”Vi som bor på Möllevången” får underkänt i svenska

MALMÖ. Boende i det mångkulturella området Möllevången kommer att sluta upp i vänsterns demonstration för våldsverkande vänsterextremister nu på söndag.

Gruppen ”Vi som bor på Möllevången”, som lär utgöras av boende i det mångkulturella området Möllevången, kommer att sluta upp i extremvänsterns demonstration. De ska bland annat gå runt och ”rena” gatorna från helgens våld med hjälp av 30 trummor.  Detta framgår av den affisch som gruppen satt upp i Malmö.

Det är ursprungligen gatukonstnären Dan Park som stött på affischen och lagt upp den på sin Facebooksida under rubriken ”Finn fem fel eller fler”. Dan Park är återigen aktuell efter att han drivit med demonstrationen och extremvänsterns förmåga att skapa masspsykos. Denna gång säger sig Dan Park dock vara oskyldig:

– Nej jag hittade den i hissen och har inte ändrat någon. Tänkte märka felen med rödpenna och skriva underkänt för att sedan sätta tillbaka den, svarar Dan Park en person som kommenterat affischen på Facebook.

Se affischen nedan:

1014932_713880858663404_977096156_o

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments