Veckans memer – Imgur Edition IV

SATIR. I en tid när allt roligt verkar förbjudas och när systemet världen över ökar repressionen mot nationella kan det vara dags att ta en tillfällig paus i yttrandefrihetens tillflyktsort Imgur.

Globalisterna har efter den nationella Charlottesville-demonstrationen lagt in en extra växel i att tysta systemkritiker på Internet, vilket Nordfront uppmärksammade i artikeln Den stora nedstängningen. Sedan första Imgur Edition har detta fortsatt, varför det är hög tid för en fortsättning.

För som sagt, det är viktigt att tänka på att när (((vissa))) vill tysta våra texter, vår musik och vår satir, så ska vi inte backa utan bara anfalla!

Nedan kommer veckans bilder, som alla öppnas i en ny flik.

Imgur 1

Imgur 2

Imgur 3

Imgur 4

Imgur 5

Imgur 6

Imgur 7 En trofé du kan dela ut till judens bästa vänner.

Imgur 8

Imgur 9 Grundarna av Minions har fått en del kritik för detta citat, men har valt att stå på sig.

Imgur 10

Vill du hjälpa till i memkriget? Gå med i Motståndsrörelsen Discord-server redan idag och posta dina bidrag i kanalen #meme_warfare!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DanielSverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sverker
Medlem

Trodde inte det var möjligt, men era alster blir bara bättre o bättre, vilket parallellt gör ”dom utvalda” mer o mer svettiga :-)

.db.
Medlem

Gött skratt.
Tackar för dessa!