Vi tänker inte anpassa oss!

Av ,
Chefredaktör
22

I början av månaden skrev Johan Lindblad en intressant artikel om Expos redaktör Daniel Poohl och det nya begreppet ”positiv antirasism”. Lindblad tog i artikeln fasta på följande citat av Daniel Poohl när han blev intervjuad av tidningen Akademikern: ”Vi måste erkänna att ett mångkulturellt samhälle inte är något paradis. Vi kommer att fortsätta ha samhällsproblem.”

Lindblad kommenterade: ”Uttalandet i sig är inte alls speciellt konstigt eller anmärkningsvärt. Men när det kommer från Daniel Poohl, som med flit och iver hyllat det mångkulturella samhället kanske till och med ”antirasisterna” får sig en tankeställare.”

Daniel Poohl, både kapabel och beräknande

En del kanske tror att uttalandet från Daniel Poohl var en form av groda. Så är inte fallet. Den som tror att arvtagaren till Stieg Larsson är en idiot, misstar sig grundligt. Vi får inte glömma att en av Expos viktigaste uppgifter är att utbilda och instruera andra svenskfientliga inom såväl lärarkår som media – och att de är bra på vad de gör. Att Daniel Poohl är yngre och mindre erfaren än vad Stieg Larsson var, och att han inte verkar ha lika mycket pondus, gör honom inte till mindre farlig. Om inte annat kan Poohl utnyttja detta och framstå som mer ärlig och trovärdig än Stieg Larsson, som var känd, även inom egna kretsar, för sina förutsägbara plattityder. Genom att Daniel Poohl framstår som mer harmlös än sin föregångare kan han tillämpa Sun Tzus principer om vilseledning: ”Om du är kapabel, uppvisa oförmåga”. Bakom Daniel Poohls beräknande ”erkännande” finns nämligen ett specifikt budskap, ett direktiv till sina svenskfientliga medlöpare, en strategi för att bemöta den alltmer växande skara som har fått nog av massinvandringen.

En del av en krigföring

Låt oss fortsätta på temat ”krigets konst”. Massinvandringen är i allra högsta grad en del av en krigföring. Detta sammanfattas på följande sätt i artikeln Ett fritt Norden: ”Mångkultur och massinvandring är vapen i händerna på det gränslösa kapitalet. Målet är att bryta ner länder och slå sönder den etniska och kulturella strukturen för att därigenom öppna upp för exploatering och kontroll. Mångkulturen är ett angrepp på vårt folks kulturella grundvalar, massinvandringen är ett angrepp på vårt folks biologiska fundament.”  Mångkulturen kan beskrivas som en ockupation som förs, ”inte med stridsvagnar, men väl av barnvagnar,” som Erik Gjems-Onstad uttryckte det.

Precis som i alla krig bedrivs propaganda och psykologisk krigföring. Det är där bland andra Expo kommer in. Daniel Poohl skriver att ”vi måste erkänna att ett mångkulturellt samhälle inte är något paradis”, med tillägget att ”debatten har kört fast”. Det låter ärligt och harmlöst. Fina ord. Vad Daniel Poohl egentligen menar kan sammanfattas som: ”Ajdå, vårt mångkulturella experiment är genomskådat. Vår propaganda för det mångkulturella paradiset har kört fast, vi är avslöjade.” Poohls lösning på problemet skulle kunna sammanfattas på följande sätt: ”Det smartaste just nu är att erkänna detta, eftersom vi då skulle framstå som mer trovärdiga.”

Den nya strategin

Hur tillämpas då detta i praktiken? Det finns två uttalanden bara i veckan som praktiserar den nya strategin att börja tala sanning. Huruvida personerna bakom uttalandena är medvetna om sin egna roll vet jag inte, men att systemet utnyttjar dessa i sin krigföring är i alla fall sant. Lika sant som att dessa uttalanden hade inneburit avsked och möjligen också politisk förföljelse för bara några år sedan.

Det ena exemplet finner vi i en ledarartikel, ”Godhet är en sak, dumhet en annan”, i Gotlands Allehanda. Artikelförfattaren, Merit Wager, själv förespråkare av invandring, om än av en begränsad sådan, skriver om hur flata svenskar är mot invandrare. Det andra exemplet finner vi i den danska tidningen BT där en forskare i rättsmedicin, Karin Helweg-Larsen, varnar unga kvinnor för utländska män. Hon menar att främlingar har en helt annan kvinnosyn än danskar.

Det faktum att forskaren är medlem i Enhedslisten (motsvarande Vänsterpartiet) borde göra att det ringer varningsklockor.

”Hurra!” utbrister sådana som Avpixlat och Fria Tider. Äntligen någon som ”tar bladet från munnen”. Äntligen någon som ”inte skräder orden”.

Problemet med säkerhetsventiler, som Jimmie Åkesson beskriver sitt SD, men som även är en korrekt beskrivning på Avpixlat/Fria Tider, är att de missar själva poängen i dessa två exempel. Både Wager och Helweg-Larsen vill nämligen att vi ska fortsätta att leva i ett mångkulturellt samhälle. Att Merit Wager anser att svenskar är för flata mot invandrare betyder inte att hon anser att vi svenskar ska blir herrar i vårt eget hus och skicka inkräktare på första plan hem. Nej, hon anser att vi ska ställa krav på dem, lära dem om svenska lagar så att de kan bli fullgoda ”svenskar”. Att Karin Helweg-Larsen talar öppet om främlingarnas kvinnosyn betyder inte att hon, trots att hon är medveten om fundamentala skillnader mellan vi och dem, vill att vi ska sluta importera sådana som våldför sig på våra kvinnor. Nej, det som Karin Helweg-Larsen säger är att danska kvinnor måste vara medvetna om de signaler som de sänder ut, och att om de inte ändrar sitt beteende så finns risken att de kommer att bli våldtagna.

Anpassning eller motangrepp?

Vad det hela handlar om är alltså att vi måste anpassa oss. Det spelar nämligen ingen roll om det mångkulturella samhällsexperimentet innebär ofattbara samhällsproblem, ”det viktigaste är att det finns en vilja att klara svårigheterna tillsammans”, som Daniel Poohl uttrycker det. Detta ”tillsammans” innebär naturligtvis att det är svenskarna som måste reda ut alla de problem som i grunden har skapats av förrädarpolitikerna.

I framtiden kommer vi att se liknande uttalanden helt öppet i såväl Aftonbladet som i Bonnier-pressen. Säkerhetsventilerna kommer att fortsätta jubla för varje brödsmula de får, för varje litet erkännande. Systemet kommer deklarera att det mångkulturella samhället är ”här för att stanna” och att det trots alla brister är ”för sent att göra något åt det nu”. Till sist finns bara alternativet att ”klara svårigheterna tillsammans”.

Vi andra, vi som vill åstadkomma verklig förändring, måste vaccinera svenskarna från denna psykologiska krigföring. Att vi genom vår kamp och vårt upplysningsarbete har tvingat systemets upprätthållare att erkänna att ett mångkulturellt samhälle inte är något paradis, kan och bör ses som ett uttryck på att vi är på rätt väg. Men att tro att systemet har svängt och skulle hålla med oss är både naivt och farligt.

Den nationella rörelsens budskap, till såväl folkkamrater som till de som sprider förvirringen, måste vara följande: Vi vill inte ställa några krav på främlingar så att de ska integreras och bli riktiga ”svenskar”. Vi vill inte att våra nordiska kvinnor ska ändra på sitt sätt att leva för att slippa bli våldtagna av främmande män. Mångkulturen är INTE här för att stanna, den ska krossas!

Vårt folk kommer att resa sig i exakt samma stund som det slutar att anpassa sig till systemet. Ve den som motarbetar denna folkresning!

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Borlänge says:

  Fy fan va bra skrivet!
  Jag satt faktiskt och funderade över detta häromdagen varpå en vän till mig sade just det, om än i andra ordalag.
  ”Pfff, systemet är inte på vår sida nu, dom bara fortsätter att lura oss! Vi blir systematiskt grundlurade och utnyttjade(han använde ett annat ord)..”

  DÖD ÅT MÅNGKULTUREN!
  SVERIGE ÅT SVENSKARNA!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Anders says:

  Otroligt välforumulerad artikel av dig, Fredrik. Du skräder inte orden när det gäller det du skriver i din korta presentation av dig själv kallar ”systemfarlig information”. Det gör du sanna mina ord skäl för.

  Och Nordfront är verkligen DET FRIA NORDENS RÖST. Det är för mig och många andra (utgår jag från) verkligen ett andningshål i det totala mörker som fulmedia tillsammans med politiker och andra dunkla krafter medvetet sett till att skapa och gör allt för att hålla vid liv, även om det börjat så smått krackelera. Men det är ju å andra sidan enbart av godo.

  KÖR HÅRT NU INFÖR VALET 2014! SVERIGE MÅSTE ÅTERERÖVRAS! DET ÄR VI SKYLDIGA VÅR HISTORIA, VÅRA FÖRFÄDER, NU LEVANDE OCH FRAMTIDA SLÄKTINGAR!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Christian says:

  ”Vi gå fram för vårt folk och för vårt fädernesland,
  till att lösa dess garn och förtryckets tunga band,
  till att tända dess ljus, att det ser sanningen klar,
  och till att värna dess liv mot både fogde och barbar

  Denna jord, den är vår, där andra breda sig förnöjt,
  denna jord, som vi röjt,som vi byggt och som vi plöjt
  fram till strid för vår rätt, så sant vi kallas svenskar än, de ha rövat vårt land, vi erövra det igen!”

  Ungdomsmarschen, K. G. Ossiannilsson, 1903

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • pär sjögren says:

  Bra skrivet av vejdeland!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Rätt formulerat, tack för det.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Fredrik N says:

  Detta är sanningen och detta måste nå ut till folket!

  Mycket bra artikel där Herr Vejdeland.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Simon Lindberg says:

  Jag instämmer i hyllningskören – mycket bra.
  KROSSA MÅNGKULTUREN!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Stefan Lund says:

  Bra skrivet Vejdeland.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Grymt bra artikel! Många tack.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Andreas says:

  Är det inte så att 90% av kampen om svenskarnas/Germanernas öde kommer att föras i media och medieliknande organ. Det är en kamp om ordens och språkets herravälde, nämligen attityder och perspektiv, samt lojaliteter och trofasthet! Det är en ideérnas kamp!?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Lars Öberg says:

  Veideland är inne på rätt linje men för resonemanget till ett patt-läge. Han skriver:
  ”Vårt folk kommer att resa sig i exakt samma stund som det slutar att anpassa sig till systemet.”
  Men det är en tautologi, en logisk självklarhet.
  Den skarpa frågan är snarast: Vad får vårt folk att ”sluta att anpassa sig”?
  Svaret: Ekonomisk härdsmälta. Och då menar jag att hundratusentals, kanske någon miljon, Svensson mister jobben och får gå från hus och hem, att de som jobbar eller få pension förlorar hälften eller mer.
  Så länge vi kan fortsätta med att sanslöst konsumera i en artificiell låtsasekonomi förblir vi feta och nöjda. Och obenägna att ”sluta anpassa oss”. De nära två miljoner ”nya svenskarna” har blivit en våt dröm för alla producenter och distributörer – in- och utländska – av onödiga varor och tjänster. Sverige och stora delar av Västvärden är en eufori för konsumtionsvarusektorn som i sin tur befruktar den nya adelns välstånd och makt.
  Men ekonomisk kaos leder till att många av oss får börja suga på ramarna. Att inga av oss kan fortsätta låtsasleken att ”hålla hjulen rullande” med idiotkonsumtion av spel, nya mobiler, tvapparater och andra prylar inklusive charterresor och turism. Att vi tvingas tänka efter: varför…?
  Först då nöden står för dörren reser sig Svensson och då blir det nog problem för den nya adeln, folkförrädarna!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Simon Lindberg says:

   Väl ordat!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Fredrik Vejdeland says:

   Ja, det måste uppstå en revolutionär situation innan denna folkresning kan bli av. Detta är jag högst medveten om då jag är en av de ”katastrofister” som välkomnar en sådan utveckling.

   Detta betyder dock inte att vi kan sitta ner och invänta denna katastrof och tro att saker och ting löser sig av sig självt. När den kris som du talar om inträffar måste en slagkraftig rörelse kunna ta vid där systemet har misslyckats. Denna rörelse måste byggas redan nu, bida sin tid och vara redo när dess tid kommer. Därför måste alltfler sluta anpassa sig till systemet redan idag – ju fler, desto bättre – och gå med i och hjälpa till att organisera motståndet.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Jesper Olsson says:

   Mycket bra kommentar till en intressant och bra artikel.

   I Grekland kan vi se att den ekonomiska krisen banat väg för radikala krafter som Gyllene Gryning.

   De kriminella globalisterna vet såklart även de att när folk tvingas sänka sin levnadsstandard så kommer de att vakna upp och organisera sig mot detta parasiterande tjuvpack som kallar sig för banker och statsmakt. Varför hindrar de då inte en ekonomisk kollaps? Svaret är att det kan de inte eftersom det är deras egna parasiterande som LEDER till ekonomiska kriser och till slut kommer leda till fullständig ekonomisk kollaps.

   Deras plan är att då upprätta sin polisstat. Det är därför FN arbetat för en avväpning av civila medborgare i världen civiliserade länder i snart 70 år. Deras sista gissel är USA där det fortfarande finns ca 200 miljoner vapenägare, varav många miljoner (nästan uteslutande vita) är beväpnade till tänderna med halv- och helautomatiska vapen. Förberedelse för avväpning pågår för fullt där, poliser tränar exempelvis scenarion som ”krigsveteraner anfaller polisstationer” och de har även testat marken för avväpning lite grann när de började avväpna folk under Katrina-katastrofen (motreaktionen på detta bland hederliga poliser och soldater var vad som föranledde grundandet av Oath Keepers har jag för mig).

   Kalla det för konspirationsteori, men jag tror att globalisterna testar sig fram i Europa genom att utsätta Grekland för detta. Grekland är ett litet land och en liten ekonomi i Europas utkant som knappast är någon större katastrof om nationella krafter växer i. Den grekiska nationen delar inte heller några intressen med någon av sina grannationer, snarare tvärtom (att förgöra ett uppkäftigt Grekland med hjälp av turkarna går säkert på ett par veckor), så risken för en kedjereaktion är mindre än i exempelvis Norden. Och att göra detta test på ett större folk som tyskarna eller britterna vore onekligen korkat.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Visst är det så. Var gång sveriges ekonomi får sig en törn, och så också Svenssons plånbok, ökar det allmänna missnöjet med det mesta, bl.a. massinvandringen, och alla börjar leta syndabockar att skylla på.

   Så länge Svensson med en dåres envishet intalar sig själv att han i lugn och ro kan sitta hemma på sofflocket och ha det bra utan att den otäcka omvärlden behöver påverka honom/henne, kommer han/hon inte orka/våga lägga två strån i kors.

   Med tanke på utvecklingen i USA kan dock den där ekonomiska katastrofen stå på tur fortare än någon kan föreställa sig.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Spetz says:

  Härligt, genomskåda fienden och planera motattack. Ulvarna i fårakläder svettas dagligen numera.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Anonym says:

  Mycket bra artikel och analys!!!

  Vad gäller Poohls utspel gäller är väl principen om att lögner lättast sväljs om dom kryddas med en och annan sanning.

  Poohl är absolut inte någon välmenande stendum och oförstående liberal, utan en väloljad oportunist till systemtunga som inget gör om han inte tror att det gynnar honnom.

  Monopol/Bonniers media (bl.a. EXPO) inser att ingen längre tror på en halv mening av vad dom säger. Man kan bara ljuga en viss mängd innan bara dom absolut mest oinsatta/stendumma fortfarande tar en på allvar. Man har därför av ren nöd börjat föra in en och annan sanning i debatten; inte för att man vill utan för att man måste.

  Själva ideén bakom massinvandringen är ju dessutom att söndra och härska, så att spänningarna mellan svenskar och invandrare och mellan olika invandrargrupper hålls uppe. Så att komma med utspel som gynnar detta är i princip inget fel/nackdel för etablisemanget.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Bo Nilsson says:

  Sanslöst bra artikel Fredrik! Folkförrädarna är så fulla av lögner att det finns ingen gödselstack eller avskrädeshög, som kan mäta sig med asen. Bo Nilsson

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • April53 says:

  Mkt bra och träffsäker analys av listig fientlig strategi riktad mot alla Sverigevänner, FV.
  .
  Vi får inte för ett ögonblick glömma att även Expos representanter undervisas av världens bästa lärare — ”The Masters of Deception”!
  .
  Hur var det nu?
  ”Ju större en lögn är, desto fler anammar och tror på den”!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Richard Johansson says:

  Träffsäker som sagt.

  Denna skall spridas till vänner och bekanta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Jesper Dalarna says:

  Mycket bra artikel! En ny favorit hos mig.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Pelle says:

  Bra artikel.
  Men försök att inte få Poohl att verka som ett geni. EXPO får extern hjälp med sin strategi och problemet ute i landet är att politiker och vanligt folk inte vet vad EXPO är. De tror att det är en svensk myndighet. Stieg Larsson var en mytoman och att ersätta honom i hatrörelsen EXPO skulle till och med en efterbliven chimpans klara av.
  EXPO:s Alexander Bengtsson har ju valt att bo långt ifrån mångkulturen som han så hett eftersträvar och EXPO:s Jonathan Lehman var nyligen med på SVT och nervöst svammlade om att det i fallet Breivik minsann var judarna det var mest synd om.
  EXPO:s medarbetare är hjärntvättade idioter. Det som gör dem farliga är att de har stöd av maktmissbrukarna i samhället som antingen är medlöpare eller för fega för att protestera.
  Ställer man frågan om vad som bevisligen är sjukt i det svenska samhället så är EXPO ett av de tydligaste bevisen. STASI hade varit mycket imponerat och avundsjukt över det nuvarande svenska kulturmarxistiska och sionistiska samhällssystemet. Nordkorea tror säker inte att detta ens är möjligt att genomföra i en s.k. demokrati.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *