Veckans memer 2019 #45

SATIR. Nordfront delar här med sig av veckans skörd!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
Nybörjare
Vera
7 månader sedan

Satt så i bussen mellan Linköping och Stockholm – trevligare tur kunde man önska sig. Synd att skohögen på Gotland inte bestod av så fina skor – letade efter , men den innehöll bara skräpskor i plast. Nå, jag slapp bli åtalad för ”konst förstörelse”.

_DH_
Nybörjare
_DH_
7 månader sedan

Haha, skrattade gott åt somaliern. Apropå detta ”folk”: jag förbluffades härom veckan av att en somalisk kvinna på ICA frågade mig var mejeriprodukterna fanns på näst intill (eller möjligen helt) perfekt svenska. Underliga saker är i görningen, och tecknen ser vi alla runt omkring oss. Tidigare under detta år har den största armén på nästintill sju miljoner skolungdomar (!) jorden någonsin skådats visats upp framför oss. Härföraren skickade nyligen hem sin armé, men lita på att den återkommer nästa år. Jag har insett att kvinnokönet i vår värld inte är vad vi trott att det var. Och att de som… Läs mer »

Axel Eriksson
Redaktör
Nybörjare
7 månader sedan

Väldigt bra omgång.

Gillar särskilt Saruman och Gandalf.