Veckans memer – Führer Strage Edition

SATIR. Denna upplaga av Veckans memer tillägnas vår framtida kultur-Führer Fredrik Strage och hans maskot Skurt.

Nordfront uppmärksammade i dagarna kulturskribenten Fredrik Strage som i skrivande stund infiltrerar den judiska lögnblaskan Dagens Nyheter.

Strage, som lovat att hålla en låg profil i sitt underrätelsearbete, bekände desvärre lite väl mycket färg då han inte förmådde att undertrycka sin fascination för sin maskot Skurt och sin framtida position som kulturminister i Fjärde riket.

Då absolut inga Skräpo-agenter eller journalister läser Nordfront vågar Veckans memer sig på denna subtila hyllning till Strage och Skurt, samt några av Skurts kollegor.

BONUSBILDER:

Imgur 1

Imgur 2

Imgur 3

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
AnnavörtisFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Jättetrevliga bilder. Satir av finaste märke. Min morfar sa att förmågan att göra bra satir i Sverige försvann för länge sedan. Men den har återkommit, helt klart.

vörtis
Medlem

Haha, det här var dom bästa memerna som världen skådag på mannaminne! Tycker personligen särskilt om Pettson och Findus-memerna, eftersom dom var mina favoriter när jag var barn. Gillade katten Gustaf också, men han är ju inte svensk.

Anonym
Medlem
Anonym

Åh Bamse … den var fin! Riktig klassiker.