Läsarna: Nyval väntar innan statsminister utses

VECKANS FRÅGA. Nyval först eller Stefan Löfven utan nyval. Det är vad läsarna tror #Statsminister-Gate kommer att sluta.

Det var länge dött lopp mellan alternativen ”nyval först” och ”Stefan Löfven”, med viss tonvikt för det senare, men till slut bestämde sig läsarna för det första alternativet. Med 31 procent mot 27 procent. På tredje plats kommer globalisth*ran Annie Lööf på 18 procent.

Utöver dessa tre alternativ var det inga andra som kom i närheten. Hela 7 procent – mycket för att ingen vill ha med honom att göra – kom Jimmie Åkesson.

I kommentarsfältet skriver Anders Jonsson följande:

För mig är vem som blir statsminister totalt ointressant. Det enda viktiga är att (((systemet))) krossas och att samtliga 349 JUDE-lakejer och folkförrädare i det så kallade Sveriges Riksdag ställs till svars för sina brott mot det svenska folket.

Nu återstår att se vem av dessa lakejer som blir Sveriges nästa statsminister.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
LingonetFredrikanordboKarl-Путин AAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

För mig är vem som blir statsminister totalt ointressant. Det enda viktiga är att (((systemet))) krossas och att samtliga 349 JUDE-lakejer och folkförrädare i det så kallade Sveriges Riksdag ställs till svars för sina brott mot det svenska folket.

Därför att rättvisa och ansvar måste utkrävas. Ingen av de mest skyldiga får komma undan.

Denna rättvisa och detta ansvar måste utkrävas av alla personer som sitter i samtliga (((systemets))) maktcentra, såsom rättssystemet, det ekonomiska systemet, media, utbildningssystemet etc.

Hell seger!

Karl-Путин A
Medlem

Du tog orden ur mun på mig – precis så är det som du skriver. Svenska politiker har ingen makt; alltså spelar det ingen roll vilka som sitter i ”regeringen”.

nordbo
Medlem

Dagens representanter i riksdan/kammaren är en bunt livlösa sociopater (psykopater även) som för en mer eller mindre schizofren politik så det är omöjligt att förutse något egentligen.

Orkar man dock att sätta sig in i deras mentala ohälsa därinne bland det omoraliska spelet så har man säkert en kandidat. Tittar man på utvecklingen i Sverige under senare år bland alla ministrar och höga positioner i myndigheterna så är det alltid de minst lämpliga som får posterna … så min röst faller fortfarande på ”fjamåt till den totala urholkningen” lööf.

Fredrika
Medlem

Konstigt att så många röstade för att det blir extra val. Men det betyder kanske att de har god koll på vad Bonniermedierna och deras lakejer SVT säger, och att dessa talar sanning.

Lingonet
Medlem

Jag ser det här (((kaoset))) som en perfekt slutlig lösning för alla (((partier))).
Ingen behöver ta något ansvar, (((allas))) agendor
röstas igenom pö om pö, med lite gnäll för galleriet varje gång.
Det här kommer fortsätta tills det mesta av (((deras))) viktigaste frågor betats av, DÅ, och först då tar man fram nyval, som inte kommer göra till eller från i realiteten.