Undersökning: #MeToo-kampanjen flyttar fokus från främlingars våldtäkter mot svenska kvinnor

VECKANS FRÅGA. MeToo-kampanjen är i grunden dålig eftersom den lyckas flytta fokus från mångkulturella våldtäkter, det enligt Nordfronts undersökning.

Efter avslöjandena om den judiske filmproducenten Harvey Weinsteins övergrepp på flera kvinnor inom filmbranschen drog feminister på allvar igång MeToo-kampanjen i syfte att peka ut vita, heterosexuella män som förövare eller potentiella sådana. Ett annat syfte, om inte det huvudsakliga, har varit att blanda bort korten och flytta fokus från främllingsvåldtäkter på svenska kvinnor.

En positiv sak med MeToo-kampanjen är att den skapat kaos i PK-Sverige och dragit fram just feminister, som de nu våldtäktsanklagade medieprofilerna Fredrik Virtanen och Soran Ismail i ljuset. Den senare utreds för två våldtäkter, vilket Nordfront nu avslöjat. Nordfront har även avslöjat före detta chefen för sociala medier på Aftonbladet tillika förre chefredaktören på Nyheter 24 Ehsan Fadakar.

Vidare ska en högt uppsatt SVT-chef nu vara under utredning för sextrakasserier och nu också vad som verkar vara en flata på Sveriges Radio.

Med anledning att det finns både negativa och positiva saker med kampanjen frågade Nordfront sina läsare vad de tycker om den.

Det visar sig att 36 procent av de svarande anser att kampanjen är dålig eftersom den flyttar fokus från främlingars våldtäkter på svenska kvinnor medan nästan lika många, 33 procent, menar att kampanjen i stort sett slagit tillbaka mot dem själva och skapat kaos i PK-Sverige där journalistsvinen nu outas inför allmän beskådan.

16 procent av de svarande också menar att kampanjen är dålig främst för att den leder till att sinnessjuka feminister flyttar fram sina positioner anser en majoritet att kampanjen är dålig. Sammanlagt 52 procent menar att kampanjen är dålig för att den flyttar fokus från mångkulturens brott och/eller leder till folksplittrande feminism.

Frågan visar också att 4 procent av Nordfronts läsare är sinnessjuka feminister som anser att alla män är svin, men att det är särskilt illa om man också är heterosexuell och tillhör ”fel” ras.

I kommentarerna skrev Ramon:

Bland alternativen så hade 1,2 och 3 samtidigt passat. Det rör väl om i grytan bland die Lügenpresse, men vissa krafter är så sjuka och en del lemmings så trögväckta så det blir att den vite mannen är så ”hemsk” ”som utför detta” och gruppvåldtäkterna från främlingar ignoreras av riktigt trögväckta lemmings och istället förtalas den vite mannen.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
13 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Rokviken
Nybörjare
Rokviken
2 år sedan

Som vanligt flyttar man fokus.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Svenska skolflickor har utsatts för sextrakasserier och våldtäkter i decennier av importprodukter – i skolan!

Alla har vetat om det, men det är tydligen inget som intresserar (((etablissemanget))). När feministiska lipkärringar tar till orda, då jävlar anamma.

Kampanjen är bara till för att flytta fokus från invandrarvåldtäkter och hederskultur.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Karl

Ge lipkärringarna varsitt gummiband och be dom hålla käften, så är problemet löst.

Daniel
Nybörjare
Daniel
2 år sedan

Ett verktyg för att smutskasta mannen. Speciellt den svenske mannen. Och för att vinna mark med nya självutnämnda feministvarelser. Till slut, för att även här splittra mannen och kvinnan på sikt. Skapar bara osunda känslor mellan man och kvinna. Inga eller ingen vill lita på den andra i relationen utan ett jävla påskrivet papper mellan den. Som exempel : Kontrakt på när umgänge och tid skall ske mellan parter. ;-) Det här lyfter bara fram svaga individer, och en svag framtid. Där den så kallade feministiska varelsen och skjutit allt i sank för framtiden. Kort och gott, fy fan. Men… Läs mer »

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
2 år sedan

Fenomenet med män som utger sig för att vara feminister kommer att försvinna. Det kommer bara vara en raggningsmetod inom den (((autonoma))) vänstern. ’#Metoo’ kommer att rensa ut de värsta hycklarna i mediavärlden och sedan spilla över till kultur och idrott för att sedan sakta dö ut.

Staten kommer som vanligt att kasta X antal miljoner i sjön för att främja, informera, uppfostra, synliggöra och tackla ”utmaningar” med olika nonsensprojekt. Allt för att den allt större årliga kullen av genusforskare och nylesbiska feminister från Socialhögskolan ska ha någon sorts sysselsättning.

Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan

Jag tror det är bra att feminist-männen hängs ut, och att pk-Sverige bråkar sinsemellan. Att systemet är ruttet börjar nu även bli mycket klart även för pk-människor. Det är klart att JUDE-media vill flytta fokus från rasfrämlingars våldtäkter på svenska kvinnor, men det kommer JUDE-media ändå ALDRIG I HELVETE skriva om, så det gör varken till eller från. Dom svenskar som i dag, år 2017 inte känner till att manliga rasfrämlingar begår övergrepp på grund av sin natur, dom är endera utvecklingsstörda, alternativt hycklare. PK-svenskar är oftast det senare. Det måste anses mycket positivt att två så kända feminister å… Läs mer »

Kristoffer
Nybörjare
Kristoffer
2 år sedan

Röstar annat då alla tre av de översta alternativen stämmer.

Ramon
Nybörjare
Ramon
2 år sedan

Peter Mangs satt och läste boken Spelet på rättegången. Jag läste en gång lite delar av den, den borde varit deprimerande för särskilt Peter Mangs, men även för många andra icke lemmings män och även icke lemmings kvinnor som förstår vad den innebär för konsekvenser i praktiken. Leendet skulle vara timat vid ett särskilt tillfälle och en särskild tid och det var någon situation att gå själv fram till en ensam kvinna lite drag som skulle göras och sägas att om jag inte vore ”bög” skulle jag… Lögnen om ”bög” skulle om den inte uppenbaras när den sades uppenbaras strax… Läs mer »

Ramon
Nybörjare
Ramon
2 år sedan

Någon som har någon teori hur det skulle urarta sig bland t.ex. gorillor någon stans med mer hanar än honor och en icke Alfa-hanne som egentligen tänder på honor ändå får för sig och lyckas våldta Alfa-hannen inför honorna? Hur skulle honorna där då reagera tro? Vad det gäller icke väckta lemmings-kvinnor och det skulle vara någon rasfrämling(ja, även om det skulle finnas någon enstaka vit sjuk galning trots att vit då vore ett minus i betraktelsen i teorin för senare nämnda) som kanske praktiskt våldtar män, men vägrar våldta kvinnor. Så befarar jag tyvärr att det skulle kunna attrahera… Läs mer »

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
2 år sedan
Reply to  Ramon

Det bör vara mycket svårt att ha en hypotes om eftersom ingen sådan art av apor finns. Därför kan man fantisera ihop vad som helst för att beskriva den hypotetiska arten. Det behövs missbrukad mänsklig intelligens för att skapa ett samhälle som beter sig på sådant sätt.

Ramon
Nybörjare
Ramon
2 år sedan

Bland alternativen så hade 1,2 och 3 samtidigt passat. Det rör väl om i grytan bland die Lügenpresse, men vissa krafter är så sjuka och en del lemmings så trögväckta så det blir att den vite mannen är så ”hemsk” ”som utför detta” och gruppvåldtäkterna från främlingar ignoreras av riktigt trögväckta lemmings och istället förtalas den vite mannen.

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

Helt klart är Me-Too kampanjen bara ett sätt att ta bort focus från de verkliga problemen.Vore bättre att man diskuterade våldtäkterna och vilka som begår dem istället.

Lars
Nybörjare
Lars
2 år sedan

Till ariskt blod, det renaste och äldsta, Till svensk jag vigdes av en vänlig norna
— Viktor Rydberg