Veckans memer – Discord Edition XXXV

SATIR. Veckans memer fortsätter att skörda från allsköns Discord-servrar.

Det må låta som en klyscha, men det är aldrig fel att ändra på ett vinnande koncept. Veckans memer fortsätter att skörda från Discords bördiga marker. (((Det där folket))) kan väl inte ha trott att Veckans memer – Discord Edition skulle låta sig tystas så lätt?

Nedan kommer veckans bilder, som alla är klickbara.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

En till bra källa att använda, och allmän inspiration i att utforma sammanställningarna, är ”Memetic Monday” på Daily Stormer. Som denna: https://dailystormer.name/memetic-monday-merchants-mass-media/

De hittar även fyndiga gamla saker, som denna affisch från 1930-talet, som visserligen bryter mot Motståndsrörelsens syn på könen, men som ändå måste ge upphov till ett gott skratt:

comment image

_DH_
Medlem
_DH_

Apropå humor. Det här nya från The Onion är lite underhållande också: https://www.theonion.com/ibm-closes-jew-tracking-division-after-decades-of-decli-1830907989

”IBM Closes Jew-Tracking Division After Decades Of Declining Revenue”

I dagens medieklimat krävs det lite mod att ens tala om judar, såsom The Onion gör.