Undersökning: Mer träning bland Nordfronts läsare

VECKANS FRÅGA. Fetman ökar i världen och bland svenskar till följd av det onaturliga liv många lever. Tidigare studier visar dock att många nationella är träningsmedvetna. Ägnar du dig själv åt någon form av träning?

Aktivisttest i näste 4.

Enligt en ny internationell studie, som Nordfront skrev om förra veckan, har fetman bland barn och ungdomar ökat explosionsartat under de senaste 40 åren. Uppgifter från Folkhälsomyndigheten visar att 14,5 procent av svenska medborgare har ett BMI på minst 30 och därmed räknas som feta.

I den (((globala kapitalismens världsålder))) anses det inte viktigt att hålla kroppen i trim eftersom världsmedborgarna ändå bara existerar för att konsumera.

En sund människa som inte frossar på McDonalds och föredrar en aktiv livsstil framför tevetittande (och den fördumning denna till stor del leder till) kan dessutom ses som ett hot mot den rådande ordningen. Att ha en till övervägande del dum och slapp befolkning ligger i de styrandes intressen.

Nordfront ställde frågan till sina läsare om hur och hur ofta de tränar. Det visar sig att minst 62 procent av Nordfronts läsare ägnar sig åt någon träning och att 13 procent anser sig få tillräcklig träning via jobbet.

Även många som svarade ”Annat” skrev i kommentarerna att de gick långa promenader eller höll på med flera träningstyper samtidigt. Att döma av de undersökningar som finns tränar Nordfronts läsare mer än genomsnittet i Sverige.

Dessutom så är det fler som är träningsmedvetna nu än för ett år sedan då Nordfront ställde exakt samma fråga. Då var det 59 procent som ägnade sig åt träning och fler som lyfte chipspåsen.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om