Endast 3 procent ser Ryssland som största krigshotet – beväpnade främlingsgäng hotar Sverige mest

VECKANS FRÅGA. Beväpnade främlingsgäng på svenskt territorium ses som det mest akuta krigshotet mot Sverige.

Förra veckan gick statsminister Stefan Löfven ut med information om att man ska inrätta en ny myndighet som får i uppdrag att behandla Sveriges psykologiska försvar. Regeringen har tidigare pekat ut Ryssland som ett hot vad gäller såväl påverkansoperationer som en möjlig väpnad konflikt längre fram.

Sveriges nuvarande ”psykologiska försvar” återfinns idag i MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) som ironiskt nog utgörs av amerikanska påverkansagenter som utbildats i psyopsverksamhet av USA.

I samband med Löfvens löfte om en ny myndighet offentliggjorde MSB att man på uppdrag av regeringen kommer uppdatera skriften ”Om kriget kommer” (utgiven 1943) för att skydda folket från ”fake news” gällande invandring och Nato.

Undersökning: Regimen utgör största krigshotet
Med anledning av systemets ständiga utpekande av Ryssland som ett hot mot Sverige ställde vi frågan till våra läsare vilket krigshot mot Sverige som de ser som det mest akuta.

Det visar sig att endast 3 procent litar på regeringen, massmedia eller de som ska utgöra ”samhällsskydd och beredskap” när de pekar ut krig med Ryssland som det mest akuta krigshotet. Istället menar hela 45 procent att det mest realistiska är ett inbördeskrig mellan rasfrämlingar och svenskar.

Även på andra och tredje plats kommer alternativ som har direkt koppling till regimens politik. 22 procent menar att de globalistiska krafter som Sveriges nuvarande regim lyder kommer att bomba sönder landet när folket reser sig, medan 15 procent befarar att regimen själv kommer driva ett inbördeskrig mot det egna folket.

Också alternativet ”fullskaligt krig mellan sioniststyrda västplutokratier och den islamiska världen” (6 procent) kan ses ha direkt koppling till regimen, vilket gör att sammanlagt minst 88 procent tror att regimens egna politik kommer att leda landet i krig.

I kommentarerna återfanns flera intressanta inlägg om tänkbara scenarion. Den pensionerade flygpiloten Christian Hamilton skrev ett längre inlägg om krigshot som är en kombination av flera av alternativen. Kriget inleds med att regimen sänder fram rasfrämlingar mot det egna folket:

Om man med akut hot menar vad som händer först tror jag att främlingar som skjutit fram sina positioner kommer att användas av regimen som provocerande element. När vi då försvarar oss kommer regimen att vända vapnen mot oss. Detta är precis vad som händer idag fast relativt lågintensivt.

De lågintensiva nålsticken kommer att trappas upp och de första skotten från polisen mot oppositionella som försvarar sig kommer att inträffa. I detta läget kommer det hela att vända.

Folk inser nu att nog är nog och även de mer försiktiga nationalisterna börjar reagera mot regimen lite mer än idag. Men i allt detta kommer vi att se vanliga jobbare, som har hållit handen i byxfickan länge nog, reagera med ursinne mot regimen. Detta ursinne blir till kraftiga demonstrationer som mynnar ut i regelrätta strider. Folk börjar nu få känna på vad Motståndsrörelsen länge fått utstå och det gör att det ”vanliga folket” som trampats på i decennier känner att de inte har något mer att förlora och ansluter sig till upproret.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
13 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Thommy
Thommy
2 år sedan

1. Inbördeskrig mellan muslimer och resterande som bor i Sverige
2. Regimen ställer sig till en början på muslimernas sida
3. Eventuelt kommer nato kunna gå in med trupper för att försöka stävja upproret men kommer självfallet att misslyckas

Ungdomen, framåt!
Ungdomen, framåt!
2 år sedan

Jag röstade på: Nato och globalistiska krafter som bombar sönder Sverige på grund av folkets resning. Samhället är helt ruttet från insidan och vi har kraftiga problem, inget snack om saken. Däremot står vi inför något som är det mest avgörande i vår ras historia, vi håller på att förintas genom den pågående processen och detta måste vi motarbeta även ifall vi har alla odds emot oss. Jag resonerar på det sättet att ifall vi segrar, vilket jag är övertygad om, tror jag att vi kommer få stora konflikter med terroralliansen Nato och andra globalistiska krafter. Vissa pratar om alternativet:… Läs mer »

Donnie
Donnie
2 år sedan

Jag tror att vi kommer att behöva ställa alla politiker mot väggen . Arbeta fram ett rättvisare system med en max period på 8 år inom politiken . Sedan skall man prövas mot arbetsmarknaden . Så inbördes krig med regeringen är nog det jag tror vi kommer att ställas inför !

-Db-
-Db-
2 år sedan

FI & pridedeltagarna beväpnar sig.

Allvarligt. Allt importerat smuts och häxorna som håller dem om ryggen, våra (((folkvalda))).

Inte faen är det ryssen iaf.
Snarare en räddning om så vore fallet.
Men de är nog glada att vi har ett gäng feminister, hens och liberala ufon i riksdag.
Sverige utgör samma grova hot som en unge med vattenpistol i deras ögon.

Christian Hamilton
Christian Hamilton
2 år sedan

Alla frågorna ger tillsammans ett scenario som är troligt men i viss ordning som jag skall försöka beskriva. Om man med akut hot menar vad som händer först tror jag att främlingar som skjutit fram sina positioner kommer att användas av regimen som provocerande element. När vi då försvarar oss kommer regimen att vända vapnen mot oss. Detta är precis vad som händer idag fast relativt lågintensivt. De lågintensiva nålsticken kommer att trappas upp och de första skotten från polisen mot oppositionella som försvarar sig kommer att inträffa. I detta läget kommer det hela att vända. Folk inser nu att… Läs mer »

Vera
Vera
2 år sedan

Precis så befarar jag att det blir. Vi som har insett det kämpar redan emot. Ett enat Norden under NMR kunde bli – och är räddningen.

Anders
Anders
2 år sedan

Christian: Din välformulerade ”profetia” är ett fullt möjligt scenario.

Vi lever i mycket spännande tider.

Hell seger!

Jan Hjelm
Jan Hjelm
2 år sedan

Det vidriga med denna ’Veckans fråga’ är att den verkligen ställer Sveriges och hela Nordens framtid på sin spets. Christians scenario kan definitivt inträffa och är förbannat skrämmande.

Viktigast nu är att bena ut vilka vi kan lita på om det värsta händer. Kan t ex de svenska muslimerna stoppa sionistmedias inflytande medan vi tar itu med t ex marxisterna?

Jag lägger min röst på inbördeskrig mellan regimen och folket.

Monsom
Monsom
2 år sedan

….inga krigshot finns mot Sverige,Ryssland önskar inget sådant. Däeremot de största hoten emot Sverige som nationalstat finns inom Europa genom den marxistiska EU-kommissionen med de antivta judarna
F Timmermans/JC Juncker som gillar att förstöra den vita kulturen. Ett annat hot är globalisterna i riksdagen som jobba emot folket och önskar destabilisera vårt land..
Glöm IS som är en sk ”boogieman” skapad av Väst och glöm rysshotet….båda dessa är psyops

Christian Hamilton
Christian Hamilton
2 år sedan
Reply to  Monsom

Korrekt beskrivet!

Sigbjorn
Sigbjorn
2 år sedan

Vilket som är mest akut vet jag inte men nato är absolut farligast, de har mest resurser och kommer nog inte tveka att ställa brödrafolk emot varandra. :/

De kan dessutom baka upp regimen eller förse rasfrämlingar med vapen.

Och så som (((pressen))) hetsar emot Ryssland så kan man nog dra slutsatsen att ryssen inte är ett så stort problem, antingen gör Ryssland någonting rätt för annars skulle inte (((pressen))) klaga, eller så använder bara (((pressen))) Ryssland för att skrämmas.

Henke Himmlär
Henke Himmlär
2 år sedan
Reply to  Sigbjorn

Nato är naturligtvis farligast rent militärt, men det är rasfrämlingarna inom Sveriges gränser som är det akuta hotet.