Undersökning: Folkförrädare ses som värre än pedofiler

VECKANS FRÅGA. Folkförräderi är den brottsliga handling som i första hand borde leda till dödsstraff enligt Nordfronts läsare.

En del förbrytelser skapar större mänskligt lidande än andra. Några av dessa brott är grova sexualbrott, knarklangning och smuggling, mord och folkförräderi. Nordfront ställde frågan vilket brott som i första hand borde rendera i dödsstraff i det kommande Norden. Eller om dödsstraff är en förlegad eller omoralisk straffmetod.

Två svarsalternativ var ohotade på första och andra plats: Folkförräderi respektive pedofili och våldtäkter. Folkförräderi är den förbrytelse vi måste straffa först, menar 37 procent av läsarna.

Med lika många procentantal som varandra kom mord på helt oskyldiga och uppfattningen att dödsstraff inte borde förekomma i ett civiliserat samhälle.

Sammanlagt är 82 procent för dödsstraff och 14 procent emot.

I kommentarerna skapades en hel del debatt. De två första alternativen fördes fram även där och de flesta verkar vara för dödsstraff. Andra alternativ som några anser saknades var bland annat mycket grova rån, terrorattentat, djurplågeri och upprepad grov brottlighet.

Nordiska motståndsrörelsen berör hela denna fråga i sitt politiska program Vår väg:

Nationalsocialismen innebär inte nödvändigtvis att det ska bli hårdare straff, men vi ser däremot att vissa typer av brott bör ges ett högre straffvärde. Exempel på denna typ av brott är där offret är i markant fysiskt eller mentalt underläge och därmed oförmöget att kunna värja sig mot gärningsmannen, som det alltid är vid exempelvis brott mot barn, djur och våra äldre. Förutom detta och tidigare nämnda förräderibrott, bör också grova sexual- och narkotikabrott ges högre straff.

Det är oansvarigt av en stat att släppa ut ”monster” i samhället. Det är också inhumant av en stat att hålla någon inlåst hela sitt liv. Seriemördare, pedofiler som utfört grova förgripelser, narkotikalangare som spridit dödligt gift till hundratals människor m.fl. har i vårt avseende förbrukat sin rätt och frihet att leva. Trots att ett dödsstraff är oåterkalleligt måste vi kunna tillämpa det vid särskilt hänsynslösa och grova brott. När bevisningen verkligen anses stå utom allt rimligt tvivel, bör brottet kunna straffas med döden.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

152 Kommentarer till "Undersökning: Folkförrädare ses som värre än pedofiler"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Biały
Gäst
Nybörjare

Folkförrädari, helt klart. Men det innefattar inte bara politiker och journalister, utan alla som aktivt arbetar med terrorn mot europeerna.

Psykfall som seriemördare, pedofiler och dylikt kan enkelt botas, med ett rep.

Norskpojk
Gäst
Nybörjare
Norskpojk

Tviler på at vi kommer til å seire om vi vil henrette folkeforrædere.. tror det beste vi kan gjøre med folkeforrædere er å slenge de i fengsel.

Pontus
Gäst
Nybörjare
Pontus

Ja, oavsett vad alla här själva anser om dödsstraff så bör det kanske inte ivras så för. Det avskräcker vanligt folk att bli med i NMR. Allt sprids.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
Instämmer med er båda. När vi väl kommit till makten, har vi därefter alla möjligheter i världen att stifta vilka lagar vi vill, inbegripet införande av dödsstraff för precis vilket eller vilka brott vi vill. Det gäller att vara strategiska, dvs agera som en kameleont. I klartext innebär det att vi får ligga lågt med – eller helt förtiga – det, som avskräcker folk allra, allra mest från att ställa sig på vår sida, ta oss i försvar gentemot våra fiender, gå med oss och så vidare. Men som sagt – när vi väl tillskansat oss makten (oaktat hur) har… Läs mer »
Scandinav
Gäst
Nybörjare

Ena agendajuden till den andra agendajuden:

-Och vet du vad det bästa är? De dumma jäv*larna gick på det …

Avslöjande intervju med hög SVT-chef i spansk tv

https://youtu.be/VDbLfOi9qv8

Scandinav
Gäst
Nybörjare

Fredrik Reinfeldt: Sweden belongs to the immigrants – not the Swedes —– vid 14:30

https://m.youtube.com/watch?v=d5pPmcYUHVU

K
Gäst
Nybörjare

Haha dessutom är botemedlet (repet i detta fall) en väldigt billig lösning!

NN
Gäst
Nybörjare
NN

Jo, men är inte snaran också ett dödsstraff?

Andersson
Gäst
Nybörjare

Pedofili, grova våldtäkter typ invandrargruppvåldtäkter och folkförräderi ska rendera dödsstraff. Mord ska bedömas från fall till fall.

88
Gäst
Nybörjare
88

Folkförräderi utan tvekan.

De övriga uppräknade brotten kommer för mig på delad 2:a plats.

Beträffande folkförräderi anser jag dödsstraffet skall komma ifråga oavsett den dömdes etnicitet, nationalitet etc, medan det för de övriga uppräknade brotten (de på delad andraplats som sagt) i främsta rummet skall tillämpas på rasfrämlingar samtidigt som man bör vara mer restriktiv med det på svenskar/vita.

len
Gäst
Nybörjare
len

Då lär vi ha ungefär 3 st politier kvar i Sverige om folkförädare införs i lagboken,

André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

Men självklart, maalet är att vi ska upprätta Nordens framtida styre, inte de som sitter där idag

Morran och Tobias is tha´ shit
Gäst
Nybörjare
Morran och Tobias is tha´ shit

Att vara batikhäxa, knulla gambia-nxxrer, samt klä sig i batikkläder :D

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Annat, nämligen ALL slags kriminalitet riktade mot våra nordiska länder och/eller de nordiska folken.

Forsberg
Gäst
Nybörjare
Forsberg

Valde ”Pedofili och våldtäkter”. Tycker dock att dom kan få lida innan dom dör, speciellt för pedofiler och zoofilier (heter det så?).
Dom har verkligen förbrukat sin tid på jorden.

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Jag längtar till dagen då en NS folkdomstol är inrättad och lyktstolparna börjar fylla inte bara en utan två funktioner! Hell Seger!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Samma här.
Dock längtar jag även till dagen då vi häruppe i Sverige/Norden kan börja tillämpa sharialagar med exempelvis offentlig piskning på allmän plats, stening, offentlig halshuggning, droppa svavelsyra i ögonen plus allt annat som hör därtill – och detta givetvis UTAN att fördenskull några araber eller andra etniska främlingar kommer hit (de skall ju tvärtom åka ut med huvudet först alternativt vara de som straffas i enlighet med dina eller mina förslag).

Slutligen anser jag, att inte endast lyktstolparna utan även träden i parkerna, längs kajerna (Norr Mälarstrand i Sthlm exempelvis) osv. skall få dessa dubbla funktioner. :)

ansch
Gäst
Nybörjare
ansch
Folkförräderi; om man aktivt arbetat för vårt folks undergång eller liknande så är inget annat än dödsstraff tillräckligt. Men det måste vara otvivelaktigt, och lagen måste vara tydligt definierad. En stat ska inte kunna böja och vrida på lagar utefter vad den anser korrekt för tillfället (som HMF). Det måste vara rättssäkert. Annars är jag kluven i frågan om dödsstraff. Jag velar fram och tillbaka. Jag tänker mig att en kompromiss skulle kunna vara att den som dömts för ett såpass grovt brott skall själv kunna välja dödsstraff eller t.ex. livstids fängelse med obligatoriskt arbete (typ arbetsläger). Då är det… Läs mer »
Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Det gäller att inte bli för känslosam, klart staten ska döma t.ex. pedofiler till döden!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Förvisso, men att förklara någon fredlös är knappast någon sinekur för den skyldige ifråga.

ansch
Gäst
Nybörjare
ansch

Jag tycker även att all form av tortyr är så icke-Ariskt det kan bli. En Arier njuter inte av att se någon annan lida. Det räcker med att någon sonar sitt brott genom döden, finns ingen anledning till tortyr.
Tortyr är endast till för de som genomför och tittar på tortyren. Om man kan få någon slags tillfredsställelse i detta så är man antagligen själv sjuk i huvudet.
Man kan säga och tycka mycket i affekt. Men när det väl kommer till kritan så krävs det en väldigt speciell (sjuk) människa för att genomföra eller titta på när någon torteras.

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Absolut är tortyr inte en önskvärd metod! Men frågan handlar inte om tortyr utan om dödsstraff. Men om man kan tortera en pedofil för att få denne att berätta var han har gömt sina offer (som är inlåsta, men vid liv och riskerar att dö) så skulle inte jag säga stopp för lite tortyr!

ansch
Gäst
Nybörjare
ansch
Ville bara nämna tortyr i förbifarten för jag spekulerar att kommentarsfältet kommer bli fullt av vad folk skulle vilja göra med dessa grova brottslingar. Ditt exempel att få en pedofil att avslöja var han gömt sina offer är ju en legitim situation där det kan vara nödvändigt att utdela fysiskt lidande mot en dålig person för att rädda någon annan människa. Men även i dessa fall måste det vara tydliga lagar, så att inte dessa metoder kan tillämpas på andra brottslingar. Det måste vara rättssäkert. Tidigare syftade jag på tortyr som en form av straff i sig. Där målet är… Läs mer »
Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Medvetet folkutbyte – så flertalet i Riksdagen ligger risigt till.

Norskpojk
Gäst
Nybörjare
Norskpojk

Tror folk virkelig at vi skal få majoriteten av vårt på vår side om man vil drepe alle folkeforrædere? Come on.. Det holder i massevis med livstidsstraff på folkeforrædere, og de har vanligvis svak psyke og vil mest sannsynlig gjøre jobben selv med løkka når de innser at de skal råtne i fengsel for resten av livet. Vi NS folk skal faktisk stå fram som gode eksempler for omverden.. de som stemmer for slike metoder minner meg virkelig om hoolywood-Nazister og viser lite evne til å stå fram som noe bedre alternativ enn hva vår fiende er..

Låt bilan falla
Gäst
Nybörjare
Låt bilan falla

Folkförräderi och folket borde få utdela straffet. Man kunde utlotta den stora äran eller så kan man också ha en stor ormgrop av slag och sparkar, tills dess det bara återstår söndrigt kött och brutna lemmar. Man skulle även kunna låta gamla medeltida metoder återuppstå lite tillfälligt.

Gnapp
Gäst
Nybörjare
Gnapp

Rasblanding och förräderi. Att vara arab eller neger.

V-Gurra
Gäst
Nybörjare
V-Gurra

Så inte jude den här gången alltså?

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Juden faller under Gnapps alla punkter eftersom den är en rasblandad sörja av alla jordens rasers genetiska avskräde, det räcker att titta på denna ärkejude Jackie Jakubowski för att se negerarvet i jewfron:
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTinQa0Ii4Dqu2KxPOqfyWvR0Xd55sPusj0aFaIUGKX2bWzskyy

Du ligger i högriskzonen förstår jag.

Kung Bore
Gäst
Nybörjare
Kung Bore

TILL REDAKTIONEN:

i första stycket efter ingressen räknar ni upp ett antal brott. Jag anser även mycket grova rån samt terrorattentat borde funnits med.

Hoppas ni kan och vill lägga till dessa två alternativ i efterhand. Om ni gör det redan idag tisdag, borde det vara möjligt att komma ikapp beträffande röstandet, så att det blir en fullt ut rättvisande bild över vad läsarna tycker.

Kung Bore
Gäst
Nybörjare
Kung Bore

Eventuellt kan man dela upp ”Mycket grova rån” på ”Mycket grova rån mot privatperson” respektive ”Mycket grova rån mot affär, bank, värdetransport och liknande”.

Lill-Äye
Gäst
Nybörjare
Lill-Äye

Grovt inbrott, Grov stöld och spekulationsbrott.

Kung Bore
Gäst
Nybörjare
Kung Bore

Annat: tjänstemän/-kvinnor på flertalet antisvenska myndigheter och andra offentliga förvaltningar, instanser etc. (DO, FK, AF med flera).

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Folkförräderi utan tvekan. Därefter mord, våldtäkt och pedofili. Tycker även att muslimerna så länge dom befinner sig på vår mark ska dömas efter sin egen sharia. Stjäler dom ska dom få handen avhuggen. Våldtar dom någon så har dom haft sex utanför äktenskapet och ska stenas. Efter att samtliga dessa rasfrämlingar har repatrieras kan man ta bort sharian igen.

Taipan
Gäst
Nybörjare
Taipan

Intressant du inte hamnar på minussidan beträffande antalet röster, när ett annat inlägg högre upp, som ditt inlägg har stora likheter med, gjort det.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Det var inte jag som gjorde det första inlägget. Anser bara att eftersom de flesta rasfrämlingar tillhör nån schattering av muslim och vill införa sharia så kan dom just få sin önskan uppfylld. Men den skall bara gälla för muslimer, inte svenskar. Många av dessa rasfrämlingar kommer nog försvinna frivilligt om plötsligt våldtäkter bestraffas som i deras hemländer, inte med straff-frihet som nu.

Scandinav
Gäst
Nybörjare

Test

Scandinav
Gäst
Nybörjare

Alla som kallar sig för ”journalister” borde stå.först i kön. Falskare ske*tfolk finns inte.

https://www.flashback.org/t2823013 ”flyktig”porr på SR

Expressenjournalisten Eric Erfors alkoholovanor slutade i fängelse för rasistattack

https://www.flashback.org/t2822999

Scandinav
Gäst
Nybörjare

USA: judisk mördare är missnöjd med maten, stämmer fängelse för ”antisemitism”

https://www.flashback.org/t2823059

Västerås – Raketbeskjutning & stenkastning mot polis 2017-03-20

I förrgår var det rasupplopp i Trollhättan och Hallstahammar, och i centrum i Norrköping.

Och då har knappt våren börjat.

nyfiken
Gäst
Nybörjare
nyfiken

Pedofil, våldtäkter och Förräderi förtjänar dödsstraff

nyfiken
Gäst
Nybörjare
nyfiken

Pedofili!

Nicklas
Gäst
Nybörjare
Nicklas

Medvetet djurplågeri borde också leda till att man möter snaran.

Farmor
Gäst
Nybörjare
Farmor

Japp!!! Det där saknade jag i veckans fråga.

Scandinav
Gäst
Nybörjare

Militanta feminister skall också stå längst fram i kön till repen. Här är en lång lista på de mest kända feministerna. Gissa vilken (((folkgrupp))).

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_feminists

Scandinav
Gäst
Nybörjare

Organized jewry destroyers of western.

Judarna med deras egna ord:

http://johnfriendsblog.blogspot.se/2012/12/organized-jewry-destroyers-of-western.html?m=1

Här är för ovanlighetens skull en jude som säger sanningen. En minut:

Jew Douglas Rushkoff: We [Jews] Are A Corrosive Force

https://m.youtube.com/watch?v=ybrZBqiNu6A

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Juden säger aldrig sanningen för sannings skull utan för att få känna skadeglädje, parasiten gläds när andra lider. Exempel på detta är Noel Ignatiev och Barbara Spectre.

Juden svär varje Yom Kippur lögnens ed – Kol Nidre:
http://sv.metapedia.org/w/Kol_nidre

1885
Gäst
Nybörjare
1885

Röstade annat. Svaret skulle vara ”Inget, bara Gud kan bestämma vem som ska leva eller dö” utan den delen av Gud.

Vi har en del i oss som kanske beskrivas med ett ord ”human” – det är en gräns som man ska undvika gå över med extrem autoritär våld i ett idealt samhället, gäller båda när objekt är en människa eller djur.

Dessutom är jag säkert på att kriminalitet och de andra negativa sidoeffekter vi upplever nuförtiden kommer inte finnas i så stort ordning i ett samhälle där det finns en mer naturlig ordning och hälsosam livsstil.

Farmor
Gäst
Nybörjare
Farmor

Det här med dödsstraff har jag visserligen alltid varit tveksam till men om jag tänker mer personligt så ser jag det annorlunda. Tänk att det hände nåt av mina barnbarn något hemskt. Jag skulle nog kunna skjuta personen i huvudet, till och med inne i rättssalen.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Det hemskaste hemska händer nu dina barnbarn – (((tvångskulturen))). Det är utstuderat folkmord på det svenska folket, förövaren är det judiska folket.

Scandinav
Gäst
Nybörjare

Filip Dikmen sjunger som en sångfågel och kallar juryn rasister — Min mamma tycka jak sjongat jattefint …?

https://m.youtube.com/watch?v=MZhrPYwMAw0

Mia Andrén
Gäst
Nybörjare
Mia Andrén

Jag tycker man ska se på fall till fall, vad som skett för att sedan bedöma lämpligt straff.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Mitt svar – annat.

Pedofili, överfallsvåldtäkter, mord på helt oskyldiga, folkförräderi, mened, ocker och andra juderier skall bestraffas med den rättvisa döden, dock skall bevisbördan på åklagaren vara stor och i form av fysiska bevis.

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Veckans fråga handlar om straff utdömda i domstol.

Dock, det finns brott där en domstol är slöseri med tid, kraft och pengar.

Exempelvis, att kasta sten på brandmän och ambulanspersonal under pågående utryckning, är ett brott som aldrig borde hamna inför domstol.

Låt en utryckningsfordonen medföljande ”Judge Dredd” med kikarsikte sköta saken med en kula mellan de toviga, svarta ögonbrynen på undermänniskan bara.

Snabbt, effektivt och billigt. Särskilt om liket sedan bara hängs upp till fåglarna.

David Böhlin
Gäst
Nybörjare
David Böhlin

Jag röstade på att folkförräderi skall leda till döden vid svåra fall men det borde också innefatta pedofili och våldtäkter. De är avskum av värsta sorten och ska behandlas därefter. De som omsankat folket lidande i olika former ska få sitt straff.

Carl Rosengren
Gäst
Nybörjare
Carl Rosengren

Hehehe nordfron och deras alternativ..! Våldtäkt är visserligen illa men pedofili måste väl ses som värre och förtjäna dödsstraff? Iaf i min bok.. Sen folkförräderi, mord av alla dess former.. Jag kan inte gå så långt och säga att narkotikabrott skulle förtjäna dödsstraff.. Men det finns det säkert någon här inne som kan =D Våldtäkt borde straffas med stigmatisering och en öga för öga princip i kombination med fängelsestraff. Tack för mig!

Trudheim
Gäst
Nybörjare
Trudheim

Civiliserade nationer bör inte ha dödsstraff i fredstid.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Jag är emot dödsstraff. Främsta anledningen är att det är oåterkalleligt. Oskyldiga människor döms i domstolar lite då och då, även för grova brott. Man kan släppa ut en oskyldigt dömd ur fängelset och ge vederbörande en rejäl pengasumma som en form av kompensation. En avrättad person kan inte kompenseras.

Kom ihåg ”fallet Ulf”- mannen som satt oskyldigt dömd för pedofili i åtta år(!)
Visst; han kan aldrig få den förlorade tiden tillbaka men han fick iaf friheten åter.

Hans
Gäst
Nybörjare

Anderson behandlar även denna fråga/aspekt i sin utförliga analys och visar övertygande att dylika tragedier på intet sätt vederlägger själva dödsstraffets berättigande.

Dessutom: den kriminaltekniska utvecklingen har gått mycket framåt under senare år, det är exempelvis tveksamt om en enda person som avrättats i någon av USA’s delstater under de senaste decennierna verkligen skulle ha varit oskyldig.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Det finns ju fall med negrer som har suttit många år i dödscell och slutligen friats för de mord dom suttit dömda för. Men tittar man närmare på fallen så är negrerna aldrig helt oskyldiga. Dom har gjort sig skyldiga till mängder av andra brott, misshandel, rån, våldtäkt mm.

Solsken
Gäst
Nybörjare
Solsken

Vidrigt fall. I det ärendet ska ju samtliga inblandade dömas för tjänstefel, försummelse mm.

Var så arg när jag såg det där för många år sen. Vilket svineri.

Hans
Gäst
Nybörjare
Fint att redaktionen tar upp till debatt detta ämne (även om ingressen kan tyckas något ledande och vi bör även ha respekt föe dem som motsätter sig!). Anser själv att dödsstraffet är nödvändigt och borde återinföras för vissa verkligt svåra brott: mord,landsförräderi/högförräderi,terrorism och upprepad grov brottslighet. Dock bör ingen under 18 års ålder dömas till döden ens för ett dylikt svårt brott och rätten att få nåd bör alltid finnas med. En utmärkt uppsats i ämnet, se och läs Dan Andersons ”Dödsstraffet-ett försvar”, som finns ute på nätet; övertygade mig om dödsstraffets nödvändighet/berättigande. Tror faktiskt det kan vara så att… Läs mer »
Hans
Gäst
Nybörjare

En korrigering: David Anderson bör det vara, inte Dan Anderson.

Eventuellt Andersson, alltså med två s.

Det är alltid viktigt att folks namn skrivs/uttalas eller stavas korrekt!

Turboed
Gäst
Nybörjare
Turboed

Straff, straff, skyldiga enligt någons åsikt. Vems?
Gör gärna det, men inte som straff.
Galna hundar avlivar man då de påverkar omgivningen på att speciellt sätt.
Svårare än så behöver det väl inte vara?

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Skriver: Pedofil men med 100% tig bevisning. Barn kan nämligen hitta på som häxprocesserna på sin tid.

grt
Gäst
Nybörjare
grt
Menar du verkligen det? Ordet pedofili är nämligen sa pass mangtydigt att jag inte förstar vad som menas med det. Jag skall försöka redogöra för olika scenarior: 1. En gammal gubbe tafsar pa en liten pojke i en park ( vi läste om det här alldeles nyligen ). Enligt min asikt skrattretande om ingen skada har uppkommit. 2. En galning valdtar en lite pojke i anus sa att blod uppkommer och det är hemskt. Under sadan förhallanden borde de anhöriga avgöra och ha frikort att göra vad dom vill med brottsligen. Dom kanske är i behov av pengar och säger:… Läs mer »
GG
Gäst
Nybörjare
GG

Varför skulle hon inte mena det?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Det är sant, där tar du verkligen upp någonting mycket viktigt. Därför är det lika viktigt att inte ens i ett ns-samhälle använda barn som vittnen i rättegångar.

Veronica Pol
Gäst
Nybörjare
Veronica Pol

Är man kriminell och tar en annan människas liv ska man dö. Dödsstraff även för handlingar som kraftigt försvagar landet.

Häng dom högt mvh vlad the impaler
Gäst
Nybörjare
Häng dom högt mvh vlad the impaler

Häng folkförrädare svenskfientliga våldtäkt pedofiler kommunister frimurare liberaler alla som går imot guds lagar/naturens lagar

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Jag skrev för pedofili och våldtäkt. Dödsstraff för folkförrädare är alldeles för lindrigt. Det finns goda exempel på utmärkta läger i kalla regioner för folkförrädare.

Veronica Pol
Gäst
Nybörjare
Veronica Pol

Arla ska kalla sin kommande barnfil för pedofil. Lite trist ordval även om det må vara korrekt.

Dora Sist
Gäst
Nybörjare
Dora Sist

Varför är det inte för lindrigt för sexualförbrytare då?

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Vid närmare eftertanke har du nog rätt där.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

jag citerar –

Vilket brott borde i första hand leda till dödsstraff i det framtida Norden?

NÅ – Ni kommer dock aldrig till Makt.

NEDAN –

Pedofili och våldtäkter
Knarklangning-/smuggling

(Kommentar –
Våldtäkter på så kallade Oskulder förstör dem för livet.
Pedofili – Självklart.
Knark förstör Samhället och även individen och kan därför klassas som Brott mot samhället)

TIDELAG – sex med Djur.

Mord på helt oskyldiga
(Självklart)

Folkförräderi
(Kommentar -Brott mot samhälle och Nation,
Stig Wennerström är ett typexempel)

RÅN – (Dödshot – Resande av Livsfarligt Vapen)

Alla gärningar som medvetet Skadar Samhälle och Nation samt Natur,
beroende på omfattning och syfte.

I korthet.

Arne Strand.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

”Mord på helt oskyldiga”

Det ska komma från den som önskar utplåna samtliga tyskar, ung som gammal och kvinna såväl som man.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Samma IDIOTI som förut –

Konstantinen kan inte skilja på Person/Tysk och SAK/TYSKLAND.

Arne Strand.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Så hur har du tänkt ditt dödsstraff för tyska folket ska gå till då?
Låt oss få veta! :)

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

”OSS” ? –

” Vi Päron sa Svinskiten ” !.

Arne Strand.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Nu fann vår lille predikant inget argument tydligen.

grt
Gäst
Nybörjare
grt

Om nagon gemensamt eller enskilt är ansvarig för eller planerar utrotning av en ren ras, t ex den ariska eller en djurart, bör man dö. P g a sin destruktiva natur passar man inte pa jorden. Däremot bör utrotning av bastardiserade raser belönas.

Även framställandet av bastardisering, t ex genteknologer bör omdelbart avrättas.

Dr Ford
Gäst
Nybörjare
Dr Ford

Finns gott om mördare som borde ha upprättelse och få medalj. Förutom alla de som dödat pedofiler och våldtäktsmän så kan jag definitivt tänka mig att släppa ut både söderbergmördare och malexandermördare (i alla fall en av dem) och ge dem medaljer.

Vad gäller folkförräderi så borde detta vara ett självklart svar i enkäten för alla nationella. Att förräderi är det värsta brottet framgår rätt klart, det var faktiskt så att dödsstraffet för detta i Sverige i krigstid togs bort så sent som 1973!

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Att man tog bort detta straff blott två år innan man röstade igenom (((tvångskulturen))) är händelse som ser ut som en tanke. Man tyckte väl att det var bättre att ta det osäkra för det säkra.

Gandalf
Gäst
Nybörjare
Gandalf

Har tidigare varit för dödsstraff, men ställer mig alltmer tveksam. Jag känner att rättsliga påföljder i första hand inte ska syfta till att stilla hämndbegär eller vara ett avskräckande exempel. Nej, rättsliga påföljder bör enligt min mening i första hand ha ett pedagogiskt syfte, och lära den brottslige det som han/hon inte förstår, för att korrigera den okunskap som lett till att brottet begåtts.

grt
Gäst
Nybörjare
grt

Varför skall det inte stilla hämndbegäret? Hur skall hämndbegäret annars stillas?

Gandalf
Gäst
Nybörjare
Gandalf

Genom förlåtelse, genom medvetenhet om att personen aldrig kommer begå ett liknande brott igen. Påföljder som bygger på ett hämndbegär riskerar skapa en kedjereaktion av negativ karma.

grt
Gäst
Nybörjare
grt

Vad är förlatelse? En helt värdelös term som inte existerade före den av judendomen pahittade kristendomen. I sunda kulturer existerar inte termen. Jag tror inte den fanns i det antika grekland.

Hämndbegäret maste givetvis stillas genom endera pengar, ära eller lust.

Lust vid att se den ansvarige dö, eller pengar som lindrar smärtan eller ära.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

”en kedjereaktion av negativ karma.”

lol.

Gandalf
Gäst
Nybörjare
Gandalf

Som exempel: Muslimska män som begår våldtäkter på kvinnor kan straffas genom att påtvingas könsbyte till kvinna, och sedan skickas tillbaka till sitt hemland. Det är en påföljd med ett pedagogiskt syfte.

grt
Gäst
Nybörjare
grt

Det är ju sadism.

Gandalf
Gäst
Nybörjare
Gandalf

Det beror på hur man ser det. Man kan också se det som omtanke om personen och dennes andliga utveckling.

grt
Gäst
Nybörjare
grt

Aterigen är det kristendomen som spökar i ditt medvetande. Kristendomen är sadistisk inte bara mot den som tror utan även visavi omgivningen.

Gandalf: Vi har alla kunskap inom oss och kan aldrig lära
oss nagot som vi inte vet. Därför kan inget patvingat straff lära oss nagot överhuvudtaget.

Genast som brottslingen kommer ut ur fängelset gör han samma brott igen och igen och igen och igen.

-
Gäst
Nybörjare
-

Precis min åsikt också. Jag har flera gånger genom årens lopp föreslagit detta som straff också.

Alexander Bergkvist
Gäst
Nybörjare
Alexander Bergkvist

Alla mord. Bortsett självklart fall av självförsvar. Även landsförräderi.

Död åt mångkulturen!
Gäst
Nybörjare
Död åt mångkulturen!

Alla brott som sorterar under vad vi här på detta forum brukar benämna ”kulturberikning”.

Hanna
Gäst
Nybörjare
Hanna

Våldtäkter och andra svåra brott mot äldre.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Valde pedofili och våldtäkter om än jag vill ha tre till av de övre alternativen.

RSJ, Småland
Gäst
Nybörjare
RSJ, Småland

Jag röstade på svarsalternativet ”Annat”. Jag tycker att det bör vara dödsstraff på våldtäkt, pedofili, folkförräderi, knarklangning-/smuggling och även överlagt mord. Utan kriminella element så uppnår vi ett samhälle fritt ifrån dekadens som tynger vårt folk.

frt
Gäst
Nybörjare
frt

Djurplågeri.

anonym
Gäst
Nybörjare
anonym

Instämmer.

frt
Gäst
Nybörjare
frt
wpDiscuz