Veckans låt: Best of SD-trubaduren

MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront SD-trubaduren och några av hans främsta verk.

@nutten04jag sjunger en låt om att det faktist finns bra och vettiga invandrare men typ bara 10% är bra så ja #fyp #4u #fördig #fördig #jimmieåkesson #4yp♬ Jag är SDare – nutten04

Veckans låt

Klockan 20:00 varje fredag uppmärksammar Nordfront en låt för att sprida sund och intressant kultur till våra läsare. Har du förslag på musik du tror skulle passa som Veckans låt? Kontakta kulturskribenten Daniel Olofsson på daniel.olofsson@nordfront.se.

Det antirasistiska mittenpartiet SD med frontfigurer som den dekadenta feministen Hilda Frick och anhängare som homosexuella Luai Ahmed håller på att bygga en ny folkrörelse i Sverige. Tidigare under veckan noterade Nordfront att Expo-vännen och SD-bossen Mattias Karlsson har bildat en tankesmedja med judar och afrosvenska ex-kommunister.

Det senaste steget i SD:s radikala kulturkamp är ett nytt fenomen som Nordfront väljer att kalla för SD-trubaduren. Trubaduren, som själv kallar sig Nutten, har gjort succé på TikTok med tiotusentals tittare som har tagit del av hans swärjevänliga budskap.

Lyriken i SD-trubadurens låtar är varierade och skiftar snabbt mellan hyllningar till Jimmie Åkesson, gammalt hederligt sossehatande och berättelser om självupplevda överfallsförsök från homosexuella PK-fanatiker.

På grund av att det finns så många hits att välja på har Nordfront inte kunnat nöja sig med en låt denna veckan, utan vi väljer att istället lyfta fram flera av de bästa låtarna SD-trubaduren har att erbjuda.

@nutten04Cover: Dixie’s land av 2nd Carolina string band#fyp #4u #fördig #sd2022 #jimmieåkesson #4yp♬ Hjärntvättar vårt folk – nutten04

@nutten04Cover: take me home, country roads av John Denver #fördig #foryou #4yp #sd2022 #fyp #jimmieåkesson♬ Rösta på Sveriges hopp – nutten04

@nutten04Cover: klappa händerna när du är riktigt glad #fyp #4u #fördig #sd2022 #jimmieåkesson #foryou #4yp♬ Vi vill stoppa alla problem – nutten04

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SamuelnordboBjörn BjörkqvistWäring Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Wäring
Medlem

Kul kille.
Rädda Sverige, ta av dem slöjan, och allt det där.

Björn Björkqvist
Medlem

”Han har tavla i sin sal och ononerar varje dag!” Wow!

nordbo
Medlem

Denne har valt att lägga ut sina nummer ut i etern och är väl övertygad om att det är ´bra´ då.?
Inte äns ett eget klang…stackarn.

Samuel
Medlem