst och ”vakna” gärna likstel imorgon bitti.

Grotesco
Gäst
Nybörjare
Grotesco

Frågan är , var ska vi göra av alla horder av muslimer, araber, negrer ,zigenare ? Vem vill ta emot bidragsdrägget ? Juden flyr väl av sig själv , dummare är de ju inte ! En Jumbojet i timmen kommer ju att starta från Sverige när repartrieringen kommer igång !!

Pelle
Gäst
Nybörjare
Pelle

Har aldrig förstått varför ni hatar judar så mycket? Är intresserad av historia och när något negativt händer har alltid judarna fått bära skulden, digerdöden, pesten etc. Är det inte lite fantasilöst att skylla allt på judarna? Tacksam för svar

Geir
Gäst
Nybörjare
Geir

Det är dumt att hata för det tär bara på en själv. Men läs någon bok i ämnet. Ett tips; Den judiska rasismen, av David Duke

Pelle
Gäst
Nybörjare
Pelle

Tack för svar, ska läsa boken. Om du inte hatar själv vad är en jude för dig?

m96
Gäst
Nybörjare
m96

Pga deras beteende i världspolitiken bla. Driver på invasionen av Europa tex. Handlar om den judiska makteliten främst. Läs Culture of Critique av Kevin MacDonald om du är intresserad på riktigt. Den förklarar en del. Annars saknas det knappast info på youtube.. Sök på David Duke. ”The JQ” har tagits upp av många. Även av sånna som RedIce TV o Mark Collett tex.

Orsaken till Hitlers ”judehat” förklaras kort o koncist här:
https://www.youtube.com/watch?v=UfzoUgOtg-o&feature=youtu.be&t=9m53s

Pelle
Gäst
Nybörjare
Pelle

Det jag aldrig förstår är hur judarna lyckas styra hela världen som du påstår när de fått utstå så otroligt mycket motstånd genom historien. Är judarna kanske den överlägsna rasen ni pratar om? Är genuint intresserar och har redan sett det du länkar till. Förstår att det jag skriver är provocerande men om judar är enligt er så hemska borde det bli lätt att bevisa motsattsen. Tacksam för svar

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

De har mött så mycket motstånd (och förlorat så många ggr, så mycket för överlägsenhet) just för att deras subversiva beteende ständigt upprepar sig genom historien.

Om vi säger såhär, om du blivit portad från hundratals krogar genom livet.. är det troligt att felet bara ligger hos alla dessa olika krögare, eller att felet ligger hos dig?

Shieldmaiden
Gäst
Nybörjare
Shieldmaiden

Ovanför dessa mörka moln som omger oss nu. Moln gjorda av rädsla och förtryck. Finns en klar himmel utan strid och larm.
Där lyser solen. Med ett löfte om en ny tid. Ett nytt samhälle.
Sluta aldrig kämpa.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

“Life is a storm, my young friend. You will bask in the sunlight one moment, be shattered on the rocks the next. What makes you a man is what you do when that storm comes.”

Alexandre Dumas

Karoliner
Gäst
Nybörjare
Karoliner

Framtiden är vår kamrater.

Tobbe Motståndsman
Gäst
Nybörjare
Tobbe Motståndsman

Bra skrivit kamrat
Och jag välkomnar med stormen
Inget kan forcera en enhet av stål
Hell seger

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare

@Haakon, ”Fienden skakar av skräck vid tanken på att vi ska bli en folkrörelse”.
Är det inte så att vi redan ÄR en folkrörelse? Jovisst är vi det.

För övrigt en bra skriven artikel, tack för den.

Lina
Gäst
Nybörjare
Lina

Vilka är fienderna Christian? Hela befolkningen minus er? Med risk för att låta lite förmäten så känns ni inte som ett verkligt hot för vårt samhälle. Inte alls faktiskt. Ni är för få, helt enkelt.

Cape
Gäst
Nybörjare
Cape

Kan du inte ochså få säpo polis samt politiker att förstå det ochså

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

”ert samhälle” är på väg att dö”
ska du brinna med dem eller ta branddörren?

Jimmy 502
Gäst
Nybörjare
Jimmy 502

Väl skrivet! Stormen är välkommen!

pikl
Gäst
Nybörjare
pikl

Tack NMR för de två höstmarscherna i Göteborg. Det kändes befriande att se en riktig opposition marschera genom Göteborg mot det elände som drabbat vårt älskade land. Ni ska veta det att det fanns en flertal sympatisörer även bland ”vänsterpubliken” bakom avspärrningarna. Fortsätt kämpa, fortsätt kampen! Vi vill ha mer NMR i Göteborg.

Ragga
Gäst
Nybörjare
Ragga

Vit revolution, utan pardon!

Storm
Gäst
Nybörjare
Storm

Ja tank att det en dag skulle kunna komma att bli manniskor av norrmannen!

Storm
Gäst
Nybörjare
Storm

Nu har jag äntligen aktiverat åäö. Jag ville be om ursäkt för att jag skrev utan.

sorgstrider
Gäst
Nybörjare
sorgstrider

heil_og_sæl_svænskar

Blipp
Gäst
Nybörjare
Blipp

Leve leve kommunismen

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Ja kommunismen vet verkligen hur man skapar ett paradis.

Det enda samhällskick tid som behövt bygga murar och hålla massiv gränsbevakning för att kunna behålla sin egen befolkning.

wpDiscuz