Veronica Palm (S) sjöng ”Party in my pussy” på Twitter

FEMINISM. I sann vänsterfeministisk anda med sedvanligt fokus på de mänskliga könsorganen, deltog politikern Veronica Palm (S) i sången ”Party in my pussy” i ett klipp som spreds på Twitter på måndagen.

Här sjunger Veronica Palm (S) med feministkören ”Guldfittorna”, som kämpar mot ”det patriarkala förtrycket” genom att sjunga oanständiga visor. Skärmbild: Youtube.

Veronica Palm (S) kunde på måndagen både ses och höras sjunga med i en visa tillsammans med den feministiska damkören ”Guldfittorna” i ett klipp som spreds på Twitter.

I sann vänsterfeministisk anda med sedvanlig fixering vid könsorgan, rockade kören loss i den fräcka visan som handlade om ”Party in my pussy”.

Enligt ”Guldfittorna” själva, så sjunger de ”om sex och våld för att spegla raseriet över en patriarkal värld”. De säger sig kämpa för ”mångfald, både vad gäller hudfärg, religion och sexuell läggning” och vill ”ge utlopp för feministisk frustration”.

Feministernas könsfixering kommenterades på Twitter:

Palm arbetar för närvarande i vår regering där hon fått uppdraget att leda arbetet med utredningen om ”Ett tandvårdssystem för jämlik tandhälsa”.

Hon utseddes av Annika Strandhäll (S) med bland annat motiveringen att Palm ”har ett stort engagemang i jämlikhetsfrågor”.

Källa:
Här sjunger Veronica Palm (S) ”Party in my Pussy” med kören Guldfittorna

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
7 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Harald
Harald
5 månader sedan

Tycker detta är värdigt vår regering faktiskt. Eftersom vi inte har gjort revolution. Då förtjänar vi det land vi har släppt fram. En sexistisk feministisk regering som gör allt för att vi ska ha ett matriarkatsamhälle istället för ett patriarkalt . För det är självklart så mycket bättre. Jävla skitland vi accepterar att leva i fast det är onödigt.

Tobias
Tobias
5 månader sedan

Det borde å de snaraste införas avelsförbud på dessa degenerade och djupt skadade individer!

Tobias Lindberg
Redaktör
5 månader sedan

De är skvatt galna!

Fredrika
Fredrika
5 månader sedan

Är detta då ett sånt där socialdemokratiskt Stig Malm fittstim som det blev så mycket rabalder om på 90 talet? Nu upphöjt till förebild åt folket i dessa pridetider. Typ ”pussy pride” eller? Eller är det alla möjliga sorters spermor som festar runt i Veronica Palms snippa? OCh hennea promiskuösa väninnors? Tänk er att några gubbar i regeringsstöllning skulle sjunga om sina festande snoppar,, vilket ramaskri det skulle bli. Igen. Men man kan ju vara glad för att Löfven och Kristersson har mer vett än att bete sig så lågt. Socialdemokraternas feministiska regering kan förstås utan konsekvenser snippa loss och… Läs mer »

Nat
Nat
5 månader sedan
Reply to  Fredrika

Har en obehaglig känsla av att det är samma personer som om 5-10 år tar hem ensamkommande och sedan antastar dem.

Lotta
Lotta
5 månader sedan

Sjukt o pinsamt..

Larsson
Redaktör
5 månader sedan

Heltossiga tokstollar!
Hoppas att de inte har barn…