Veckans fråga: Vilket brott borde i första hand leda till dödsstraff?

VECKANS FRÅGA. Vilken brottslig handling borde i första hand leda till dödsstraff?

En del förbrytelser skapar större mänskligt lidande än andra. Några av dessa brott är grova sexualbrott, knarklangning och smuggling, mord och folkförräderi. Vilket av dessa borde i första hand rendera i dödsstraff i det kommande Norden? Eller är dödsstraff en förlegad eller omoralisk straffmetod? Diskutera frågan i kommentarsfältet.

Ur Nordiska motståndsrörelsens politiska program Vår väg:

Nationalsocialismen innebär inte nödvändigtvis att det ska bli hårdare straff, men vi ser däremot att vissa typer av brott bör ges ett högre straffvärde. Exempel på denna typ av brott är där offret är i markant fysiskt eller mentalt underläge och därmed oförmöget att kunna värja sig mot gärningsmannen, som det alltid är vid exempelvis brott mot barn, djur och våra äldre. Förutom detta och tidigare nämnda förräderibrott, bör också grova sexual- och narkotikabrott ges högre straff.

Det är oansvarigt av en stat att släppa ut ”monster” i samhället. Det är också inhumant av en stat att hålla någon inlåst hela sitt liv. Seriemördare, pedofiler som utfört grova förgripelser, narkotikalangare som spridit dödligt gift till hundratals människor m.fl. har i vårt avseende förbrukat sin rätt och frihet att leva. Trots att ett dödsstraff är oåterkalleligt måste vi kunna tillämpa det vid särskilt hänsynslösa och grova brott. När bevisningen verkligen anses stå utom allt rimligt tvivel, bör brottet kunna straffas med döden.

Vilket brott borde i första hand leda till dödsstraff i det framtida Norden?

 • Pedofili och våldtäkter
 • Knarklangning-/smuggling
 • Alla mord
 • Mord på helt oskyldiga
 • Folkförräderi
 • Inget, dödsstraff är otänkbart i ett civiliserat samhälle
 • Inget, våld föder våld
 • Inget, bara Gud kan bestämma vem som ska leva eller dö
 • Jag vet inte
 • Annat (motivera gärna)

Rösta i vänsterspalten längre ner på sidan.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Folkförrädari, helt klart. Men det innefattar inte bara politiker och journalister, utan alla som aktivt arbetar med terrorn mot europeerna.

  Psykfall som seriemördare, pedofiler och dylikt kan enkelt botas, med ett rep.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +14 (av 22 röster)
 • Kunnskap är det vassaste vapnet says:

  FRIMURARNA som styr Sverige har svurit en trohets ed till sin organisation, som är JUDISK och baserad i City of London.

  Om inte HÖGFÖRÄDERI är det värsta brottet, vad är? Avrättning är för milt, arbetsläget till döds, avskräcker betydligt mer, det är JUDARNAS egen metod.

  För pedofili och liknande är dödsstraff bättre tillämpat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 16 röster)
 • Pedofili, grova våldtäkter typ invandrargruppvåldtäkter och folkförräderi ska rendera dödsstraff. Mord ska bedömas från fall till fall.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +17 (av 21 röster)
 • Folkförräderi utan tvekan.

  De övriga uppräknade brotten kommer för mig på delad 2:a plats.

  Beträffande folkförräderi anser jag dödsstraffet skall komma ifråga oavsett den dömdes etnicitet, nationalitet etc, medan det för de övriga uppräknade brotten (de på delad andraplats som sagt) i främsta rummet skall tillämpas på rasfrämlingar samtidigt som man bör vara mer restriktiv med det på svenskar/vita.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 12 röster)
 • Morran och Tobias is tha´ shit says:

  Att vara batikhäxa, knulla gambia-nxxrer, samt klä sig i batikkläder :D

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 12 röster)
 • Anonym says:

  Annat, nämligen ALL slags kriminalitet riktade mot våra nordiska länder och/eller de nordiska folken.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 9 röster)
 • Forsberg says:

  Valde ”Pedofili och våldtäkter”. Tycker dock att dom kan få lida innan dom dör, speciellt för pedofiler och zoofilier (heter det så?).
  Dom har verkligen förbrukat sin tid på jorden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 12 röster)
 • Freisler says:

  Jag längtar till dagen då en NS folkdomstol är inrättad och lyktstolparna börjar fylla inte bara en utan två funktioner! Hell Seger!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 16 röster)
  • Anonym says:

   Samma här.
   Dock längtar jag även till dagen då vi häruppe i Sverige/Norden kan börja tillämpa sharialagar med exempelvis offentlig piskning på allmän plats, stening, offentlig halshuggning, droppa svavelsyra i ögonen plus allt annat som hör därtill – och detta givetvis UTAN att fördenskull några araber eller andra etniska främlingar kommer hit (de skall ju tvärtom åka ut med huvudet först alternativt vara de som straffas i enlighet med dina eller mina förslag).

   Slutligen anser jag, att inte endast lyktstolparna utan även träden i parkerna, längs kajerna (Norr Mälarstrand i Sthlm exempelvis) osv. skall få dessa dubbla funktioner. :)

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -3 (av 13 röster)
 • ansch says:

  Folkförräderi; om man aktivt arbetat för vårt folks undergång eller liknande så är inget annat än dödsstraff tillräckligt. Men det måste vara otvivelaktigt, och lagen måste vara tydligt definierad. En stat ska inte kunna böja och vrida på lagar utefter vad den anser korrekt för tillfället (som HMF). Det måste vara rättssäkert.

  Annars är jag kluven i frågan om dödsstraff. Jag velar fram och tillbaka. Jag tänker mig att en kompromiss skulle kunna vara att den som dömts för ett såpass grovt brott skall själv kunna välja dödsstraff eller t.ex. livstids fängelse med obligatoriskt arbete (typ arbetsläger). Då är det i alla fall upp till den dömde om denne skall dö. En stat bör inte kunna ta en medborgares liv annat än vid solklara fall av folkförräderi.

  Annars kan jag tycka att någon som t.ex. förgripit sig på barn skall bli laglös. Då har inte staten dömt en medborgare till döden, men rättvisa kan ändå skipas när familjen till den drabbade får tag på den laglöse.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 10 röster)
  • Freisler says:

   Det gäller att inte bli för känslosam, klart staten ska döma t.ex. pedofiler till döden!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +9 (av 11 röster)
  • ansch says:

   Jag tycker även att all form av tortyr är så icke-Ariskt det kan bli. En Arier njuter inte av att se någon annan lida. Det räcker med att någon sonar sitt brott genom döden, finns ingen anledning till tortyr.
   Tortyr är endast till för de som genomför och tittar på tortyren. Om man kan få någon slags tillfredsställelse i detta så är man antagligen själv sjuk i huvudet.
   Man kan säga och tycka mycket i affekt. Men när det väl kommer till kritan så krävs det en väldigt speciell (sjuk) människa för att genomföra eller titta på när någon torteras.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +15 (av 23 röster)
   • Freisler says:

    Absolut är tortyr inte en önskvärd metod! Men frågan handlar inte om tortyr utan om dödsstraff. Men om man kan tortera en pedofil för att få denne att berätta var han har gömt sina offer (som är inlåsta, men vid liv och riskerar att dö) så skulle inte jag säga stopp för lite tortyr!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +13 (av 15 röster)
    • ansch says:

     Ville bara nämna tortyr i förbifarten för jag spekulerar att kommentarsfältet kommer bli fullt av vad folk skulle vilja göra med dessa grova brottslingar.

     Ditt exempel att få en pedofil att avslöja var han gömt sina offer är ju en legitim situation där det kan vara nödvändigt att utdela fysiskt lidande mot en dålig person för att rädda någon annan människa. Men även i dessa fall måste det vara tydliga lagar, så att inte dessa metoder kan tillämpas på andra brottslingar. Det måste vara rättssäkert.

     Tidigare syftade jag på tortyr som en form av straff i sig. Där målet är lidande för den som utsätts.
     Om målet är att avslöja var en pedofil gömt sina offer så anser inte jag att det är tortyr om man utdelar lite lidande för att ta reda på var offren är.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +4 (av 8 röster)
 • Fridfull kraft says:

  Medvetet folkutbyte – så flertalet i Riksdagen ligger risigt till.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +13 (av 15 röster)
 • Norskpojk says:

  Tror folk virkelig at vi skal få majoriteten av vårt på vår side om man vil drepe alle folkeforrædere? Come on.. Det holder i massevis med livstidsstraff på folkeforrædere, og de har vanligvis svak psyke og vil mest sannsynlig gjøre jobben selv med løkka når de innser at de skal råtne i fengsel for resten av livet. Vi NS folk skal faktisk stå fram som gode eksempler for omverden.. de som stemmer for slike metoder minner meg virkelig om hoolywood-Nazister og viser lite evne til å stå fram som noe bedre alternativ enn hva vår fiende er..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 11 röster)
 • Låt bilan falla says:

  Folkförräderi och folket borde få utdela straffet. Man kunde utlotta den stora äran eller så kan man också ha en stor ormgrop av slag och sparkar, tills dess det bara återstår söndrigt kött och brutna lemmar. Man skulle även kunna låta gamla medeltida metoder återuppstå lite tillfälligt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 3 röster)
 • Gnapp says:

  Rasblanding och förräderi. Att vara arab eller neger.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 11 röster)
 • Kung Bore says:

  TILL REDAKTIONEN:

  i första stycket efter ingressen räknar ni upp ett antal brott. Jag anser även mycket grova rån samt terrorattentat borde funnits med.

  Hoppas ni kan och vill lägga till dessa två alternativ i efterhand. Om ni gör det redan idag tisdag, borde det vara möjligt att komma ikapp beträffande röstandet, så att det blir en fullt ut rättvisande bild över vad läsarna tycker.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
  • Kung Bore says:

   Eventuellt kan man dela upp ”Mycket grova rån” på ”Mycket grova rån mot privatperson” respektive ”Mycket grova rån mot affär, bank, värdetransport och liknande”.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Lill-Äye says:

  Grovt inbrott, Grov stöld och spekulationsbrott.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 3 röster)
 • Kung Bore says:

  Annat: tjänstemän/-kvinnor på flertalet antisvenska myndigheter och andra offentliga förvaltningar, instanser etc. (DO, FK, AF med flera).

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Hallonben says:

  Folkförräderi utan tvekan. Därefter mord, våldtäkt och pedofili. Tycker även att muslimerna så länge dom befinner sig på vår mark ska dömas efter sin egen sharia. Stjäler dom ska dom få handen avhuggen. Våldtar dom någon så har dom haft sex utanför äktenskapet och ska stenas. Efter att samtliga dessa rasfrämlingar har repatrieras kan man ta bort sharian igen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 7 röster)
 • Test

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -4 (av 4 röster)
 • Alla som kallar sig för ”journalister” borde stå.först i kön. Falskare ske*tfolk finns inte.

  https://www.flashback.org/t2823013 ”flyktig”porr på SR

  Expressenjournalisten Eric Erfors alkoholovanor slutade i fängelse för rasistattack

  https://www.flashback.org/t2822999

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 8 röster)
 • USA: judisk mördare är missnöjd med maten, stämmer fängelse för ”antisemitism”

  https://www.flashback.org/t2823059

  Västerås – Raketbeskjutning & stenkastning mot polis 2017-03-20

  I förrgår var det rasupplopp i Trollhättan och Hallstahammar, och i centrum i Norrköping.

  Och då har knappt våren börjat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
 • nyfiken says:

  Pedofil, våldtäkter och Förräderi förtjänar dödsstraff

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
 • Nicklas says:

  Medvetet djurplågeri borde också leda till att man möter snaran.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 15 röster)
 • Militanta feminister skall också stå längst fram i kön till repen. Här är en lång lista på de mest kända feministerna. Gissa vilken (((folkgrupp))).

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_feminists

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
 • Organized jewry destroyers of western.

  Judarna med deras egna ord:

  http://johnfriendsblog.blogspot.se/2012/12/organized-jewry-destroyers-of-western.html?m=1

  Här är för ovanlighetens skull en jude som säger sanningen. En minut:

  Jew Douglas Rushkoff: We [Jews] Are A Corrosive Force

  https://m.youtube.com/watch?v=ybrZBqiNu6A

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
 • Röstade annat. Svaret skulle vara ”Inget, bara Gud kan bestämma vem som ska leva eller dö” utan den delen av Gud.

  Vi har en del i oss som kanske beskrivas med ett ord ”human” – det är en gräns som man ska undvika gå över med extrem autoritär våld i ett idealt samhället, gäller båda när objekt är en människa eller djur.

  Dessutom är jag säkert på att kriminalitet och de andra negativa sidoeffekter vi upplever nuförtiden kommer inte finnas i så stort ordning i ett samhälle där det finns en mer naturlig ordning och hälsosam livsstil.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Farmor says:

  Det här med dödsstraff har jag visserligen alltid varit tveksam till men om jag tänker mer personligt så ser jag det annorlunda. Tänk att det hände nåt av mina barnbarn något hemskt. Jag skulle nog kunna skjuta personen i huvudet, till och med inne i rättssalen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 11 röster)
  • Det hemskaste hemska händer nu dina barnbarn – (((tvångskulturen))). Det är utstuderat folkmord på det svenska folket, förövaren är det judiska folket.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +8 (av 10 röster)
 • Filip Dikmen sjunger som en sångfågel och kallar juryn rasister — Min mamma tycka jak sjongat jattefint …😂

  https://m.youtube.com/watch?v=MZhrPYwMAw0

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Mia Andrén says:

  Jag tycker man ska se på fall till fall, vad som skett för att sedan bedöma lämpligt straff.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Mitt svar – annat.

  Pedofili, överfallsvåldtäkter, mord på helt oskyldiga, folkförräderi, mened, ocker och andra juderier skall bestraffas med den rättvisa döden, dock skall bevisbördan på åklagaren vara stor och i form av fysiska bevis.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 9 röster)
 • Caesar says:

  Veckans fråga handlar om straff utdömda i domstol.

  Dock, det finns brott där en domstol är slöseri med tid, kraft och pengar.

  Exempelvis, att kasta sten på brandmän och ambulanspersonal under pågående utryckning, är ett brott som aldrig borde hamna inför domstol.

  Låt en utryckningsfordonen medföljande ”Judge Dredd” med kikarsikte sköta saken med en kula mellan de toviga, svarta ögonbrynen på undermänniskan bara.

  Snabbt, effektivt och billigt. Särskilt om liket sedan bara hängs upp till fåglarna.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 5 röster)
 • David Böhlin says:

  Jag röstade på att folkförräderi skall leda till döden vid svåra fall men det borde också innefatta pedofili och våldtäkter. De är avskum av värsta sorten och ska behandlas därefter. De som omsankat folket lidande i olika former ska få sitt straff.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 4 röster)
 • Carl Rosengren says:

  Hehehe nordfron och deras alternativ..! Våldtäkt är visserligen illa men pedofili måste väl ses som värre och förtjäna dödsstraff? Iaf i min bok.. Sen folkförräderi, mord av alla dess former.. Jag kan inte gå så långt och säga att narkotikabrott skulle förtjäna dödsstraff.. Men det finns det säkert någon här inne som kan =D Våldtäkt borde straffas med stigmatisering och en öga för öga princip i kombination med fängelsestraff. Tack för mig!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 8 röster)
 • Trudheim says:

  Civiliserade nationer bör inte ha dödsstraff i fredstid.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 10 röster)
 • Jag är emot dödsstraff. Främsta anledningen är att det är oåterkalleligt. Oskyldiga människor döms i domstolar lite då och då, även för grova brott. Man kan släppa ut en oskyldigt dömd ur fängelset och ge vederbörande en rejäl pengasumma som en form av kompensation. En avrättad person kan inte kompenseras.

  Kom ihåg ”fallet Ulf”- mannen som satt oskyldigt dömd för pedofili i åtta år(!)
  Visst; han kan aldrig få den förlorade tiden tillbaka men han fick iaf friheten åter.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 9 röster)
  • Anderson behandlar även denna fråga/aspekt i sin utförliga analys och visar övertygande att dylika tragedier på intet sätt vederlägger själva dödsstraffets berättigande.

   Dessutom: den kriminaltekniska utvecklingen har gått mycket framåt under senare år, det är exempelvis tveksamt om en enda person som avrättats i någon av USA’s delstater under de senaste decennierna verkligen skulle ha varit oskyldig.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -1 (av 1 röst)
 • Fint att redaktionen tar upp till debatt detta ämne (även om ingressen kan tyckas något ledande och vi bör även ha respekt föe dem som motsätter sig!).

  Anser själv att dödsstraffet är nödvändigt och borde återinföras för vissa verkligt svåra brott: mord,landsförräderi/högförräderi,terrorism och upprepad grov brottslighet.

  Dock bör ingen under 18 års ålder dömas till döden ens för ett dylikt svårt brott och rätten att få nåd bör alltid finnas med.

  En utmärkt uppsats i ämnet, se och läs Dan Andersons ”Dödsstraffet-ett försvar”, som finns ute på nätet; övertygade mig om dödsstraffets nödvändighet/berättigande.

  Tror faktiskt det kan vara så att ett universellt avskaffande av dödsstraffet kan vara början till slutet för civilisationen.

  Anser att ert parti i denna fråga har en förnuftigare och mer klartänkt och klokare inställning än samtliga övriga partier, sverigedemokraterna inberäknade, vilka väl (åtminstone officiellt) samfällt motsätter sig dödsstraffet.

  I dagens galna värld måste man faktiskt i en del frågor promenera rätt långt ut i en viss riktning för att finna det bästa (eller minst dåliga) alternativet).

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 1 röst)
  • En korrigering: David Anderson bör det vara, inte Dan Anderson.

   Eventuellt Andersson, alltså med två s.

   Det är alltid viktigt att folks namn skrivs/uttalas eller stavas korrekt!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -1 (av 1 röst)
 • Turboed says:

  Straff, straff, skyldiga enligt någons åsikt. Vems?
  Gör gärna det, men inte som straff.
  Galna hundar avlivar man då de påverkar omgivningen på att speciellt sätt.
  Svårare än så behöver det väl inte vara?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 1 röst)
 • Vera Oredsson says:

  Skriver: Pedofil men med 100% tig bevisning. Barn kan nämligen hitta på som häxprocesserna på sin tid.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 11 röster)
  • Menar du verkligen det? Ordet pedofili är nämligen sa pass mangtydigt att jag inte förstar vad som menas med det. Jag skall försöka redogöra för olika scenarior:

   1. En gammal gubbe tafsar pa en liten pojke i en park ( vi läste om det här alldeles nyligen ). Enligt min asikt skrattretande om ingen skada har uppkommit.

   2. En galning valdtar en lite pojke i anus sa att blod uppkommer och det är hemskt. Under sadan förhallanden borde de anhöriga avgöra och ha frikort att göra vad dom vill med brottsligen. Dom kanske är i behov av pengar och säger: Alla pengar du har eller döden. Det är rättvist tycker jag.

   3. En person valdtar och dödar en pojke eller flicka. Döden.

   4 En äldre man ligger med en 13 arig flicka, ingen skada uppkommer, hon ar med pa noterna. Om nagot bör hon klandras av sina föräldrar. Annars inget.

   5. En äldre man ligger med ett litet barn. Sinnessjukhus.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -4 (av 6 röster)
  • Anonym says:

   Det är sant, där tar du verkligen upp någonting mycket viktigt. Därför är det lika viktigt att inte ens i ett ns-samhälle använda barn som vittnen i rättegångar.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +4 (av 4 röster)
 • Veronica Pol says:

  Är man kriminell och tar en annan människas liv ska man dö. Dödsstraff även för handlingar som kraftigt försvagar landet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 4 röster)
 • Häng dom högt mvh vlad the impaler says:

  Häng folkförrädare svenskfientliga våldtäkt pedofiler kommunister frimurare liberaler alla som går imot guds lagar/naturens lagar

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 4 röster)
 • Christian Hamilton says:

  Jag skrev för pedofili och våldtäkt. Dödsstraff för folkförrädare är alldeles för lindrigt. Det finns goda exempel på utmärkta läger i kalla regioner för folkförrädare.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 10 röster)
 • Arne Strand. says:

  jag citerar –

  Vilket brott borde i första hand leda till dödsstraff i det framtida Norden?

  NÅ – Ni kommer dock aldrig till Makt.

  NEDAN –

  Pedofili och våldtäkter
  Knarklangning-/smuggling

  (Kommentar –
  Våldtäkter på så kallade Oskulder förstör dem för livet.
  Pedofili – Självklart.
  Knark förstör Samhället och även individen och kan därför klassas som Brott mot samhället)

  TIDELAG – sex med Djur.

  Mord på helt oskyldiga
  (Självklart)

  Folkförräderi
  (Kommentar -Brott mot samhälle och Nation,
  Stig Wennerström är ett typexempel)

  RÅN – (Dödshot – Resande av Livsfarligt Vapen)

  Alla gärningar som medvetet Skadar Samhälle och Nation samt Natur,
  beroende på omfattning och syfte.

  I korthet.

  Arne Strand.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 5 röster)
  • Konstantin says:

   ”Mord på helt oskyldiga”

   Det ska komma från den som önskar utplåna samtliga tyskar, ung som gammal och kvinna såväl som man.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +4 (av 6 röster)
   • Arne Strand. says:

    Samma IDIOTI som förut –

    Konstantinen kan inte skilja på Person/Tysk och SAK/TYSKLAND.

    Arne Strand.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 2 röster)
    • Konstantin says:

     Så hur har du tänkt ditt dödsstraff för tyska folket ska gå till då?
     Låt oss få veta! :)

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 2 röster)
     • Arne Strand. says:

      ”OSS” ? –

      ” Vi Päron sa Svinskiten ” !.

      Arne Strand.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 2 röster)
     • Konstantin says:

      Nu fann vår lille predikant inget argument tydligen.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 2 röster)
 • Om nagon gemensamt eller enskilt är ansvarig för eller planerar utrotning av en ren ras, t ex den ariska eller en djurart, bör man dö. P g a sin destruktiva natur passar man inte pa jorden. Däremot bör utrotning av bastardiserade raser belönas.

  Även framställandet av bastardisering, t ex genteknologer bör omdelbart avrättas.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 3 röster)
 • Dr Ford says:

  Finns gott om mördare som borde ha upprättelse och få medalj. Förutom alla de som dödat pedofiler och våldtäktsmän så kan jag definitivt tänka mig att släppa ut både söderbergmördare och malexandermördare (i alla fall en av dem) och ge dem medaljer.

  Vad gäller folkförräderi så borde detta vara ett självklart svar i enkäten för alla nationella. Att förräderi är det värsta brottet framgår rätt klart, det var faktiskt så att dödsstraffet för detta i Sverige i krigstid togs bort så sent som 1973!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Gandalf says:

  Har tidigare varit för dödsstraff, men ställer mig alltmer tveksam. Jag känner att rättsliga påföljder i första hand inte ska syfta till att stilla hämndbegär eller vara ett avskräckande exempel. Nej, rättsliga påföljder bör enligt min mening i första hand ha ett pedagogiskt syfte, och lära den brottslige det som han/hon inte förstår, för att korrigera den okunskap som lett till att brottet begåtts.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 6 röster)
  • Varför skall det inte stilla hämndbegäret? Hur skall hämndbegäret annars stillas?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -1 (av 3 röster)
   • Gandalf says:

    Genom förlåtelse, genom medvetenhet om att personen aldrig kommer begå ett liknande brott igen. Påföljder som bygger på ett hämndbegär riskerar skapa en kedjereaktion av negativ karma.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +2 (av 4 röster)
    • Vad är förlatelse? En helt värdelös term som inte existerade före den av judendomen pahittade kristendomen. I sunda kulturer existerar inte termen. Jag tror inte den fanns i det antika grekland.

     Hämndbegäret maste givetvis stillas genom endera pengar, ära eller lust.

     Lust vid att se den ansvarige dö, eller pengar som lindrar smärtan eller ära.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 5 röster)
    • ”en kedjereaktion av negativ karma.”

     lol.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 2 röster)
 • Gandalf says:

  Som exempel: Muslimska män som begår våldtäkter på kvinnor kan straffas genom att påtvingas könsbyte till kvinna, och sedan skickas tillbaka till sitt hemland. Det är en påföljd med ett pedagogiskt syfte.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 4 röster)
  • Det är ju sadism.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 3 röster)
   • Gandalf says:

    Det beror på hur man ser det. Man kan också se det som omtanke om personen och dennes andliga utveckling.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +2 (av 4 röster)
    • Aterigen är det kristendomen som spökar i ditt medvetande. Kristendomen är sadistisk inte bara mot den som tror utan även visavi omgivningen.

     Gandalf: Vi har alla kunskap inom oss och kan aldrig lära
     oss nagot som vi inte vet. Därför kan inget patvingat straff lära oss nagot överhuvudtaget.

     Genast som brottslingen kommer ut ur fängelset gör han samma brott igen och igen och igen och igen.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -1 (av 1 röst)
  • Precis min åsikt också. Jag har flera gånger genom årens lopp föreslagit detta som straff också.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Alexander Bergkvist says:

  Alla mord. Bortsett självklart fall av självförsvar. Även landsförräderi.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Död åt mångkulturen! says:

  Alla brott som sorterar under vad vi här på detta forum brukar benämna ”kulturberikning”.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Hanna says:

  Våldtäkter och andra svåra brott mot äldre.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Konstantin says:

  Valde pedofili och våldtäkter om än jag vill ha tre till av de övre alternativen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 3 röster)
 • RSJ, Småland says:

  Jag röstade på svarsalternativet ”Annat”. Jag tycker att det bör vara dödsstraff på våldtäkt, pedofili, folkförräderi, knarklangning-/smuggling och även överlagt mord. Utan kriminella element så uppnår vi ett samhälle fritt ifrån dekadens som tynger vårt folk.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Djurplågeri.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 3 röster)
 • Skulle vilja rösta på flera saker där. Pedofili och folkförräderi tex. Rösten går till pedofili dock, då folkförräderi egentligen är väldigt brett, och måste ses som något med gradskillnader. Jag skulle bara stödja dödsstraff för tämligen grova fall – tänk Reinfeldt exempelvis.

  Alla som har motarbetat vad som är bäst för folket på ett eller annat sätt vid något tillfälle, kan dock i någon mån kallas skyldiga till folkförräderi, vilket ju också inkluderar merparten nationalister, iaf innan man vaknade.

  Pedofili å andra sidan – har egentligen inga gradskillnader alls. Dödsstraff är helt givet där.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 4 röster)
 • Mord på helt oskyldiga borde straffas med döden.
  En mördare som har dödat sin absoluta ärkefiende på grund av fysiska ”anledningar” borde efter avtjänat straff få återgå till friheten. Straffet skall dock vara väldigt hårt. En person som däremot mördar någon helt oskyldig bara för att han är till exempel arg kan man dock avrätta. Ett sådant brott kan aldrig vara annat än totalt oförsvarligt.

  Dråp är dock en helt annan form av brott som inte ska blandas ihop med mord. Ett dråp skall aldrig kunna straffas med dödsstraff då det vore helt absurt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • 14/88 says:

  88 inlägg så här långt – H**l H***er! :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)
 • Taipan says:

  Det skall rent generellt vara hårdare straff för rasfrämlingar än för nordbor/vita, både avseende straffets längd samt straffet som sådant.

  Till exempel borde den så kallade ”smygaren” (en negroid våldtäktsman) få både längre och hårdare straff än exempelvis Anders Eklund och Hagamannen Niklas Lindgren.

  Om vi tar Malexandermördarna som ett annat exempel, skulle Jackie Arklöv dömas hårdare än de övriga två.

  Man begår helt enkelt inte brott som främling i ett annat land, så är det bara, först som sist.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
 • Alter Ego says:

  Inget dödsstraff är otänkbart i ett civiliserat samhälle.
  Dödsstraff skall alltid utdömas för.
  Pedofili och våldtäkt
  Knarklangning
  Mord mot vita rasfränder.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 4 röster)
 • Nemesis says:

  Jag röstade för folkförräderi, men kan även utöka till fler brott.
  Jag anser även att avrättningsmetoderna borde vara av det mer traditionella slaget, såsom bålbränning efter tjära & fjäderrullning, hängning, blodörn etc, gärna under rituella former & givetvis fullt offentligt för att dela med sig av underhållsvärdet till folket.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -4 (av 6 röster)
  • Tortyravrättningar är inte bra för själen och folkbildningen. Sådant sysslar bara mindre värdiga människor med. Hängning är väl ditt enda vettiga alternativ förutsatt att det sker anständigt. Jag tror att du håller med mig om du tänker efter.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 4 röster)
  • Stefan says:

   Ta nästa plan till syrien

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 3 röster)
 • Brofist says:

  Tror vi kan börja summera redan nu?

  Folkförräderi = Dödsstraff

  Grupper med många folkförrädare = politiker, journalister, aktivister i NGO:s (ex. Refugees Welcome, AFA), chefer för myndigheter (ex. Migrationsverket, Polisen), agendadrivna läkare och företagare.

  Längtar tills när kraftiga rep kastas upp på lyktstolparna och dras åt i fasta knutar.
  ”Några sista ord?”
  ”Jag var en hycklare, ett svin, en svenskhatare, en feminist, jag mörklade invandrarmännens brott, jag hyllade muslimer, jag skrev ned ålderna på gamla hazarmän, jag bedrev asylhotell och skattefuskade, jag var en journalist och sjuklöverpolitiker.”
  —-
  ”DRA UPP!”

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)
 • Dödsstraff för samtliga brott som frågan gällde!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)
 • Död åt mångkulturen! says:

  Annat: rasfrämmande man som gör vit kvinna gravid. Ja egentligen att överhuvudtaget ha intimt umgänge med någon vit kvinna.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Johan says:

  Folkföräderi är ju konstruerat av vår fiende. Tycker nog mest synd om de som är just förädare då det är ett sånt konstgjort äckelpäckel. Däremot pedofili och våldtäkt. Där är det ju endast avlivning som kan gälla. Den människa som ägnar sig åt sådant är såpass skadad att denne inte längre kan leva eller fylla en funktion i samhället. Och av respekt för brottsoffer och dennes familj är det nog det enda en sund stat kan göra.
  I ett framtida ns norden kommer vi dock knappast ha detta problem. Såjatack till avlivning av sjuka och skadade individer. Sen undrar jag hur kul det kan vara att ha såna sjuka tankar i huvudet. Måste vara fruktansvärt

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 3 röster)
 • fastloaded says:

  Ingen lätt fråga,det kan finnas mildhet i brottet och tvärtom. Men flera brott skulle kunna leda till avrättning beroende på.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Annat: nämligen utomeuropeisk (ickevit) rastillhörighet borde klassas som det brott det är, alltid varit och alltid skall förbli.

  Det borde vara belagt med dödsstraff att vara exempelvis arab eller zigenare, och straffet kan bestå i precis vad som helst, dingla i ett träd, kastas levande till rovdjur, brännas på bål eller vad som helst som sagt.

  Att utplåna en rasfrämling är inget annat än just rengöring, ty de har inget existensberättigande.

  Det gäller likaså alla åldrar, inga undantag skall medges av åldersskäl! Det är bara rengöring rakt av!

  Ovanstående gäller även religionstillhörighet som exempelvis islam och andra religioner vi är ovana vid i Europa.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • En kvinna som har haft cancer och amputerat bort halva
  Bäckenet, hör hon hemma i erat sammhälle?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -8 (av 8 röster)
 • nordbo says:

  Det fick bli ”Folkförräderi” som första val.

  Även där måste man såklart väga in hur stort ansvar och effekten av sitt handlande. (svår bedömningsfråga)

  Mord/våldtäkt är även det en bedömningsfråga från fall till fall – jag menar det finns exempel på att ett par kan tycka något år i fängelse är ok när dom delar på skadeståndet senare,eller att kvinnan anmäler sin man av ren jävelskap som hämd för något (dessa exempel verkar ha varit vanligare förr) När det gäller 4-5 MENAiter som totalt förstör en svensk kvinnas liv med överfallsvåldtäkt så finner jag dödsstraff legitimt.

  Mord med pedofila inslag var väl Englas mördare skyldig till – dödsstraff utan tvivel

  Eller om det står utan tvivel att en vanlig medborgare mördat ett svin som ovan så ska det givetvis benådas.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Pretorian says:

  Då folkförrederi leder automatiskt till dramatiskt ökning av pedofili och våldtäkter givetvis anser jag att det är detta brott som borde straffas med den ultimata straffet

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Så ni två som röstade minus menar att man styr över
  Cancer?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -3 (av 5 röster)
  • Låt oss modifiera din fråga respektive påstående, och klargöra följande: nämligen att muslimer och negrer är i varje fall cancersvulster.

   I ett ns-samhälle kan vi i alla fall styra över dem såtillvida att vi inte på några villkor vill ha dem här. Bara som ambassadpersonal och deras tjänstemän, studenter och liknande, men inte som en del av befolkningen! DÄR är de persona non grata!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 2 röster)
 • nordbo says:

  @ Willibald

  Besitter du vanföreställningen att NS skulle vara orsaken till cancer.

  Här får du ett till minus.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 3 röster)
 • Johan Karlsson says:

  Annat.
  Dödsstraff är ett straff som bygger på dubbelmoral.
  Staten säger att det är olagligt att mörda, men att det är okej att staten mördar någon som mördat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 4 röster)
 • ansch says:

  En sak att betänka är att plantering av bevis sker rätt enkelt av en illvillig organisation eller myndighet. Har man dödsstraff i ett samhälle så är det även lätt att göra sig av med folk (förutsatt att man har lite resurser) utan att behöva göra ”grovgörat” själv. Mycket lättare att plantera lite bevis än att själv mörda någon.
  Är då dödsstraff fortfarande lämpligt i ett samhälle som strävar efter rättssäkerhet?

  Betänk bara vad rådande regim hade kunnat göra mot oss nuvarande dissidenter om vi haft dödsstraff på straffskalan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Anonym says:

   Detta är oerhört viktigt att ta i beaktande, i synnerhet ditt sista stycke.

   Absolut värt en artikel i sig. Verkligen något för redaktionen att skriva en artikel om, gärna tämligen snart efter att denna fråga avslutats.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Fucking punks. Har minst 3 gubbar i mina bröders släkt
  Som var med i kriget. En var SS soldat. Kom igen försök
  Slå mig på
  Fingrarna nu. Ska enbenta få vara kvar i Sverige tycker ni?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 2 röster)
 • Natkom says:

  Folkförrädderi så klart jag önskar se batikhäxorna dingla i backen medans de ersätts av ekonomikunnigt vänligt folk.
  1. Datanördar behöver inte jobba på kassa web design byrås eller koda för möbelaffärernas maskiner de ska skapa ny hårdvara

  2. Matematiska genier behöver inte lärarjobb de ska vara ingenjörer .

  3. Ha en myndighet som effektivt hittar folks förmågor och applicerar deras arbete därefter socialister i bla. Venezuela försökte det ett tag ..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Sidji från Fidji says:

  Varför måste det ena utesluta det andra?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *