Veckans låt: Amalec – Sun in Time

MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront låten Sun in Time av Amalec.

Amalec är en svensk musiker som producerar episk elektronisk musik på bland annat Youtube. Namnet Amalek kommer från judisk tro där Amalek, eller amalekiterna, är det judiska folkets ärkefiende som judarna måste förinta.

Flera av Amalecs låtar har också tydlig anknytning till radikal nationalism, bland annat en låt som innehåller Robert Jay Matthews röst och en remix av en Svensk Ungdom-låt om Corneliu Codreanu.

Veckans låt heter Sun in Time och släpptes förra lördagen på Youtube. Låten är en lite längre och helt instrumentell låt som blandar traditionella inslag som körer och stråkar med mer moderna elektroniska ljudeffekter. En annan nationell konstnär har redan skrivit en dikt inspirerad av den nya låten.

Veckans låt

Klockan 20:00 varje fredag uppmärksammar Nordfront en låt för att sprida sund och intressant kultur till våra läsare. Har du förslag på musik du tror skulle passa som Veckans låt? Kontakta kulturskribenten Daniel Olofsson på daniel.olofsson@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments