Veckans låt: Eternal Reich – Oak, Ash and Thorn

MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront en fashwave-remix av den kända engelska folksången ”Oak, Ash and Thorn”.

Veckans låt

Klockan 20:00 varje fredag uppmärksammar Nordfront en låt för att sprida sund och intressant kultur till våra läsare. Har du förslag på musik du tror skulle passa som Veckans låt? Kontakta då redaktionen på redaktionen@nordfront.se

Eternal Reich är ett musikprojekt som skapar en form av elektronisk musik som kallas för ”fashwave”. Genren tar fram element från 1980-talets elektroniska musikscen och kombinerar den med en beröring av modernare elektronik. Det som kännetecknar genren är att den har ett tydligt pro-white budskap med hänvisningar till vit europeisk kultur, historia och estetik.

Veckans låt är en nytolkning av Peter Bellamys acappella ”Oak, Ash and Thorn” från 1970. Sången, som ofta även kallas för ”The Tree Song”, baseras på dikten av samma namn hämtad från boken ”Puck of Pook’s Hill” skriven av den engelska författaren Rudyard Kipling.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Klaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Mycket spännande, väldigt vackra filmklipp.
Melodin påminner mig om någon shanty men jag kommer inte ihåg vilken.