Vi kom, vi såg, vi segrade!

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
30

ALMEDALEN. Här kommer en personlig betraktelse från organisationens ledare kring Motståndsrörelsens närvaro under politikerveckan i Visby.

Det har varit en hets i media som saknar motstycke i modern tid kring att Motståndsrörelsen beviljats tillstånd att hyra mark och tala under Almedalsveckan. I nästan tre månader har varenda ledar-, kultur- och nyhetsskribent värd namnet slagit på stora trumman tillsammans med allsköns politiker och b-kändisar i form av intervjuer, krönikor och insändare. Motståndsrörelsen är terrorister, kriminella och våldsbejakande. Vi borde inte tillåtits hyra mark, polisen borde stoppa oss och vi måste förbjudas. För nationalsocialism är ingen åsikt – det är ett brott mot de mänskliga rättigheterna.

Nog för att det stormat kring oss förut och att vi är vana vid diverse idiotiska floskler och lögner riktade mot vår organisation och våra företrädare, men varför var drevet så ofantligt mycket större just när vi drog oss mot Almedalen? Detta är något jag och flera andra hade funderingar kring när vi steg på färjan för att ta oss bort från fastlandet ut till Sveriges största ö. Närmare hundra timmar senare hade jag svar med besked på dessa funderingar.

Samtliga analyser jag läst nu i efterhand, oavsett om de kommer från Sverigedemokrater eller så kallade antifascister, är rörande överens om att den största vinnaren på årets Almedalsvecka var Nordiska motståndsrörelsen. Trots att vi bara var där 3 av de 8 dagarna och att våra ekonomiska tillgångar i jämförelse är obefintliga, sågs och hördes vi mest av alla. Under live-sändningar, trots att vi inte var bjudna; i tidningarna, trots att vi inte svarat på några frågor; på läpparna hos varenda besökare, även om de inte ens haft något med oss att göra. Med ett osvikligt engagemang och dedikerade aktivister stal vi rampljuset var helst vi visade oss – även under riksdagspartiledarnas tal.

Vi har genom timmeslånga diskussioner visat för hundratals människor att vi är människor av kött och blod och inte de monster vi utmålas som, samt att våra åsikter är välgrundade och genomtänkta. Vi visade att våra medlemmar är kvalitativa, intelligenta och disciplinerade och inte alls idioter eller huliganer som de ibland framställs som. Vi visade att våra talare håller minst samma klass som etablissemangets trots avsaknad av dyra retorikkurser och välbetalda talskrivare.

Vi visade på allt detta utan att på något vis göra avkall från våra principer. Våra debatter var inte duckande eller undvikande kring de känsliga ämnena, våra tal var inte nedtonade och anpassade för politikerklassen och våra aktivister stod rakryggade som alltid utan att provoceras i onödan men också utan att för en sekund tillåta oss att vanäras. Vi visade oss som den starka kraften och att vi definitivt är en organisation på frammarsch och några att räkna med. En ärlig, tvättäkta och folklig opposition!

En annan intressant iakttagelse från helgen är att under Almedalen är alla vänner med varandra. Det tycks vara en oskriven regel att man sänker garden, åsidosätter sina annars så viktiga detaljfrågor och istället är kompis med alla. Blocköverskridande mingel, partilöst festande in till småtimmarna och otrohetsaffärer mellan allt från vänsterpartister till sverigedemokrater.

Motståndsrörelsen ruckade denna tysta överenskommelse. Vi var några av de första på Almedalen som värderade våra principer och ideal högre än att få skåla i rosévinsglasen med politiska konkurrenter och journalister på de stora tidningarna. Vår närvaro skakade om deras lilla tillställning. Vi satte ljuset på ”Demokratins Mecka” och avslöjade det som folkförrädarnas Gomorra.

Att vår seger skulle bli så här total hade nog ingen annan än vi själva vågat hoppas på, men det var givet redan på förhand att vår närvaro skulle bli rejält obekväm för de regelbundna besökarna från de etablerade partierna och medierna. Det var garanterat redan innan vi anlände att vi åtminstone inte skulle förlora något med vår närvaro, men att de andra lika säkert skulle det. Etablissemangets förlust var solklar redan på förhand och nationalsocialisternas seger var väntad. Detta förutsågs av folkets fiender redan när vår ansökan beviljades och därav mediedrevet. Som en slags proaktiv ”damage control”.

Vi har redan tagit emot bidrag stora nog för att inte ha gått back på arrangemanget trots hutlösa priser. Vi har fått flertalet nya medlemsansökningar. Vi har blivit många erfarenheter rikare och fått stärkt motivation. Vi har fått medieuppmärksamhet som skulle räcka för att människor ska prata om oss långt ända in på nästa år även om vi inte lyft ett finger mer för saken. Vi har ändrat hela betydelsen av vad Almedalen innebär, för det kommer aldrig mer att bli sig likt. Vi kom, vi såg, vi segrade!

Tack till alla som tackas bör och väl mött i Almedalen 2018 kamrater, vänner, åskådare och fiender. Då gör vi återigen Visby för några dagar till en nationalsocialistisk zon!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

30 Kommentarer till "Vi kom, vi såg, vi segrade!"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Nino
Gäst
Nybörjare
Nino

Hell!

Fallschirmjäger
Gäst
Nybörjare
Fallschirmjäger

Seger

Tobbe Motståndsman
Gäst
Nybörjare
Tobbe Motståndsman

Helt rätt Simon,mycket trevlig helg!

Hell det fria Norden!

Leif Eriksson
Gäst
Nybörjare
Leif Eriksson

Mycket Bra!

Hottis
Gäst
Nybörjare
Hottis

Alea iacta est!

Jonny99
Gäst
Nybörjare
Jonny99

Vide vinces! Eller något liknande

Ingemar Westerbring
Gäst
Nybörjare

Folkförrädarpacket (politikerna) har fram tills nu kunnat känna sig trygga genom att underskatta vår skärpa, övertygelse och handlingskraft. Den falska tryggheten är över nu… Vårt deltagande i Almedalen har genom vår ledare Lindbergs briljanta tal, och organisationsförmåga och våra aktivisters offervilja, äntligen ändrat på den missuppfattningen.

Jag ser med spänning fram till valåret 2018 och nästa års Almedalsvecka.

Revelj
Gäst
Nybörjare
Revelj

Tips till redaktionen om det inte redan uppsnappats. Dom lallade hjonen är underhållande måste jag säga

https://youtu.be/qNMAp8kXWrc

Röjsa
Gäst
Nybörjare
Röjsa

Hell seger! NMR 2018!

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

De bästa talarna var NMR:s i Almedalen – Tack alla Ni som gett mig en underbar upplevelse. Omtankar och vänlighet – var fanns ”våldsbejakandet” ? Fick nu äntligen se Gotland -men upplevde att jag ändå är gammal p.g.a. att jag inte orkade helt med Visby backarna vad arg jag blev på mig själv! Men trots Er hänsyn ber jag om ursäkt ändå. TACK HÄRLIGA KAMRATER!! Tant Brun

soldier of light
Gäst
Nybörjare
soldier of light

lojal hederlig dam är du vera.
German Grandma Toasts To Hitler
https://www.youtube.com/watch?v=DAR0ZG-fpC4

lars
Gäst
Nybörjare
lars

Jag är stolt Farfar till en liten tös döpt till Vera.jodå,hon är döpt efter dig.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Får jag skicka en liten klänning från Vadstena? Ålder och adress – det skulle glädja mig då jag är bojkottat från mina barnbarnsbarn genom föräldrarna. Tel 0143 12204

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Det inger hopp! Sverige ska bli som förr snart igen!?

Robert
Gäst
Nybörjare
Robert

Jag pratar sällan politik med någon som inte gör det med mig men i och med er medverkan i Almedalen så började mina PK-bekanta att prata skit om er och gav mig skäl att försvara er. Att argumentera för er utan att ni redan har omnämnts fungerar inte bland PK-folk men när de börjar så är det bara att köra på.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Tack själv Simon Lindberg.

Dina tal var grymma.

Nordiska motståndsrörelsen är Nordens framtid och nationalsocialismen är alla fria folks sanna, goda och rättfärdiga ideologi.

Framåt mot seger!

Kerstin
Gäst
Nybörjare
Kerstin

Bra analys men lite väl blygsamt formulerat att motståndsrörelsens talare håller minst samma klass som etablissemangets. Jag skulle snarare säga att motståndsrörelsens talare utklassar etablissemangets i retorisk skicklighet och då även när man inte väger in själva politiken. Etablissemangets talare är tråkiga, intetsägande och floskelfyllda. Motståndsrörelsens talare är energirika, tydliga, inspirerande och trovärdiga. Framförallt framstår Simon Lindberg som trygg, ansvarstagande och rakryggad.

Xurious
Gäst
Nybörjare
Xurious
Det jag kommer ha starkast minne av från Almedalen är Hagberg och Öbergs diskussioner med meningsmotståndare. De är så otroligt duktiga debattörer! Andra aktivister är också bra, men de två sticker ut lite extra. Vad som gör de så bra är att de aldrig låter sig provoceras i diskussionerna. Trots att deras motståndare ofta använder fula knep i sin argumentation. De är båda väldigt rappa i käften dessutom, artikulerar sig väl och höjer sällan rösten till skillnad från många av dårarna som kom till tältet och härjade. Även när de ställdes mot väggen och stod ensamma mot 6-7 stycken så… Läs mer »
Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Motståndsrörelsen och den Nordiska Nationalsocialismen är mogen att bära Sveriges och Nordens öden på sina axlar.

Underbart att skåda övningen i Almedalen 2017 !

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Ni gjorde ett jättebra jobb i Almedalen det har ni all heder av.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Inte mycket att tillägga här inte. Almedalen var helt enkelt en enda stor segerfest.

Slipsen
Gäst
Nybörjare
Slipsen

Även om jag inte var i Almedalen känns det som att det här var en väldigt bra summering av Motståndsrörelsens vistelse där. Ni rörde om i den politiskt korrekta grytan och avslöjade de rosévinsdrickande fjantpartiernas hycklande från höger till vänster. Ni visade samtidigt vem som är det enda oppositionspartiet i Sverige av idag. En genialisk plan som gick i lås och som fick etablissemanget med hormedia i spetsen att gå i taket.
Tack för att ni kom, såg och segrade!

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Om nu google translate är pålitligt så skulle det kunna bli så här:

Venimus, vidimus, perdidit populum crimine lese maiestatis.

natkom
Gäst
Nybörjare
natkom

Io te saluto! Boia chi molla!!

O.Staaf
Gäst
Nybörjare
O.Staaf

Tack för vad ni gör, NMR är det enda alternativet. Fortsätt att staka ut vägen och många kommer att följa eran väg.

Jag är väldigt nöjd med alla dagars livesändning och talen, detta är bara början, er viljestyrka och eran övertygelse väcker en stark glöd inom mig, ignorera kritikerna. De är otåliga.

Blatten
Gäst
Nybörjare
Blatten
om det är en oskriven regel att alla är vänner med varandra varför behöver ni vapen? t.ex. som vapensköld det är ingen annan där som har vapen förutom er så varför har ni det, varför vill ni skada folk? är det inte meningen med den här veckan att alla ska få säga sitt. Vad är det som ni gör som är så bra för sverige? Förresten ert namn Nordska motståndrörelsen? är ni emot norden? eller varför kallar ni er för nordiska motståndsrörelsen, borde det inte vara något annat, jag vet inte vad men t.ex. NÅGOT SOM INTE HAR MED MOTSTÅND… Läs mer »
-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

1) Sköldar är inte vapen. 2) Lär dig korrekt svenska så kommer du se att din ”fråga” om organisationens namn är en icke-fråga.

Blatten
Gäst
Nybörjare
Blatten

PS. kan alltid skriva bättre svenska men jag tror det här går er på nerverna mer :)

wpDiscuz