Veckans memer 2019 #25

SATIR. Nordfront delar här med sig av veckans skörd!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Jamesnordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
nordbo
Medlem

Den gästande dekadensen från (((usa))) var skön.Sorgligt kapitel med Kicki där,men förståerligt att ni tog med det – hon valde trots allt med (((TV4))) sponstrade låten ”at the border” som var avslutet på den genationens övertagande och förfall (finns andra som hänger kvar någelunda snyggt ändå) – mycket tragiskt.

Fågelns näbb är lustig såklart – men tanken slår en om den var en fortsättning på ”gökungarna” som är mer sann ur fågelperspektiv.

nää, de självutvalda passar bäst att förknippas med RÅTTAN,med tanke på att hela utseendet stämmer överens, och att deras spridning av pest sker ifrån bakgrunden.

nordbo
Medlem

Den översta bilden är på riktigt vad jag kan förstå. Den bilden sammanfattar det trasiga Sverige något helt perfekt faktiskt – en bögifierad menait i bakgrunden skulle väl vara pricken över i:et då.

James
Medlem

Det är kul när det är roligt 😀 men vad har militärgubbarna för ironisk gest för sig med yxan där, någon?