Veckans låt: Equilibrium – Prey

MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront det tyska metalbandet Equilibrium och deras nya låt Prey från albumet Armageddon som släpps idag.

Veckans låt

Klockan 20:00 varje fredag uppmärksammar Nordfront en låt för att sprida sund och intressant kultur till våra läsare. Har du förslag på musik du tror skulle passa som Veckans låt? Kontakta då redaktionen på redaktionen@nordfront.se

Equilibrium är ett tyskt metalband från München som spelar episk/folk/viking metal.

Sångerna handlar främst om tyska sagor och tysk mytologi. Alla deras låttexter är på tyska, förutom låtarna ”The Unknown Episode” och ”Himmelsrand” (cover av Skyrim).

Bandet består nuförtiden av Robert ”Robse” Dahn på sång, René Berthiaume på gitarr och keyboard, Tuval ”Hati” Refaeli på trummor, Dom R. Crey på sologitarr och Makki Solvalt på basgitarr. René Berthiaume är den enda medlemmen som har varit med sedan starten 2001.

Veckans låt heter Prey och kommer från deras nya album Armageddon som släpps idag.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om