Veckans låt: TourdeForce – Dresden

MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront artisten TourdeForce och hans låt Dresden.

TourdeForce är ett elektroniskt enmansprojekt av italienaren Christian Ryder. I en intervju med Midgård uppger Ryder att hans musik är inspirerad av det sena 80-talets ”electronic-wave”, ”industrial music” och ”synthpop”.

Musiken kombineras med känslosamma, dystra och systemkritiska låttexter.

Då bombningen av Dresden ägde rum idag och igår väljer Nordfront denna vecka att lyfta fram låten Dresden av TourdeForce.

Veckans låt

Klockan 20:00 varje fredag uppmärksammar Nordfront en låt för att sprida sund och intressant kultur till våra läsare. Har du förslag på musik du tror skulle passa som Veckans låt? Kontakta kulturskribenten Daniel Olofsson på daniel.olofsson@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Klaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Tack för låten.
Må budskapet om angloamerikansk-judisk terror avslöja överallt globalismens sanna brutala syfte: förstöra folken och förtrycka människor under pervers talmudisk världsdikatatur. Endast självmedveten nationalsocialism kan säkra folkens existens och frihet.