Veckans propagandabild: ”Styrka och ära”

NORDFRONT. Veckans propagandabild heter ”Styrka och ära”. Projektet har nu pågått i ett år och avrundas i och med denna bild.

Strength-and-honour

Ursprungligen publicerad på Nordfront.net. Klicka för större bild.

Om projektet
Tanken bakom projektet är att bilderna som publiceras kan användas av aktivister och medlemmar, såväl som stödmedlemmar och sympatisörer, som önskar att sprida organisationens budskap på Internet. Samtliga bilder som publiceras kommer innehålla nätadresserna till Motståndsrörelsens alla hemsidor. Om bilderna innehåller text kommer den att vara på engelska för att öka spridningen och maximera effekten av propagandan. Här nedan följer ett citat från ett tillägg till aktivisthandboken som går in mer i detalj angående propagandaspridning på Internet:

Internet och elektronisk propaganda (e-propaganda) Sprid organisationens artiklar och hemsideadresser på sociala medier, i kommentarsfält, på debattforum och till personer ni tror kan sympatisera med organisationen. Uppsök olika grupper (till exempel en Facebookgrupp) där potentiella medlemmar kan befinna sig, och gör reklam för organisationen och Nordfront. Sprid e-propaganda i form av bilder som kan hämtas från den här sidan till samma målgrupp som nämndes här ovan. Detta är en effektiv, gratis och riktad form av propaganda som bidrar till att sprida organisationens namn och budskap. Om man önskar kan man också göra detta relativt anonymt genom att använda en pseudonym och olika anonymiseringstjänster. Det finns naturligtvis många andra sätt att sprida vår propaganda på än vad som beskrivs här, men det ovan nämnda kan i vart fall ge en vägledning om hur man kan komma igång.

Avslut och sammanfattning
Projektet ”Veckans propagandabild”, som har drivits av vår norska systersida Nordfront.net, har nu pågått i ett år och avrundas i och med publiceringen av denna sista Veckans propagandabild. Detta för att frigöra tid till andra projekt för de som arbetat med bilderna.

Propagandabilder kommer fortsätta att publiceras på Nordfront, men inte lika regelbundet som under det senaste året.

Vill du hjälpa till att ta fram bildpropaganda? Kontakta redaktionen på redaktionen@nordfront.se

Alla gamla bilder och övrig e-propaganda går nu att hitta HÄR.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om