Veckans memer – Führer Strage Edition

SATIR. Denna upplaga av Veckans memer tillägnas vår framtida kultur-Führer Fredrik Strage och hans maskot Skurt.

Nordfront uppmärksammade i dagarna kulturskribenten Fredrik Strage som i skrivande stund infiltrerar den judiska lögnblaskan Dagens Nyheter.

Strage, som lovat att hålla en låg profil i sitt underrätelsearbete, bekände desvärre lite väl mycket färg då han inte förmådde att undertrycka sin fascination för sin maskot Skurt och sin framtida position som kulturminister i Fjärde riket.

Då absolut inga Skräpo-agenter eller journalister läser Nordfront vågar Veckans memer sig på denna subtila hyllning till Strage och Skurt, samt några av Skurts kollegor.

BONUSBILDER:

Imgur 1

Imgur 2

Imgur 3

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Fredrika
Nybörjare
Fredrika
2 år sedan

Jättetrevliga bilder. Satir av finaste märke. Min morfar sa att förmågan att göra bra satir i Sverige försvann för länge sedan. Men den har återkommit, helt klart.

vörtis
Nybörjare
vörtis
2 år sedan

Haha, det här var dom bästa memerna som världen skådag på mannaminne! Tycker personligen särskilt om Pettson och Findus-memerna, eftersom dom var mina favoriter när jag var barn. Gillade katten Gustaf också, men han är ju inte svensk.

Anna
Nybörjare
Anna
2 år sedan

Åh Bamse … den var fin! Riktig klassiker.