Veckans låt: Game of Thrones Cello Cover – Break of Reality

MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront Break of Reality med deras tolkning av introt till TV-serien Game of Thrones.

Klockan 20:00 varje fredag uppmärksammar Nordfront en låt för att sprida sund och intressant kultur till våra läsare. Har du förslag på musik du tror skulle passa som Veckans låt? Kontakta då redaktionen@nordfront.se

På söndag sänds det första avsnittet av säsong fem av Game of Thrones. Game of Thrones är en påkostad amerikansk TV-serie som baseras på bokserien Sagan om is och eld av författaren George R.R. Martin.

TV-serien, som kan klassas som ”low fantasy” med fokus på intriger och konflikter mellan och inom olika adliga familjer, har ett mäktigt instrumentalt intro och denna vecka presenterar Nordfront en version av introt som Veckans låt.

Bandet som här framför introt är Break of Reality som består av fyra musiker, tre som spelar cello och en trummis. Break of Reality beskriver sig som ett ”cellorockband” som spelar tung och vacker musik och de är kända för sina tolkningar av bland annat musik från band som Metallica och System of a Down.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments